Canim Allah yavruna tez vakitte saglik sihhat versin insallah. Kendini bosuna suclama. Normal dogumun bebegin icin en iyi oldugunu dusundugun icin yaptin yuruyusleri.. Sen kendini cok uzme, cunku sutun de kesilir hepten. Bebeginin ihtiyaci olucak bikac gune kadarİyi akşamlar hanımlar. Son 50 sayfa 460 mesajı okuyamadım,mazur görün.
4 Nisan akşamı apar topar sezeryane alındım.
Normal doğumu çok istediğim için yürüyüş yapmıştım. Yürüyüşün sonunda eşim aldı arabasıyla, belime ve karnıma sancı girmeye başladı. Eve yaklaştığımızda eşime rica ettim,hastaneye gidelim diye. Bir şey çıkmaz ama içim rahat etsin dedim. Arabada olmasak söylemezdim de.. Nst ye bağlandım. Bebeğin kalp atışları 0 a iniyor, 90 oluyor sonra 170 e çıkıyordu. Makinada sorun vardır dedim. Sancım varken 0, yokken 35-45 oluyordu.
Hemşire geldi. Tekrar başlattı cihazı. Aynı sonuçları alınca baştan ayarlama yaptı. Sonra paniklediler. Dr u aradılar. Bebek sıkıntıda dendi. Açılmama baktı, hiç açıklığım yoktu. Acil sezaryene almamız lazım dediler.. Neye uğradığımı şaşırdım. Başka hastaneye,başka cihaza gidelim dedim ama bebeğe bir şey olursa napacaksın diye sordular..
O an durdu her şey..
Ağlaya ağlaya, titreyerek sezaryene girdim.
En korktuğum şeylerden biriydi, başıma geldi..
Çok şükür Rabbime, ameliyatım kolay geçti.. Bir oğlum oldu..
Bebeğimi 5 dk göğsüme koydular ama sonra inliyor, hırıltısı var diye kontrol etmek için aldılar.
Alış o alış..
Bebeğim 5 gündür yoğun bakımda..
Önce solunum sıkıntısı vardı, dün sindirim oldu. Bugün antibiyotik tedavisine başladılar. Ben çıkar diye umutla beklerken birkaç gün daha orada kalacağını öğrendim..
Uzun yazdım hakkınızı helal edin.
Bebeğim için dua edenlerden, etmeyenlerden Allah razı olsun.
Dilerim Rabbime benim bebeğime ve diğer küvozdeki bebeklere tez vakitte şifa verir ve bize, ailelerine bağışlar inşallah.
Doğum yapmayan arkadaşlarıma da Allah kolaylık versin. Böyle sıkıntı ve dertlerle karşılaştırmasın.
Nolur dert etmeyin her şeyi kendinize. Ve yormayın kendinizi boş yere. Ben çok istedim, çok uğraştım belki bilmeden kendimi yorup bebeğimi sıkıntıya soktum
Ya da olacağı varmış, bilemiyorum ama şimdi kokusunu içime çekemediğim yavrumun tez vakitte şifa bulup hastaneden çıkmasından, evine gelmesinden,onu göğsüme basabilmekten başka ne isteyeyim..
Hayırlı akşamlar hanımlar. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
Hayirli olsun yavrun, gozun aydin. Benim oglum kadar dogmus 3800gr 52 cm..11 gunluguz... saglikla buyusunler hepsi de :)Iyi aksamlar guzel anneler ben de buraya yazmayi unutmusum biz bugun 20 gunluk olduk.38+1 de sezeryan ile 3800 gr 51 santim olarak dogduk.Rabbim dogum yapmayan annelerimize saglikli dogumla rnasib etsin.
sağol canım insan inanamıyor kavuştuğuna yarın 5 günlük olacak bile inşallah tüm bekleyenler sağlıkla kavuşurlarCnm gozun aydin , ne mutlu sana prensesine kavusmussun , darisi bekliyenlerin basina inşallah..
Sagol teyzesii :)Kızımı karnımda kıpır kıpır keşke bilebilsem ne zaman doğmak istediğini ya da ona söyleyebilsem ne zaman doğacağını
sağol canım amin ben ameliyata çok panikle girdim girmeden nabzımı ölçtüler çok yüksek çıktı kç kere sordum sölemediler bile zangır zangır titriyordum o haldeyken belden iğneyi yaptılar sanırım dozu da fazla yaptılar geç ayaklandım ve hala yerimden zor kalkıyorum bebeği kucağıma bile alamıyorum annem getiriyo hep herşeyine annem bakıyor ben bi emziriyorum onu da annemin yardımıyla bi de gaz ve kabızlık sorunum var tam anlamıyla ayaklanıp bbeğin herşeyiyle ben ilgilensem çok rahatlaycm inş yine erken ayaklanırsınız yoksa çok zor oluyorCanım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.. Ben kızımda hemen kalkmıştım ama bakalım bu sefer nasıl olacak.. Sen de şimdi daha iyisindir eminim .. Kendine ve meleğine iyi bak tatlım..
Canım birde işin o boyutu var değil mi?? Bende kararsızım salı kan vericem anesteziye uygun muyum diye o gün anestezi doktoruyla konuşayım diyorum bakalım inşallah kolay olacak yolu seçebilirimSagol teyzesii :)
Ben de cok sordum ama cvp alamadim. bi gece aniden suyum gelince gelmek istedigini anladim
Az once sormussun sezeryan seklini. Ben genel anestezi oldum.. ayaga kalkmasi kolay oluyo. hastaneye beni ziyarete gelen arkadasim cok iyi gorunuyosun, ben yataga cakili kaldim kac saat dedi. Uyusukluk gecmemis bi turlu.. tavsiye ederim geneli.
İyi akşamlar hanımlar. Son 50 sayfa 460 mesajı okuyamadım,mazur görün.
Normal doğumu çok istediğim için yürüyüş yapmıştım. Yürüyüşün sonunda eşim aldı arabasıyla, belime ve karnıma sancı girmeye başladı. Eve yaklaştığımızda eşime rica ettim,hastaneye gidelim diye. Bir şey çıkmaz ama içim rahat etsin dedim. Arabada olmasak söylemezdim de.. Nst ye bağlandım. Bebeğin kalp atışları 0 a iniyor, 90 oluyor sonra 170 e çıkıyordu. Makinada sorun vardır dedim. Sancım varken 0, yokken 35-45 oluyordu.
Hemşire geldi. Tekrar başlattı cihazı. Aynı sonuçları alınca baştan ayarlama yaptı. Sonra paniklediler. Dr u aradılar. Bebek sıkıntıda dendi. Açılmama baktı, hiç açıklığım yoktu. Acil sezaryene almamız lazım dediler.. Neye uğradığımı şaşırdım. Başka hastaneye,başka cihaza gidelim dedim ama bebeğe bir şey olursa napacaksın diye sordular..
O an durdu her şey..
Bebeğimi 5 dk göğsüme koydular ama sonra inliyor, hırıltısı var diye kontrol etmek için aldılar.
Alış o alış..
Önce solunum sıkıntısı vardı, dün sindirim oldu. Bugün antibiyotik tedavisine başladılar. Ben çıkar diye umutla beklerken birkaç gün daha orada kalacağını öğrendim..
Dilerim Rabbime benim bebeğime ve diğer küvozdeki bebeklere tez vakitte şifa verir ve bize, ailelerine bağışlar inşallah.
Doğum yapmayan arkadaşlarıma da Allah kolaylık versin. Böyle sıkıntı ve dertlerle karşılaştırmasın.
Nolur dert etmeyin her şeyi kendinize. Ve yormayın kendinizi boş yere. Ben çok istedim, çok uğraştım belki bilmeden kendimi yorup bebeğimi sıkıntıya soktum
Ya da olacağı varmış, bilemiyorum ama şimdi kokusunu içime çekemediğim yavrumun tez vakitte şifa bulup hastaneden çıkmasından, evine gelmesinden,onu göğsüme basabilmekten başka ne isteyeyim..
ben gecen hafta kontrole gıttıgımde bugunden ıcın catına bakcaz dedı, olede oldu. bence sezeryanda ısrar edıyorsa baskasına da gorunCanım en az 2 hafta önde diyor iri bebek doğuramazsın dedi ama çatı muayenesi falan olmadım. Bu hafta sonu sorucam bakalım ne diyecek daha geçen haftadan gün verdi önümüzdeki hafta için.
Cumartesi gidicem 4kg olur ozamana kadar dedi. Hayırlısı bakalım.ben gecen hafta kontrole gıttıgımde bugunden ıcın catına bakcaz dedı, olede oldu. bence sezeryanda ısrar edıyorsa baskasına da gorun
Maşallah canım darısı başımıza inşallah.Evt kızlar bizde bugün hastaneden çıktık .. Evt evt yanlış duymadınız bende doğurdum . 7 nisanda scan Kontrolü için gitmiştim ve Kızımın suyu azaldığını ayrıca açılma olduğunu görünce doktor hemen o gün göndermeyip acil sezeryanla kızıma kavuşturdular. kızımda bende iyiyim çok şükür .Kızım son bir ayda hiç kilo almamasına rağmen herşey yolunda doğdu. Rabbim ne eylerse güzel eyler insan bilemiyor belki ne olacağını ama çok şükür şu ettiğiniz ve ettiğimiz dualar varya işte onlarla aksilikler bertaraf oluyor ve mevlam koruyor. Boşuna denmemiş duanız olmasa ne ehemmeniyetiz var ki diye .
Haberim olmayan doğum yapmış tüm anneleri kutlarım Rabbim analı babalı büyütsün inş. Darısı bekleyen Arkadaşlara kızlar . Az kaldı sizde alırsınız inş kuçaklarınıza sağlıcakla .
Gözün aydın canım. Allah bagışlasın bebeğini. Sağlıcakla büyüt.Iyi aksamlar guzel anneler ben de buraya yazmayi unutmusum biz bugun 20 gunluk olduk.38+1 de sezeryan ile 3800 gr 51 santim olarak dogduk.Rabbim dogum yapmayan annelerimize saglikli dogumla rnasib etsin.
Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. Bir an once iyileşir bebeğinde evinize geçersiniz inşallah.İyi akşamlar hanımlar. Son 50 sayfa 460 mesajı okuyamadım,mazur görün.
O an durdu her şey..
Alış o alış..
Gözün aydın canım. Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün.Evt kızlar bizde bugün hastaneden çıktık .. Evt evt yanlış duymadınız bende doğurdum . 7 nisanda scan Kontrolü için gitmiştim ve Kızımın suyu azaldığını ayrıca açılma olduğunu görünce doktor hemen o gün göndermeyip acil sezeryanla kızıma kavuşturdular. kızımda bende iyiyim çok şükür .Kızım son bir ayda hiç kilo almamasına rağmen herşey yolunda doğdu. Rabbim ne eylerse güzel eyler insan bilemiyor belki ne olacağını ama çok şükür şu ettiğiniz ve ettiğimiz dualar varya işte onlarla aksilikler bertaraf oluyor ve mevlam koruyor. Boşuna denmemiş duanız olmasa ne ehemmeniyetiz var ki diye .
Haberim olmayan doğum yapmış tüm anneleri kutlarım Rabbim analı babalı büyütsün inş. Darısı bekleyen Arkadaşlara kızlar . Az kaldı sizde alırsınız inş kuçaklarınıza sağlıcakla .
sağol canım amin darısı siz bekleyenlereGözün aydın canım. Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?