2015 Nisan Anneleri

Bende hazırlıklı gideyim hatta çatı muayenesi ne zaman yapacaksınız diye sorayım bari. O da beni çatı muayenesi için hevesli sanacak ama tamamen mecburiyetten. Normal dogum istiyorum çünkü. Hersey yolunda giderse tabi. Sağlıklı olsun bebişlerde gerisi önemli değil.

dnzdfn35
Ben de 37+1im ve kontrole gidiyorum inşaallah bana da yapmazlar çünkü hiç ama hiç hazır değilim nst ye aldılar mı seni canım?
Nst ye her gittiğimde alıyorlar canım. Çatı muayenesine psikolojik anlamda hiç hir zaman hazır olacağımızı zannetmiyorum. Ama normal doğum yapmayı düsdüşününce muayene etse de uygun mu degil mi diye söylese de rahatlasak diye düşünüyorum.

öncelikle açıklaman için teşekkür ederim:) zor bir karar oldu ama 42.haftaya kadar bekleyenleri gördükçe en azından 40+6 ya kadar beklemek istedim.. doktor da bu kararımdan sonra destek oldu ve bişi olacağını sanmıyorum, kendiliğinden geleceğini düşünüyorum dedi içim rahatladı ama onlar gerçekten %1 bile risk almak istemiyorlar..en kötü ptsi ye kadar gelmezse ptsi hastaneye yatış yapıcaz ve suni sancı denicez. ben elimden geleni yapmış olucam en azından içim rahat olucak..gerisi kısmet artık ne yapalım.

Takma sen onları. Boş yere üzme kendini. Sadece kendini ve bebegini düşün.

Allah kolaylık versin, inşallah tez zamanda emmeye başlar canım :)

Senle gunlerimiz ayni gorunuyo canim yataktan bi kalk once evde yuru hareket et bakalim gececek mi gecmezse git bence hastaneye ne olur ne olmaz son gunler beklemeye gelmez benimde su an sancim var ama bilerek gitmiyorum cunku acilmam yok:s
Sancim halen devam ediyor. Bide kanli nisanda geldi boyle devam ederse hastaneye gidecegim. Ama korku sardi icimi.

Gece cok kivrandim devamli sancim vardi halende var ama kasilmam yok diye rahattim. Simdi nisanda gelince korku basladi hastaneye gidecegim ama son ana kadar evde gecirmek istiyorum.
sancı gidip gelmiyorsa mutlaka git. doğum sancısı devamlı olmaz gidip gelir. bir kontrolden zarar gelmez.

ayrintilida birsey cikmamisti canim.bizimde 3 gün EKG çekildi şükür temiz cikti

son zamanlarda sinir ve agresif hal bizde de var :) takma sen öyle sözleri alaycı tavırla cevap ver. Bebeğini düşün mutlu ol oda mutlu olsun , mutlu gelsin dünyaya :) güzel haberlerini bekliyoruz

Gece cok kivrandim devamli sancim vardi halende var ama kasilmam yok diye rahattim. Simdi nisanda gelince korku basladi hastaneye gidecegim ama son ana kadar evde gecirmek istiyorum.
dr git artık bekleme geceden beri varmış zaten kanda gelmiş inşallah açılman olmuştur kolaylıkla doğumunda olur. Eğer olmadıysa evine gelirsin zaten . Güzel haberlerini bekliyoruz. Allah yardımcın olsun kolay doğumlar olsun inşallah . Darısı bekleyen günü dolan arkadaşlara

ÇAtı muayanesi olamayan arkaşlar kokrayın sakın. Hem kısa sürüyor hemde siz kendnizi kasmadığınız sürece canınız acımıyor. Benim sonrasında kanamam flnda olmadı. Özellikle normal doğum düşünüyorsanı çatı muayenesi konusunda daha cesur olmanızı öneririm

Kizlar bugune kadar cok hissetmiyordum arada aklima geliyordu ama sizdede hic oluyormu bu his sormak istedim. Bende icimde bi his var bebegimde bi sorun olacagini düşünüyorum surekli o kdr rahatsiz ediyorki beni.kimseylede paylasmadim bu zmna kadsr ama cok kotu hissediyorum. Acaba bunlar dogum yaklastkca korkularsdan vs. cikan vesveselermi benim aklima yerlesen yoksa gercekten hissetklerm dogru olacakmi bilemiyorum cok skntidsyim sizdede varmi boyle bişey yoksa ben mi boyleyim sadece. Neden bilmiuorum ama boyle bi his var icimde

ins hayirlisiyla kucağına alırsın canim ilk doğumun mu olacak ?

böyle düşünmen çok normal canim çoğu kadın senin yaşadığın korkuları yaşar

normal arkadaşım, hatta oğlum doğdugunda ben parmakları vs her şeyi tam mı diye bakmıştım. :)

Yalniz degilsin canim. Ben de oyle dusunuyorum ve korkuyorum.cok kotumserim sanirim vakit yaklastikca daha da artiyor bu kaygilar. Allah fiziken ve ruhen saglikli bir sekilde kavusmayi nasip etsin bebeklerimize..

Ark.dun 1 gece 12 de duyum geldi gittik hemen hastaneye sabah 6 ya kadar sancı çektim 6 15 te doğum oldu. Ama çok zordu.normal doğum ebe doktor çok zorlandilar çok bağırdı m kuruda kalmış ilk önce şu gidince. Dün 5 de çıktık. Eve geldim.cok kötüyüm Üstüm den kamyon geçmiş gibiyim. Karnıma bastırdı ebe.sukur oğlum iyi.herkese kolay dogum lar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…