2015 Nisan Anneleri

Bizde kontroldeydik bugün. Kızım 2700 gr 47 cm olmuş. Gene küçük çıkıyoruz. Kızım ayağını ağzına kadar getirmişti emmeye çalışacak heralde. İcerde aerobik hareketler yapıyor. 37+1 dik bugün. Bana çatı muayenesi yapılmadı daha. Diğer randevumuz haftaya cuma ama hazırlıklı gel de demedi. Sürpriz bi şekilde haftaya cuma çatı muayenesi yapar mı acep?

çok geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıyla atlatır bebeğin kavuşursunuz

Aslında o kadar panik halde belki genel anestezi senin için daha uygun olurdu ama artık olan olmuş önemli olan bundan sonrası. Bikaç güne kadar hareketlerin kolaylaşır o zaman da bebeğinin herşeyiyle Gönlünce ilgilenirsin canım.

Gözün aydın canım ya.. Ne güzel sağlıkla sıhhatle almışsın kızını kucağına. Darısı başımıza ben de Allah'ın izniyle Salı günü Oğluma kavuşacam inşallah..

Canım benim Allah şifa versin inşallah, en kısa zamanda kucağına al yavrunu.

Söylüyolar canım çatı muayenesinden önce. Muayene kadınları rahatsız ve tedirgin eden bişey, psikolojik olarak hazırlanman için haberli yapıyolar. Hazırlıksız gidersen de söylersin sonraki hafta yapar ya da bi kaç gün ertelersiniz.

Öğleyin saat 13.00'te sezaryene alınıyorum arkadaşlar. Hepinize dilim döndüğünce dua etmeye çalıştım. Siz de bizden dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim. Hepiniz Allah'a emanet olun, bebişlere ve göbişlere biz dönene kadar iyi bakın. Öpüyorum.

canim benim doğumumda sanırım 37 haftalik ken dr bebeğin eşinde kireçlenme var suni sancı ile doğum yapacağımı söyledi çok korktum ama dr dinledim birde tecrübesizlik var bana sabah suni sancı verdiler herhangi bir açılma bir sancı yokken sabah 8 30 da suni sancı verdiler saat 4 30 da normal doğum yaptım vede gününü doldurmadan biraz zor oldu oda ilk doğum olduğundan bence sen bilirsin ama dr güvenmelisin son karar senin hayırlı dogumlar ins hayirlisiyla bebeğini kucağına alirsin

Groot
Sorma sorma gercekten acayip bir durum böyle arada kalmak..
Benim bu ara ona vaktim kalmıyor hic. Çünkü esim kaptan yeni gelebildi... o yüzden eksik kalan hazırlıklara koşturuyoruz.. buzluga birseyler atmak istiyorum ama bakalim vakit olacak mi

Kizlar sancisi olupta bebegi dogum kanalina girmeyen acilmasi olmayan var mi benden baska?Acaba suni sanciyla acilma olur mu boyle durumlarda?

Ben boslugumdan attim atmasan da olur cunku evine gelen yemege icmeye gelmeyecek ki

Slm kizlar. Suan yatakta adet sancisinin iki katini cekiyorum ama kasilmam yok. Ne yapacagimi bilemedim. Hastaneye gitsem mi yoksa dayanabildigim kadar beklesem mi hic bilemedim.

Slm kizlar. Suan yatakta adet sancisinin iki katini cekiyorum ama kasilmam yok. Ne yapacagimi bilemedim. Hastaneye gitsem mi yoksa dayanabildigim kadar beklesem mi hic bilemedim.

Senle gunlerimiz ayni gorunuyo canim yataktan bi kalk once evde yuru hareket et bakalim gececek mi gecmezse git bence hastaneye ne olur ne olmaz son gunler beklemeye gelmez benimde su an sancim var ama bilerek gitmiyorum cunku acilmam yok:s

Haftaya cuma 38+2 olucam. Haftaya yapıcaz demedi. Bir sonraki haftaya kalırsa 39 küsur olucaz. Belki o zamana doğacak bile bebiş. Bakalim ne olacak. Hayırlısı

Günaydın kızlar dün oglumu kucagıma aldım cok sükür. Suni sancı almaya baslamıstım dün ama dr acılacak gibi degil dedi sezaryan oldum. Gaz problemim var bendende bebegime geciyor. o yüzden agrım oluyo ama mis kokuluma bakınca herseyi unutuyorum. İlk basta emmedi ama ben gece boyunca ugrastım ögrendi melegim biraz acıyo ama onun karnının doyması dahada önemli. Allah isteyen herkese bu duyguları yasatsın cok güzel insan bakmaya dokunmaya kıyamıyor. Dogum yapıcak herkese Allah kolaylık versin. Tek tek alıntı yapamıyorum telden girdigim icin hepinize iyi dilekleriniz icin teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…