.İyi akşamlar hanımlar. Son 50 sayfa 460 mesajı okuyamadım,mazur görün.
4 Nisan akşamı apar topar sezeryane alındım.
Normal doğumu çok istediğim için yürüyüş yapmıştım. Yürüyüşün sonunda eşim aldı arabasıyla, belime ve karnıma sancı girmeye başladı. Eve yaklaştığımızda eşime rica ettim,hastaneye gidelim diye. Bir şey çıkmaz ama içim rahat etsin dedim. Arabada olmasak söylemezdim de.. Nst ye bağlandım. Bebeğin kalp atışları 0 a iniyor, 90 oluyor sonra 170 e çıkıyordu. Makinada sorun vardır dedim. Sancım varken 0, yokken 35-45 oluyordu.
Hemşire geldi. Tekrar başlattı cihazı. Aynı sonuçları alınca baştan ayarlama yaptı. Sonra paniklediler. Dr u aradılar. Bebek sıkıntıda dendi. Açılmama baktı, hiç açıklığım yoktu. Acil sezaryene almamız lazım dediler.. Neye uğradığımı şaşırdım. Başka hastaneye,başka cihaza gidelim dedim ama bebeğe bir şey olursa napacaksın diye sordular..
O an durdu her şey..
Ağlaya ağlaya, titreyerek sezaryene girdim.
En korktuğum şeylerden biriydi, başıma geldi..
Çok şükür Rabbime, ameliyatım kolay geçti.. Bir oğlum oldu..
Bebeğimi 5 dk göğsüme koydular ama sonra inliyor, hırıltısı var diye kontrol etmek için aldılar.
Alış o alış..
Bebeğim 5 gündür yoğun bakımda..
Önce solunum sıkıntısı vardı, dün sindirim oldu. Bugün antibiyotik tedavisine başladılar. Ben çıkar diye umutla beklerken birkaç gün daha orada kalacağını öğrendim..
Uzun yazdım hakkınızı helal edin.
Bebeğim için dua edenlerden, etmeyenlerden Allah razı olsun.
Dilerim Rabbime benim bebeğime ve diğer küvozdeki bebeklere tez vakitte şifa verir ve bize, ailelerine bağışlar inşallah.
Doğum yapmayan arkadaşlarıma da Allah kolaylık versin. Böyle sıkıntı ve dertlerle karşılaştırmasın.
Nolur dert etmeyin her şeyi kendinize. Ve yormayın kendinizi boş yere. Ben çok istedim, çok uğraştım belki bilmeden kendimi yorup bebeğimi sıkıntıya soktum
Ya da olacağı varmış, bilemiyorum ama şimdi kokusunu içime çekemediğim yavrumun tez vakitte şifa bulup hastaneden çıkmasından, evine gelmesinden,onu göğsüme basabilmekten başka ne isteyeyim..
Hayırlı akşamlar hanımlar. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
Maşallah canım sağlıkla analı bablı büyüsün bebeğin. Senin fıstık önce davrandı bizimkinden :)Evt kızlar bizde bugün hastaneden çıktık .. Evt evt yanlış duymadınız bende doğurdum . 7 nisanda scan Kontrolü için gitmiştim ve Kızımın suyu azaldığını ayrıca açılma olduğunu görünce doktor hemen o gün göndermeyip acil sezeryanla kızıma kavuşturdular. kızımda bende iyiyim çok şükür .Kızım son bir ayda hiç kilo almamasına rağmen herşey yolunda doğdu. Rabbim ne eylerse güzel eyler insan bilemiyor belki ne olacağını ama çok şükür şu ettiğiniz ve ettiğimiz dualar varya işte onlarla aksilikler bertaraf oluyor ve mevlam koruyor. Boşuna denmemiş duanız olmasa ne ehemmeniyetiz var ki diye .
Haberim olmayan doğum yapmış tüm anneleri kutlarım Rabbim analı babalı büyütsün inş. Darısı bekleyen Arkadaşlara kızlar . Az kaldı sizde alırsınız inş kuçaklarınıza sağlıcakla .
Güzel haberlerle dön canım hayırlı doğumlarÖğleyin saat 13.00'te sezaryene alınıyorum arkadaşlar. Hepinize dilim döndüğünce dua etmeye çalıştım. Siz de bizden dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim. Hepiniz Allah'a emanet olun, bebişlere ve göbişlere biz dönene kadar iyi bakın. Öpüyorum.
Canım bu uyuşma hissi benide geren birşey ama bebeğimin doğdu anı görmek ve odaya gidince kendinde olmakta çok önemli o yüzden bende spinal yaptıracağım inşallahYarın öğlen spinal sezeryan olucam kızlar ama bacak uyuşma ve saatlerce öyle kalma durumunu düşünmeyen delirtmek üZereyim resmen kilitlendim başka bişey düşünemiyorum dualarınızı eksik etmeyin ne olur
Canım gözün aydın. Çok öu zor geçti operasyon korkutma bizigünaydın kızlar, bugün taburcu oluyoruz, size tavsiyem bile bile sezaryeni tercih etmeyin, normal doğum daha rahat oluyor, ben ikisini de tecrübe ettim.... Allahtan sağlık sorunumuz yok...
Allah bağışlasın canım analı babalı büyütmeyi nasip etsinGünaydın kızlar dün oglumu kucagıma aldım cok sükür. Suni sancı almaya baslamıstım dün ama dr acılacak gibi degil dedi sezaryan oldum. Gaz problemim var bendende bebegime geciyor. o yüzden agrım oluyo ama mis kokuluma bakınca herseyi unutuyorum. İlk basta emmedi ama ben gece boyunca ugrastım ögrendi melegim biraz acıyo ama onun karnının doyması dahada önemli. Allah isteyen herkese bu duyguları yasatsın cok güzel insan bakmaya dokunmaya kıyamıyor. Dogum yapıcak herkese Allah kolaylık versin. Tek tek alıntı yapamıyorum telden girdigim icin hepinize iyi dilekleriniz icin teşekkür ederim.
Canım hep iyi Tarafından düşün. Bak iyi ki o an gitmişsin hastane ya gitmeseydin. Bebişin sıkıntılı bir zaman geçiriyor. Ama bunların hepsi geçici. Allah'ın izniyle atlatacak ve en kısa zamanda yavrunu kucağına Alıp evinize döneceksiniz inşallah. Dualarımız seninle ve minik yavruna. Onlar çok güçlüler annesi sen merak etme.Coklu alıntı yapmayı beceremedim. Hepinize tek tek güzel mesajlarınız ve bebegim icin dualarınız için teşekkür ederim. Hamişlerin duası kabul olurmus, Rabbim kabul etsin o guzel gönlünüzden gecen dualarınızı. size güzel haberler verebilmeyi nasip etsin bana da Rabbim..
:) mesir macununu bilmiyorum valla. iyi gelir mi gelmez miSagol canm. Bendede var burub tikanikligi genzim surekli akiyor gece yatincada agzima dogru aktgndan ondan iyilesemiyorm sanirim ben. Bi kbb ci bana oyle demsti bikac ay once yine hasta olmstm. Zaten hamileyken zor iyileşir insan dedi. Birde genzin izin vrrmez dedi akinti olunca bogazi surekli tahris edermis sabaha kadar. Baharatli falan bisyler yesek zararlimi olur acaba evde mesir macunu var :) icinde baharat cokya onun :)
Canım her halukârda senin kararın ama ben bebeklerin Planlı bir şekilde, ben geliyorum anne burada Zamanım doldu artık demeden alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Yani Sancın geldiğinde bebeğinin dönüp dönmeyeceğini şu anda asla bilemezsin. Her zaman bir ihtimal vardır. Hadi onu da bırak o gün sezeryan olsan bile Bebeğin gelmek istediği zaman olacaksın yani onun gelmek istediği vakit. Bu bile çok güzel. Her bebeğin anne karnında bir zamanı var ve eğer kritik bir durum yoksa o zaman beklenmeli. En doğal olan bu çünkü. Ben şahsen doktoruma gelmezse 42ye kadar bile beklemek istiyorum dedim. O da durumu yakından takip eder şartlar uygun olursa bekleyebiliriz dedi.
ay maşallah sarılığı atlattı demek. cok sukur. benım en yakın da gordugum bebek, simdi 3,5 yasında olan yegenımdı. o 2-3 ay atlatamamıştı sarılığı.umarım bizde senın gıbı cabuk atlatırız yenıdogan sarılığını.kızlar biz kızımla 18. günümüze girdik şükürler olsun :) dün kontrol vardı sarılık için tekrar kan alıcak diye k
korktuk ama dr gerek görmedi :) 3 kilo doğan kızım 5. gün kontrolde 2800 e düşmüştü şükürler olsun dün kontrolde 3160 çıktı doktor iyi kilo almış 350 g dedi :) her ay kilo kontrolü yapılacak. bunların dışında gaz ve pişik problemimiz var onların dışında her şey yolunda :) kızımla hayat çok güzel şükürler olsun Allahım bu günleri gösterdi:
benimde kolumu veya bacağımı kaşıdığımda beyaz beyaz pul pul dökülmeler oluyor. karnımı yağlarken elımde kalanı oyle rastgele sağıma soluma suruyorum bendeArkadaşlar benim ellerim cok kuruyor birde bacaklarim pul pul dökülme oluyor normal mi acaba bu yarın sorucam doktora ama varmı aranizda yaşayan
Allah razı olsuun canom. Cok cok da gecmis olsun Rabbim bir daha yasatmasın insallah..
geçmişolsun canim aayni şey benimde basimdan geçti sana umut olmak için yaziyorum.2 nisanda sezeryan doğumla kucagima alacagim bebeğimi 27 martta nst de kalp atislarinin 185 leri geçmesi sebebiyle erken aldılar doğumdan hemen sonra bebeğimi göremeden yenidogan yogunbakima aldılar teşhis kalbinde üfürme var dedi Dr. ne dikiş agrilarim ne başka bir şey bu kadar canimi acitmadi 9 ay ignelerle tamamladigim hamileligim.80 gün kadar raporlu geçirdimkarda kkista görmedim ise sonunda bebeğimi doğduğu anda yogunbakima aldik demeleri yikti beni.bir de ben ertesi gün taburcu oldum bebegimi hastanede biraktim 3 gün yatti çok şükür kalp filmleri temiz cikti bu seferde kanunda iltihap var antibiyotik tedavisi görecek dediler 5 günde öyle kaldi ama her günüm aglamakla geçti bebeğimi emziremedim ellerinde ayaklarında serumlar takiliydi durumu sagdim goturdum hastaneye.sonunda 9 gün tedavi bitti dediler ve taburcu ettiler kavustum bebegime iste o gün anneoldum o ggün bayram oldu benim için 6 gündür bebeğim evimuzde annesinin koynunda uyuyor.sende üzülme canim o kara günler çabucak geçsin kavuş bebeğine Allahim tez zamanda kavustursun sizi de.
Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün.Günaydın kızlar dün oglumu kucagıma aldım cok sükür. Suni sancı almaya baslamıstım dün ama dr acılacak gibi degil dedi sezaryan oldum. Gaz problemim var bendende bebegime geciyor. o yüzden agrım oluyo ama mis kokuluma bakınca herseyi unutuyorum. İlk basta emmedi ama ben gece boyunca ugrastım ögrendi melegim biraz acıyo ama onun karnının doyması dahada önemli. Allah isteyen herkese bu duyguları yasatsın cok güzel insan bakmaya dokunmaya kıyamıyor. Dogum yapıcak herkese Allah kolaylık versin. Tek tek alıntı yapamıyorum telden girdigim icin hepinize iyi dilekleriniz icin teşekkür ederim.
Gözün aydın canım. Allah bagışlasın bebeğini. Merak etme tez zamanda ayaklanır kendin bakarsın bebeğine.Sonunda bende doğurdum.nırmal doğum yapmaya çalıştım ama bebişin kafadı çıkmayınca acil sezaryen oldum .bekleyen herkesin allah yardımcısı olsun .şimdi süt için uğraşıyoz.bana dua edin de bebeğime bakabileyim .daha doğru düzgün yattığım yerden kalkamıyomm
Kızlar yardım edin. Midem allak bullak.öğlen yedigimi çıkardım afedersiniz. Kolumu kaldirck halimbyok. Napmam lazım. Kötü birşey yoktur değil mii
ya bende bunu soracaktım. şimdiden acaba rezene cayı falan içmeye başlasak mı??doğum yapan anneler sütü artırmak için neler yeyip içiyor sunuz?
İyi akşamlar hanımlar. Son 50 sayfa 460 mesajı okuyamadım,mazur görün.
4 Nisan akşamı apar topar sezeryane alındım.
Normal doğumu çok istediğim için yürüyüş yapmıştım. Yürüyüşün sonunda eşim aldı arabasıyla, belime ve karnıma sancı girmeye başladı. Eve yaklaştığımızda eşime rica ettim,hastaneye gidelim diye. Bir şey çıkmaz ama içim rahat etsin dedim. Arabada olmasak söylemezdim de.. Nst ye bağlandım. Bebeğin kalp atışları 0 a iniyor, 90 oluyor sonra 170 e çıkıyordu. Makinada sorun vardır dedim. Sancım varken 0, yokken 35-45 oluyordu.
Hemşire geldi. Tekrar başlattı cihazı. Aynı sonuçları alınca baştan ayarlama yaptı. Sonra paniklediler. Dr u aradılar. Bebek sıkıntıda dendi. Açılmama baktı, hiç açıklığım yoktu. Acil sezaryene almamız lazım dediler.. Neye uğradığımı şaşırdım. Başka hastaneye,başka cihaza gidelim dedim ama bebeğe bir şey olursa napacaksın diye sordular..
O an durdu her şey..
Ağlaya ağlaya, titreyerek sezaryene girdim.
En korktuğum şeylerden biriydi, başıma geldi..
Çok şükür Rabbime, ameliyatım kolay geçti.. Bir oğlum oldu..
Bebeğimi 5 dk göğsüme koydular ama sonra inliyor, hırıltısı var diye kontrol etmek için aldılar.
Alış o alış..
Bebeğim 5 gündür yoğun bakımda..
Önce solunum sıkıntısı vardı, dün sindirim oldu. Bugün antibiyotik tedavisine başladılar. Ben çıkar diye umutla beklerken birkaç gün daha orada kalacağını öğrendim..
Uzun yazdım hakkınızı helal edin.
Bebeğim için dua edenlerden, etmeyenlerden Allah razı olsun.
Dilerim Rabbime benim bebeğime ve diğer küvozdeki bebeklere tez vakitte şifa verir ve bize, ailelerine bağışlar inşallah.
Doğum yapmayan arkadaşlarıma da Allah kolaylık versin. Böyle sıkıntı ve dertlerle karşılaştırmasın.
Nolur dert etmeyin her şeyi kendinize. Ve yormayın kendinizi boş yere. Ben çok istedim, çok uğraştım belki bilmeden kendimi yorup bebeğimi sıkıntıya soktum
Ya da olacağı varmış, bilemiyorum ama şimdi kokusunu içime çekemediğim yavrumun tez vakitte şifa bulup hastaneden çıkmasından, evine gelmesinden,onu göğsüme basabilmekten başka ne isteyeyim..
Hayırlı akşamlar hanımlar. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
Iyi aksamlar guzel anneler ben de buraya yazmayi unutmusum biz bugun 20 gunluk olduk.38+1 de sezeryan ile 3800 gr 51 santim olarak dogduk.Rabbim dogum yapmayan annelerimize saglikli dogumla rnasib etsin.
ah maşallah. gözün aydın canım. allah analı babalı büyütmek nasıp etsın artık, sağlıkla inşallah.Evt kızlar bizde bugün hastaneden çıktık .. Evt evt yanlış duymadınız bende doğurdum . 7 nisanda scan Kontrolü için gitmiştim ve Kızımın suyu azaldığını ayrıca açılma olduğunu görünce doktor hemen o gün göndermeyip acil sezeryanla kızıma kavuşturdular. kızımda bende iyiyim çok şükür .Kızım son bir ayda hiç kilo almamasına rağmen herşey yolunda doğdu. Rabbim ne eylerse güzel eyler insan bilemiyor belki ne olacağını ama çok şükür şu ettiğiniz ve ettiğimiz dualar varya işte onlarla aksilikler bertaraf oluyor ve mevlam koruyor. Boşuna denmemiş duanız olmasa ne ehemmeniyetiz var ki diye .
Haberim olmayan doğum yapmış tüm anneleri kutlarım Rabbim analı babalı büyütsün inş. Darısı bekleyen Arkadaşlara kızlar . Az kaldı sizde alırsınız inş kuçaklarınıza sağlıcakla .
oh maşallah 4 kılo mu sımdıden. benımkı daha 3 kılo olmamıştı gecen hafta. sağlıkla doğsunlar inşallah.Cumartesi gidicem 4kg olur ozamana kadar dedi. Hayırlısı bakalım.
Selam herkeseeee oyyyyy oyyyyy anca vakit bulabiliyorum.. Bugün 4. Günümüz sutumuz gelmeye başladı allaha şükür ancak bu seferde kızım emmiyo mecburen sağıp çay kaşığı ile veriyorum bu da beni üzüyor normal dogurmadim bari gönlümce emseydi diyorum
Günaydın kızlar dün oglumu kucagıma aldım cok sükür. Suni sancı almaya baslamıstım dün ama dr acılacak gibi degil dedi sezaryan oldum. Gaz problemim var bendende bebegime geciyor. o yüzden agrım oluyo ama mis kokuluma bakınca herseyi unutuyorum. İlk basta emmedi ama ben gece boyunca ugrastım ögrendi melegim biraz acıyo ama onun karnının doyması dahada önemli. Allah isteyen herkese bu duyguları yasatsın cok güzel insan bakmaya dokunmaya kıyamıyor. Dogum yapıcak herkese Allah kolaylık versin. Tek tek alıntı yapamıyorum telden girdigim icin hepinize iyi dilekleriniz icin teşekkür ederim.
Sonunda bende doğurdum.nırmal doğum yapmaya çalıştım ama bebişin kafadı çıkmayınca acil sezaryen oldum .bekleyen herkesin allah yardımcısı olsun .şimdi süt için uğraşıyoz.bana dua edin de bebeğime bakabileyim .daha doğru düzgün yattığım yerden kalkamıyomm
hayırlısı olsun canım. sağlıkla kavuş bebegıne de sezeryan normal bunlar hepsı gelıp geçecek günler. yeterlı sağlıkla buyutebılelım.benimde bebeğim dönmedi pazartesi sezaryen olacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?