2015 Nisan Anneleri

Sonunda bende doğurdum.nırmal doğum yapmaya çalıştım ama bebişin kafadı çıkmayınca acil sezaryen oldum .bekleyen herkesin allah yardımcısı olsun .şimdi süt için uğraşıyoz.bana dua edin de bebeğime bakabileyim .daha doğru düzgün yattığım yerden kalkamıyomm

.
geçmişolsun canim aayni şey benimde basimdan geçti sana umut olmak için yaziyorum.2 nisanda sezeryan doğumla kucagima alacagim bebeğimi 27 martta nst de kalp atislarinin 185 leri geçmesi sebebiyle erken aldılar doğumdan hemen sonra bebeğimi göremeden yenidogan yogunbakima aldılar teşhis kalbinde üfürme var dedi Dr. ne dikiş agrilarim ne başka bir şey bu kadar canimi acitmadi 9 ay ignelerle tamamladigim hamileligim.80 gün kadar raporlu geçirdimkarda kkista görmedim ise sonunda bebeğimi doğduğu anda yogunbakima aldik demeleri yikti beni.bir de ben ertesi gün taburcu oldum bebegimi hastanede biraktim 3 gün yatti çok şükür kalp filmleri temiz cikti bu seferde kanunda iltihap var antibiyotik tedavisi görecek dediler 5 günde öyle kaldi ama her günüm aglamakla geçti bebeğimi emziremedim ellerinde ayaklarında serumlar takiliydi durumu sagdim goturdum hastaneye.sonunda 9 gün tedavi bitti dediler ve taburcu ettiler kavustum bebegime iste o gün anneoldum o ggün bayram oldu benim için 6 gündür bebeğim evimuzde annesinin koynunda uyuyor.sende üzülme canim o kara günler çabucak geçsin kavuş bebeğine Allahim tez zamanda kavustursun sizi de.

Maşallah canım sağlıkla analı bablı büyüsün bebeğin. Senin fıstık önce davrandı bizimkinden :)
Güzel haberlerle dön canım hayırlı doğumlar
Canım bu uyuşma hissi benide geren birşey ama bebeğimin doğdu anı görmek ve odaya gidince kendinde olmakta çok önemli o yüzden bende spinal yaptıracağım inşallah
günaydın kızlar, bugün taburcu oluyoruz, size tavsiyem bile bile sezaryeni tercih etmeyin, normal doğum daha rahat oluyor, ben ikisini de tecrübe ettim.... Allahtan sağlık sorunumuz yok...
Canım gözün aydın. Çok öu zor geçti operasyon korkutma bizi
Allah bağışlasın canım analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Canım hep iyi Tarafından düşün. Bak iyi ki o an gitmişsin hastane ya gitmeseydin. Bebişin sıkıntılı bir zaman geçiriyor. Ama bunların hepsi geçici. Allah'ın izniyle atlatacak ve en kısa zamanda yavrunu kucağına Alıp evinize döneceksiniz inşallah. Dualarımız seninle ve minik yavruna. Onlar çok güçlüler annesi sen merak etme.

uykusuz bir gecenin sabahından herkese günaydın :) hayırlı cumalar :) mina gece 3 ten sonra uyumadı mum tutturdu bana mız mız ne ağladığı belli ne uyuduğu çözemedim bir türlü :) ama kızımla hayat şahane şükürler olsun :)

:) mesir macununu bilmiyorum valla. iyi gelir mi gelmez mi
ama ben dediğim gibi bir tatlı kasıgı bala zencefil tarçın döküyorum.bir kaç damla limon damlatıp macun yapıp yutuyorum.ama hemen üstüne su vs içmiyorum biraz boğazımı yumuşatsın diye.

benim karnımı bir görseniz hala midemin dibinde bebişim. hiiiiç son 14 günde olduğum anlaşılmıyor. o yüzden 42. haftayı görmek isteyecek gibi geliyor bana

ay maşallah sarılığı atlattı demek. cok sukur. benım en yakın da gordugum bebek, simdi 3,5 yasında olan yegenımdı. o 2-3 ay atlatamamıştı sarılığı.umarım bizde senın gıbı cabuk atlatırız yenıdogan sarılığını.
kılosu cok ıyı olmuş. maşallah.ilk günler kılo dususu normalmıs sanırım ama.
gazı bilemeyecegım ama pişik için arkonun yeşil eski kremlerini cok tavsıye eden insan var. dene istersen. ben ondan aldım daha şimdiden.

sağlıkla buyut ınsallah. darısı bekleyen bızlere :)

Arkadaşlar benim ellerim cok kuruyor birde bacaklarim pul pul dökülme oluyor normal mi acaba bu yarın sorucam doktora ama varmı aranizda yaşayan
benimde kolumu veya bacağımı kaşıdığımda beyaz beyaz pul pul dökülmeler oluyor. karnımı yağlarken elımde kalanı oyle rastgele sağıma soluma suruyorum bende

Allah razı olsuun canom. Cok cok da gecmis olsun Rabbim bir daha yasatmasın insallah.
Ben de gununu doldursun,sifasını bulsun diye bekliyorum. Ellerim bos, göbegim bos, gogsum bos.. Oglum gelsin artık bir an önce. Yazdıkların umut oldu bana. Bugın onsuz gecen 6.gunum. Tez vakitte iyileşsin inşallah cocugum. Sagolasın..

Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün.

Gözün aydın canım. Allah bagışlasın bebeğini. Merak etme tez zamanda ayaklanır kendin bakarsın bebeğine.

Kızlar yardım edin. Midem allak bullak.öğlen yedigimi çıkardım afedersiniz. Kolumu kaldirck halimbyok. Napmam lazım. Kötü birşey yoktur değil mii

nasıl oldun canım??

doğum yapan anneler sütü artırmak için neler yeyip içiyor sunuz?
ya bende bunu soracaktım. şimdiden acaba rezene cayı falan içmeye başlasak mı??

ah canım işte anne içgüdüsü seni yönlendirmiş. çok şükür buna da. eve gidip yatarım geçer deyıp hıc hastaneye gıtmeseydın... allah korusun cok sıkıntın olurmuş. buna şükür.
Allahtan bebegıne açıl sıfalar dilerim canım. herseyde bı hayır vardır. şükret dua et.

Iyi aksamlar guzel anneler ben de buraya yazmayi unutmusum biz bugun 20 gunluk olduk.38+1 de sezeryan ile 3800 gr 51 santim olarak dogduk.Rabbim dogum yapmayan annelerimize saglikli dogumla rnasib etsin.

hey maşallah. allah sağlıkla büyütmek nasıp etsin artık:)

ah maşallah. gözün aydın canım. allah analı babalı büyütmek nasıp etsın artık, sağlıkla inşallah.

Günaydın kizlaaarr
Yeni bir gün daha merhaba..
Doğurmayan arkadaşlar hareketleri hissetmeye bakın son seferler bu hisler
Gerci akşamdan beri bende de fena bir bel kasik ağrısı var ama öyle düzenli falan değil..
Bu arada çok şükür bir aksilik olmazsa bugün foto çekimi var. Ayrica badana da bugün olacak ve yarin temizlikçi abla gelecek... daha anca yoluna koyuyoruz yani kocam anca gelince böyle oldu ama sağlık olsun canim ne yapalim...

Kuzum çok iyi yapıyorsun kaşıkla vermekle sabırlı ol ısrarla ver emer insallah merak etme

Canim gözünüz aydin hayirli uğurlu olsun saglikla büyütün insallah

Canim benim hayirli uğurlu olsun gözünüz aydin geçecek insallah o sıkıntılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…