Bende hazırlıklı gideyim hatta çatı muayenesi ne zaman yapacaksınız diye sorayım bari. O da beni çatı muayenesi için hevesli sanacak ama tamamen mecburiyetten. Normal dogum istiyorum çünkü. Hersey yolunda giderse tabi. Sağlıklı olsun bebişlerde gerisi önemli değil.bende 37+0 da son kontrole gitmiştik. ilk nst miz cekılmıstı. hersey yolunda dendi .kılosu vs benımkıyle hemen hemen aynı senınde bıraz zayıflar ama olsun sonuçta sağlıklılar cok sukur. banada 10 gun sonra gel demişti. ama benım dr da muayene etcem vs demedi. ama ben hazırlıklı gıtcem cunku buyuk ıhtımal muayene de edecektır.salı gunu gıdecegım dr a. bu nedenle ptesı ağdaya gıtcem. hem son zamana kalsın istemiyorum hemde dr a temız gıtmek istiyorum. bence sende hazırlıklı git.
Nst ye her gittiğimde alıyorlar canım. Çatı muayenesine psikolojik anlamda hiç hir zaman hazır olacağımızı zannetmiyorum. Ama normal doğum yapmayı düsdüşününce muayene etse de uygun mu degil mi diye söylese de rahatlasak diye düşünüyorum.dnzdfn35
Ben de 37+1im ve kontrole gidiyorum inşaallah bana da yapmazlar çünkü hiç ama hiç hazır değilimnst ye aldılar mı seni canım?
canim benim doğumumda sanırım 37 haftalik ken dr bebeğin eşinde kireçlenme var suni sancı ile doğum yapacağımı söyledi çok korktum ama dr dinledim birde tecrübesizlik var bana sabah suni sancı verdiler herhangi bir açılma bir sancı yokken sabah 8 30 da suni sancı verdiler saat 4 30 da normal doğum yaptım vede gününü doldurmadan biraz zor oldu oda ilk doğum olduğundan bence sen bilirsin ama dr güvenmelisin son karar senin hayırlı dogumlar ins hayirlisiyla bebeğini kucağına alirsin
Takma sen onları. Boş yere üzme kendini. Sadece kendini ve bebegini düşün.Iyice sinirleniyorum herseye sanki hrrkes benimle ugrasiyor gibi geliyor zaten iyice sabirsiz oldim bi de kv hafta sonu dogum olsun da kayinbabanla gelelim oglum perisan olmasin -sanki benim elimde ben ayarliyirum- vs diyor kimse beni dusunmuyor kendi kendime kurup sinirleniyorum ne yapacagim bilmiyorjm anlatacak kimse de yok melegime de yabsiyor sanki bu durum rabbim sonumuzu hayir etsin
Selam herkeseeee oyyyyy oyyyyy anca vakit bulabiliyorum.. Bugün 4. Günümüz sutumuz gelmeye başladı allaha şükür ancak bu seferde kızım emmiyo mecburen sağıp çay kaşığı ile veriyorum bu da beni üzüyor normal dogurmadim bari gönlümce emseydi diyorum
Sancim halen devam ediyor. Bide kanli nisanda geldi boyle devam ederse hastaneye gidecegim. Ama korku sardi icimi.Senle gunlerimiz ayni gorunuyo canim yataktan bi kalk once evde yuru hareket et bakalim gececek mi gecmezse git bence hastaneye ne olur ne olmaz son gunler beklemeye gelmez benimde su an sancim var ama bilerek gitmiyorum cunku acilmam yok:s
Gece cok kivrandim devamli sancim vardi halende var ama kasilmam yok diye rahattim. Simdi nisanda gelince korku basladi hastaneye gidecegim ama son ana kadar evde gecirmek istiyorum.Gidip geliyor mu? Yoksa devamli mi?
Sancim halen devam ediyor. Bide kanli nisanda geldi boyle devam ederse hastaneye gidecegim. Ama korku sardi icimi.
sancı gidip gelmiyorsa mutlaka git. doğum sancısı devamlı olmaz gidip gelir. bir kontrolden zarar gelmez.Gece cok kivrandim devamli sancim vardi halende var ama kasilmam yok diye rahattim. Simdi nisanda gelince korku basladi hastaneye gidecegim ama son ana kadar evde gecirmek istiyorum.
ayrintilida birsey cikmamisti canim.bizimde 3 gün EKG çekildi şükür temiz ciktimnrst: 40426027 .!.:çok geçmiş olsun canım sana bişey soracağım bizim de bugün 5. gün dr kontrolü vardı dr kalbini dinlemiş ses geliyor üfürüm var demiş çocuk kardiyoloğuna gönderdi pazartesi gideceğiz ama ben duyunca ağlamaktan mahvoldum şimdi araştırdık biraz masum üfürük diye bişey varmış çocukların yüzde 80 inde olurmuş ayrıntılı ultrasonda dr kalple ilgili bişey demşmydi size bize bişey demedi doğduktan sonra çocuk dr u kontrol etti o da bişey demedi şimdi 5. gün kontrolde böyle diyor dr inşallah bişey çıkmaz
son zamanlarda sinir ve agresif hal bizde de var :) takma sen öyle sözleri alaycı tavırla cevap ver. Bebeğini düşün mutlu ol oda mutlu olsun , mutlu gelsin dünyaya :) güzel haberlerini bekliyoruzIyice sinirleniyorum herseye sanki hrrkes benimle ugrasiyor gibi geliyor zaten iyice sabirsiz oldim bi de kv hafta sonu dogum olsun da kayinbabanla gelelim oglum perisan olmasin -sanki benim elimde ben ayarliyirum- vs diyor kimse beni dusunmuyor kendi kendime kurup sinirleniyorum ne yapacagim bilmiyorjm anlatacak kimse de yok melegime de yabsiyor sanki bu durum rabbim sonumuzu hayir etsin
dr git artık bekleme geceden beri varmış zaten kanda gelmiş inşallah açılman olmuştur kolaylıkla doğumunda olur. Eğer olmadıysa evine gelirsin zaten . Güzel haberlerini bekliyoruz. Allah yardımcın olsun kolay doğumlar olsun inşallah . Darısı bekleyen günü dolan arkadaşlaraGece cok kivrandim devamli sancim vardi halende var ama kasilmam yok diye rahattim. Simdi nisanda gelince korku basladi hastaneye gidecegim ama son ana kadar evde gecirmek istiyorum.
ins hayirlisiyla kucağına alırsın canim ilk doğumun mu olacak ?öncelikle açıklaman için teşekkür ederim:) zor bir karar oldu ama 42.haftaya kadar bekleyenleri gördükçe en azından 40+6 ya kadar beklemek istedim.. doktor da bu kararımdan sonra destek oldu ve bişi olacağını sanmıyorum, kendiliğinden geleceğini düşünüyorum dedi içim rahatladı ama onlar gerçekten %1 bile risk almak istemiyorlar..en kötü ptsi ye kadar gelmezse ptsi hastaneye yatış yapıcaz ve suni sancı denicez. ben elimden geleni yapmış olucam en azından içim rahat olucak..gerisi kısmet artık ne yapalım.
böyle düşünmen çok normal canim çoğu kadın senin yaşadığın korkuları yaşarKizlar bugune kadar cok hissetmiyordum arada aklima geliyordu ama sizdede hic oluyormu bu his sormak istedim. Bende icimde bi his var bebegimde bi sorun olacagini düşünüyorum surekli o kdr rahatsiz ediyorki beni.kimseylede paylasmadim bu zmna kadsr ama cok kotu hissediyorum. Acaba bunlar dogum yaklastkca korkularsdan vs. cikan vesveselermi benim aklima yerlesen yoksa gercekten hissetklerm dogru olacakmi bilemiyorum cok skntidsyim sizdede varmi boyle bişey yoksa ben mi boyleyim sadece. Neden bilmiuorum ama boyle bi his var icimde
normal arkadaşım, hatta oğlum doğdugunda ben parmakları vs her şeyi tam mı diye bakmıştım. :)Kizlar bugune kadar cok hissetmiyordum arada aklima geliyordu ama sizdede hic oluyormu bu his sormak istedim. Bende icimde bi his var bebegimde bi sorun olacagini düşünüyorum surekli o kdr rahatsiz ediyorki beni.kimseylede paylasmadim bu zmna kadsr ama cok kotu hissediyorum. Acaba bunlar dogum yaklastkca korkularsdan vs. cikan vesveselermi benim aklima yerlesen yoksa gercekten hissetklerm dogru olacakmi bilemiyorum cok skntidsyim sizdede varmi boyle bişey yoksa ben mi boyleyim sadece. Neden bilmiuorum ama boyle bi his var icimde
Yalniz degilsin canim. Ben de oyle dusunuyorum ve korkuyorum.cok kotumserimKizlar bugune kadar cok hissetmiyordum arada aklima geliyordu ama sizdede hic oluyormu bu his sormak istedim. Bende icimde bi his var bebegimde bi sorun olacagini düşünüyorum surekli o kdr rahatsiz ediyorki beni.kimseylede paylasmadim bu zmna kadsr ama cok kotu hissediyorum. Acaba bunlar dogum yaklastkca korkularsdan vs. cikan vesveselermi benim aklima yerlesen yoksa gercekten hissetklerm dogru olacakmi bilemiyorum cok skntidsyim sizdede varmi boyle bişey yoksa ben mi boyleyim sadece. Neden bilmiuorum ama boyle bi his var icimde
Ayy evet ya ben de diyorum kizim bak ablalarin abilerin geldi diye ama dinlemiyo beni:)ayy benim kızım da abla oldu bugün 19. günümüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?