Cnm benim gunum 2 nisandi ,bebegim kanala girmiyor, sanci ,acilma, su kaybi hicbirsey yok, bebegin hareketleri iyi, p.tesi gunune kadar gelmezse eger sezaryen olacagim artik.Kizlar sancisi olupta bebegi dogum kanalina girmeyen acilmasi olmayan var mi benden baska?Acaba suni sanciyla acilma olur mu boyle durumlarda?
Maşallah canım sağlıkla analı bablı büyüsün bebeğin. Senin fıstık önce davrandı bizimkinden :)
Güzel haberlerle dön canım hayırlı doğumlar
Canım bu uyuşma hissi benide geren birşey ama bebeğimin doğdu anı görmek ve odaya gidince kendinde olmakta çok önemli o yüzden bende spinal yaptıracağım inşallah
Canım gözün aydın. Çok öu zor geçti operasyon korkutma bizi
Allah bağışlasın canım analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Gozun aydin cnm , ne mutlu sana melegini kucagina almissin .Günaydın kızlar dün oglumu kucagıma aldım cok sükür. Suni sancı almaya baslamıstım dün ama dr acılacak gibi degil dedi sezaryan oldum. Gaz problemim var bendende bebegime geciyor. o yüzden agrım oluyo ama mis kokuluma bakınca herseyi unutuyorum. İlk basta emmedi ama ben gece boyunca ugrastım ögrendi melegim biraz acıyo ama onun karnının doyması dahada önemli. Allah isteyen herkese bu duyguları yasatsın cok güzel insan bakmaya dokunmaya kıyamıyor. Dogum yapıcak herkese Allah kolaylık versin. Tek tek alıntı yapamıyorum telden girdigim icin hepinize iyi dilekleriniz icin teşekkür ederim.
Gozun aydin cnm , bebisini saglicakla kucagina almissin ne mutlu sana..Sonunda bende doğurdum.nırmal doğum yapmaya çalıştım ama bebişin kafadı çıkmayınca acil sezaryen oldum .bekleyen herkesin allah yardımcısı olsun .şimdi süt için uğraşıyoz.bana dua edin de bebeğime bakabileyim .daha doğru düzgün yattığım yerden kalkamıyomm
Dualarimiz seninle cnm , inşallah saglicakla kavusursun melegine..Kızlar dua edin ne olur suyum geldi hic sancim yok
Hurma yemeni tavsiye ederim cnmCnm benim gunum 2 nisandi ,bebegim kanala girmiyor, sanci ,acilma, su kaybi hicbirsey yok, bebegin hareketleri iyi, p.tesi gunune kadar gelmezse eger sezaryen olacagim artik.Doktorum hic acilmam olmadigi icin suni sanciyi onermedi bana.
canim ben sise aldim gittigidiyordan bi sikinti olmadi sukur birmaxdan da buradan bur kac arkadaas almisti sanirimSelam kizlar hayirli cumalsr.
Tum sayfalari okuyamiyorum artik ins herkes iyidir
bal_arisi cok gecmis olsun ins tez vakitte al yavrunu kucagina Allahim ya Safi sifatiykla sifa versin
Kizlar birsey sorucm mevlut hazxirtligina baslicam
Birmax tan alisveris yapanlar var mi guvenli bir sitemi alan varsa havaleyi atm den mi yaptiniz,
Magnet yapicam
Birde gitti gidiyordan sise alicam o sitede guvenlimi
Sise alan arkadaslarinda eline hemen ulasdtimi
Tmm canim gitti gidiyordan sıkınti olmaz diye dusdunuyorum ama diger siteye guvenemedim basta gozumu karartip alicm artik esim netten alisveris yapmami istemese de basta carem yok disari cikamamcanim ben sise aldim gittigidiyordan bi sikinti olmadi sukur birmaxdan da buradan bur kac arkadaas almisti sanirim
canım geçmiş olsun, çok duygulandim okurken,bende normal doğum için diretenlerdenim,ama bebeğinin suyu azalmış.boyle haberleri okuyunca sezeryana kabul edeceğim galiba... Rabbim şifa versin oglusuna, bu günler geçecek merak etme. yigenlerim bi buçuk ay kuvezde kaldı, simdi canavar gibiler. sende dua et bizde edelim iyi olacaksiniz insaAllahİyi akşamlar hanımlar. Son 50 sayfa 460 mesajı okuyamadım,mazur görün.
4 Nisan akşamı apar topar sezeryane alındım.
Normal doğumu çok istediğim için yürüyüş yapmıştım. Yürüyüşün sonunda eşim aldı arabasıyla, belime ve karnıma sancı girmeye başladı. Eve yaklaştığımızda eşime rica ettim,hastaneye gidelim diye. Bir şey çıkmaz ama içim rahat etsin dedim. Arabada olmasak söylemezdim de.. Nst ye bağlandım. Bebeğin kalp atışları 0 a iniyor, 90 oluyor sonra 170 e çıkıyordu. Makinada sorun vardır dedim. Sancım varken 0, yokken 35-45 oluyordu.
Hemşire geldi. Tekrar başlattı cihazı. Aynı sonuçları alınca baştan ayarlama yaptı. Sonra paniklediler. Dr u aradılar. Bebek sıkıntıda dendi. Açılmama baktı, hiç açıklığım yoktu. Acil sezaryene almamız lazım dediler.. Neye uğradığımı şaşırdım. Başka hastaneye,başka cihaza gidelim dedim ama bebeğe bir şey olursa napacaksın diye sordular..
O an durdu her şey..
Ağlaya ağlaya, titreyerek sezaryene girdim.
En korktuğum şeylerden biriydi, başıma geldi..
Çok şükür Rabbime, ameliyatım kolay geçti.. Bir oğlum oldu..
Bebeğimi 5 dk göğsüme koydular ama sonra inliyor, hırıltısı var diye kontrol etmek için aldılar.
Alış o alış..
Bebeğim 5 gündür yoğun bakımda..
Önce solunum sıkıntısı vardı, dün sindirim oldu. Bugün antibiyotik tedavisine başladılar. Ben çıkar diye umutla beklerken birkaç gün daha orada kalacağını öğrendim..
Uzun yazdım hakkınızı helal edin.
Bebeğim için dua edenlerden, etmeyenlerden Allah razı olsun.
Dilerim Rabbime benim bebeğime ve diğer küvozdeki bebeklere tez vakitte şifa verir ve bize, ailelerine bağışlar inşallah.
Doğum yapmayan arkadaşlarıma da Allah kolaylık versin. Böyle sıkıntı ve dertlerle karşılaştırmasın.
Nolur dert etmeyin her şeyi kendinize. Ve yormayın kendinizi boş yere. Ben çok istedim, çok uğraştım belki bilmeden kendimi yorup bebeğimi sıkıntıya soktum
Ya da olacağı varmış, bilemiyorum ama şimdi kokusunu içime çekemediğim yavrumun tez vakitte şifa bulup hastaneden çıkmasından, evine gelmesinden,onu göğsüme basabilmekten başka ne isteyeyim..
Hayırlı akşamlar hanımlar. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
arkadaşım son beş gündeyim ama aynen benim de yukarıda . doğum anında bile indiği oluyormuş öyle dedi ebeyani herşey aniden gelişiyor
Selam kizlar hayirli cumalsr.
Tum sayfalari okuyamiyorum artik ins herkes iyidir
bal_arisi cok gecmis olsun ins tez vakitte al yavrunu kucagina Allahim ya Safi sifatiykla sifa versin
Kizlar birsey sorucm mevlut hazxirtligina baslicam
Birmax tan alisveris yapanlar var mi guvenli bir sitemi alan varsa havaleyi atm den mi yaptiniz,
Magnet yapicam
Birde gitti gidiyordan sise alicam o sitede guvenlimi
Sise alan arkadaslarinda eline hemen ulasdtimi
Yaklasik 3 haftadir yiyorum cnm , hergun 2 3 saat yuruyorum ama tık yokHurma yemeni tavsiye ederim cnm
bak şöyle bir yazı varah cok mutlu oldum cevabınla. umarım oyle olur bızımde. hayırlısıyla alalım inşallah kucaklarımıza.
ben hıc alısverıs yapmadım ıkı sıteden de ama gıtttı gıdıyor zaten cok bılındık ve guvenlı bır sıte. ayrıca birmax dan da alısverıs yapan bır suru arkadaşım var hem forumdan hem kendı arkadaşlarımdan.bu nedenle güvenle alısverısını yap bence.
Âmin CNm , Rabbim inş dualarını hayırlısı ile kabul eder. Zor beklemek gerçekten . Hem yavruların hasreti dayanılmaz oluyor hemde onları taşımak eziyete dönüşüyor . Bu yüzden mevlam sizleride kurtarsın inş. Benim şeker yani diyet olayım bitti ya valla kendimi Özgür kuşlar gibi hissettim . Sanki uçmayı yeni öğrendim gibi çok güzel bir nimet . Bu durum sadece bir tane olan . Saymakla da bitmez . Sabrettik sabrediyoruz eminim ki Rabbimde mükâfatını ona göre verecektir.Günü geçip gelmeyen bebişler hadi ama artık üzmeyin bizi
Günü geçen bir kaç kişiyiz sanırım. İnşallah bu mübarek cuma gününde dualarımız kabul olurda kendilerinden gelir yavrularımız. Normal doğum olsun diye bekleyen biz anneciklerini daha fazla bekletmezler
Canım bende aldım çarşamba günü bugün geldi kargom hazır aldım ben tavsiye ederim..Tmm canim gitti gidiyordan sıkınti olmaz diye dusdunuyorum ama diger siteye guvenemedim basta gozumu karartip alicm artik esim netten alisveris yapmami istemese de basta carem yok disari cikamam
Insallah canim insallah dedigin gibi artik yatmak kalkmak oturmak hrrsey yeterince zorlsti bi de onlarin hasreti var ki insan iyice sabirsizlaniyor darisi basimiza olsun hayirlisiyla gelsinler bi an once. Meryemimiz ablasi oldu benim kizimin:)Âmin CNm , Rabbim inş dualarını hayırlısı ile kabul eder. Zor beklemek gerçekten . Hem yavruların hasreti dayanılmaz oluyor hemde onları taşımak eziyete dönüşüyor . Bu yüzden mevlam sizleride kurtarsın inş. Benim şeker yani diyet olayım bitti ya valla kendimi Özgür kuşlar gibi hissettim . Sanki uçmayı yeni öğrendim gibi çok güzel bir nimet . Bu durum sadece bir tane olan . Saymakla da bitmez . Sabrettik sabrediyoruz eminim ki Rabbimde mükâfatını ona göre verecektir.
ayy benim kızım da abla oldu bugün 19. günümüz :)Insallah canim insallah dedigin gibi artik yatmak kalkmak oturmak hrrsey yeterince zorlsti bi de onlarin hasreti var ki insan iyice sabirsizlaniyor darisi basimiza olsun hayirlisiyla gelsinler bi an once. Meryemimiz ablasi oldu benim kizimin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?