bende 37+0 da son kontrole gitmiştik. ilk nst miz cekılmıstı. hersey yolunda dendi .kılosu vs benımkıyle hemen hemen aynı senınde bıraz zayıflar ama olsun sonuçta sağlıklılar cok sukur. banada 10 gun sonra gel demişti. ama benım dr da muayene etcem vs demedi. ama ben hazırlıklı gıtcem cunku buyuk ıhtımal muayene de edecektır.salı gunu gıdecegım dr a. bu nedenle ptesı ağdaya gıtcem. hem son zamana kalsın istemiyorum hemde dr a temız gıtmek istiyorum. bence sende hazırlıklı git.Bizde kontroldeydik bugün. Kızım 2700 gr 47 cm olmuş. Gene küçük çıkıyoruz. Kızım ayağını ağzına kadar getirmişti emmeye çalışacak heralde. İcerde aerobik hareketler yapıyor. 37+1 dik bugün. Bana çatı muayenesi yapılmadı daha. Diğer randevumuz haftaya cuma ama hazırlıklı gel de demedi. Sürpriz bi şekilde haftaya cuma çatı muayenesi yapar mı acep?
haydı allah yardımcın olsun canım. güzel haberlerını bekliyoruz. inşallah sezeryanın ve sonrası kolay geçer.bebegınde sağlıkla gelır ınsallahÖğleyin saat 13.00'te sezaryene alınıyorum arkadaşlar. Hepinize dilim döndüğünce dua etmeye çalıştım. Siz de bizden dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim. Hepiniz Allah'a emanet olun, bebişlere ve göbişlere biz dönene kadar iyi bakın. Öpüyorum.
aaa evet son kontrolümde dr bundan bahsetti bana. bundan sonra plesentanı kontrol altında tutacağız. plesenta yaslanması baslarsa yanı kıreclenmesı daralması vs baslarsa bebeğe gıden kan ve besın azalır. bu da bebekte kılo almanın buyumenın beslenmenın durması demek.ayrıca kalp atışları vs yavaşlar. öyle bır durumda mudehalemız gerekebılır. bılgın olsun. ha su an böyle bırsey yok. plesentan cok cok ıyı gorunuyor. hıc bır sorun yok suanda demıstı.canim benim doğumumda sanırım 37 haftalik ken dr bebeğin eşinde kireçlenme var suni sancı ile doğum yapacağımı söyledi çok korktum ama dr dinledim birde tecrübesizlik var bana sabah suni sancı verdiler herhangi bir açılma bir sancı yokken sabah 8 30 da suni sancı verdiler saat 4 30 da normal doğum yaptım vede gününü doldurmadan biraz zor oldu oda ilk doğum olduğundan bence sen bilirsin ama dr güvenmelisin son karar senin hayırlı dogumlar ins hayirlisiyla bebeğini kucağına alirsin
ewet canim artık dr kontrollerini biraz daha sık gitmeclisin canimaaa evet son kontrolümde dr bundan bahsetti bana. bundan sonra plesentanı kontrol altında tutacağız. plesenta yaslanması baslarsa yanı kıreclenmesı daralması vs baslarsa bebeğe gıden kan ve besın azalır. bu da bebekte kılo almanın buyumenın beslenmenın durması demek.ayrıca kalp atışları vs yavaşlar. öyle bır durumda mudehalemız gerekebılır. bılgın olsun. ha su an böyle bırsey yok. plesentan cok cok ıyı gorunuyor. hıc bır sorun yok suanda demıstı.
gözün aydın canım. emmeye de başlamış maşallah. allah sağlıkla buyutmenı nasıp etsınGünaydın kızlar dün oglumu kucagıma aldım cok sükür. Suni sancı almaya baslamıstım dün ama dr acılacak gibi degil dedi sezaryan oldum. Gaz problemim var bendende bebegime geciyor. o yüzden agrım oluyo ama mis kokuluma bakınca herseyi unutuyorum. İlk basta emmedi ama ben gece boyunca ugrastım ögrendi melegim biraz acıyo ama onun karnının doyması dahada önemli. Allah isteyen herkese bu duyguları yasatsın cok güzel insan bakmaya dokunmaya kıyamıyor. Dogum yapıcak herkese Allah kolaylık versin. Tek tek alıntı yapamıyorum telden girdigim icin hepinize iyi dilekleriniz icin teşekkür ederim.
cok cok gecmıs olsun canım. zor günler gecırmıssın. allahın iniyle de kausmussun bebegıne cok sukur. allah tum sıfa bekleyenlere yardımcı olsun. bekleyen herkesın de sağlıkla kucaklarına meleklerını almasını nasıp eder ınsallah.
geçmişolsun canim aayni şey benimde basimdan geçti sana umut olmak için yaziyorum.2 nisanda sezeryan doğumla kucagima alacagim bebeğimi 27 martta nst de kalp atislarinin 185 leri geçmesi sebebiyle erken aldılar doğumdan hemen sonra bebeğimi göremeden yenidogan yogunbakima aldılar teşhis kalbinde üfürme var dedi Dr. ne dikiş agrilarim ne başka bir şey bu kadar canimi acitmadi 9 ay ignelerle tamamladigim hamileligim.80 gün kadar raporlu geçirdimkarda kkista görmedim ise sonunda bebeğimi doğduğu anda yogunbakima aldik demeleri yikti beni.bir de ben ertesi gün taburcu oldum bebegimi hastanede biraktim 3 gün yatti çok şükür kalp filmleri temiz cikti bu seferde kanunda iltihap var antibiyotik tedavisi görecek dediler 5 günde öyle kaldi ama her günüm aglamakla geçti bebeğimi emziremedim ellerinde ayaklarında serumlar takiliydi durumu sagdim goturdum hastaneye.sonunda 9 gün tedavi bitti dediler ve taburcu ettiler kavustum bebegime iste o gün anneoldum o ggün bayram oldu benim için 6 gündür bebeğim evimuzde annesinin koynunda uyuyor.sende üzülme canim o kara günler çabucak geçsin kavuş bebeğine Allahim tez zamanda kavustursun sizi de.
allah yardımcın olsun canım. dualarımız tum ıhtıyacı olanlarla.Kızlar dua edin ne olur suyum geldi hic sancim yok
arkadaşım son beş gündeyim ama aynen benim de yukarıda . doğum anında bile indiği oluyormuş öyle dedi ebebenim karnımı bir görseniz hala midemin dibinde bebişim. hiiiiç son 14 günde olduğum anlaşılmıyor. o yüzden 42. haftayı görmek isteyecek gibi geliyor bana
çok geçmiş olsun canım sana bişey soracağım bizim de bugün 5. gün dr kontrolü vardı dr kalbini dinlemiş ses geliyor üfürüm var demiş çocuk kardiyoloğuna gönderdi pazartesi gideceğiz ama ben duyunca ağlamaktan mahvoldum şimdi araştırdık biraz masum üfürük diye bişey varmış çocukların yüzde 80 inde olurmuş ayrıntılı ultrasonda dr kalple ilgili bişey demşmydi size bize bişey demedi doğduktan sonra çocuk dr u kontrol etti o da bişey demedi şimdi 5. gün kontrolde böyle diyor dr inşallah bişey çıkmaz.
geçmişolsun canim aayni şey benimde basimdan geçti sana umut olmak için yaziyorum.2 nisanda sezeryan doğumla kucagima alacagim bebeğimi 27 martta nst de kalp atislarinin 185 leri geçmesi sebebiyle erken aldılar doğumdan hemen sonra bebeğimi göremeden yenidogan yogunbakima aldılar teşhis kalbinde üfürme var dedi Dr. ne dikiş agrilarim ne başka bir şey bu kadar canimi acitmadi 9 ay ignelerle tamamladigim hamileligim.80 gün kadar raporlu geçirdimkarda kkista görmedim ise sonunda bebeğimi doğduğu anda yogunbakima aldik demeleri yikti beni.bir de ben ertesi gün taburcu oldum bebegimi hastanede biraktim 3 gün yatti çok şükür kalp filmleri temiz cikti bu seferde kanunda iltihap var antibiyotik tedavisi görecek dediler 5 günde öyle kaldi ama her günüm aglamakla geçti bebeğimi emziremedim ellerinde ayaklarında serumlar takiliydi durumu sagdim goturdum hastaneye.sonunda 9 gün tedavi bitti dediler ve taburcu ettiler kavustum bebegime iste o gün anneoldum o ggün bayram oldu benim için 6 gündür bebeğim evimuzde annesinin koynunda uyuyor.sende üzülme canim o kara günler çabucak geçsin kavuş bebeğine Allahim tez zamanda kavustursun sizi de.
çok geçmiş olsun canım sana bişey soracağım bizim de bugün 5. gün dr kontrolü vardı dr kalbini dinlemiş ses geliyor üfürüm var demiş çocuk kardiyoloğuna gönderdi pazartesi gideceğiz ama ben duyunca ağlamaktan mahvoldum şimdi araştırdık biraz masum üfürük diye bişey varmış çocukların yüzde 80 inde olurmuş ayrıntılı ultrasonda dr kalple ilgili bişey demşmydi size bize bişey demedi doğduktan sonra çocuk dr u kontrol etti o da bişey demedi şimdi 5. gün kontrolde böyle diyor dr inşallah bişey çıkmaz
Gozun aydin cnm , saglikla sevgiyle buyut bebegini inşallah, darisi benim gibi bekleyenlerin başına..Evt kızlar bizde bugün hastaneden çıktık .. Evt evt yanlış duymadınız bende doğurdum . 7 nisanda scan Kontrolü için gitmiştim ve Kızımın suyu azaldığını ayrıca açılma olduğunu görünce doktor hemen o gün göndermeyip acil sezeryanla kızıma kavuşturdular. kızımda bende iyiyim çok şükür .Kızım son bir ayda hiç kilo almamasına rağmen herşey yolunda doğdu. Rabbim ne eylerse güzel eyler insan bilemiyor belki ne olacağını ama çok şükür şu ettiğiniz ve ettiğimiz dualar varya işte onlarla aksilikler bertaraf oluyor ve mevlam koruyor. Boşuna denmemiş duanız olmasa ne ehemmeniyetiz var ki diye .
Haberim olmayan doğum yapmış tüm anneleri kutlarım Rabbim analı babalı büyütsün inş. Darısı bekleyen Arkadaşlara kızlar . Az kaldı sizde alırsınız inş kuçaklarınıza sağlıcakla .
Iyi haberlerle donersin inşallah cnm , dualarimiz seninle..Öğleyin saat 13.00'te sezaryene alınıyorum arkadaşlar. Hepinize dilim döndüğünce dua etmeye çalıştım. Siz de bizden dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim. Hepiniz Allah'a emanet olun, bebişlere ve göbişlere biz dönene kadar iyi bakın. Öpüyorum.
Iyi haberlerle donersin inşallah cnm , stres yapma rahat ol hersey olacagina variyor, bebisini kucagina alunca herseyi unutacaksin..Yarın öğlen spinal sezeryan olucam kızlar ama bacak uyuşma ve saatlerce öyle kalma durumunu düşünmeyen delirtmek üZereyim resmen kilitlendim başka bişey düşünemiyorum dualarınızı eksik etmeyin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?