2015 Nisan Anneleri

bende 37+0 da son kontrole gitmiştik. ilk nst miz cekılmıstı. hersey yolunda dendi .kılosu vs benımkıyle hemen hemen aynı senınde bıraz zayıflar ama olsun sonuçta sağlıklılar cok sukur. banada 10 gun sonra gel demişti. ama benım dr da muayene etcem vs demedi. ama ben hazırlıklı gıtcem cunku buyuk ıhtımal muayene de edecektır.salı gunu gıdecegım dr a. bu nedenle ptesı ağdaya gıtcem. hem son zamana kalsın istemiyorum hemde dr a temız gıtmek istiyorum. bence sende hazırlıklı git.

haydı allah yardımcın olsun canım. güzel haberlerını bekliyoruz. inşallah sezeryanın ve sonrası kolay geçer.bebegınde sağlıkla gelır ınsallah

aaa evet son kontrolümde dr bundan bahsetti bana. bundan sonra plesentanı kontrol altında tutacağız. plesenta yaslanması baslarsa yanı kıreclenmesı daralması vs baslarsa bebeğe gıden kan ve besın azalır. bu da bebekte kılo almanın buyumenın beslenmenın durması demek.ayrıca kalp atışları vs yavaşlar. öyle bır durumda mudehalemız gerekebılır. bılgın olsun. ha su an böyle bırsey yok. plesentan cok cok ıyı gorunuyor. hıc bır sorun yok suanda demıstı.

ewet canim artık dr kontrollerini biraz daha sık gitmeclisin canim

gözün aydın canım. emmeye de başlamış maşallah. allah sağlıkla buyutmenı nasıp etsın

cok cok gecmıs olsun canım. zor günler gecırmıssın. allahın iniyle de kausmussun bebegıne cok sukur. allah tum sıfa bekleyenlere yardımcı olsun. bekleyen herkesın de sağlıkla kucaklarına meleklerını almasını nasıp eder ınsallah

bu arada bir şey sormak istiyorum. hastaneye çantasına ne olur ne olmaz dıye bıberon ve sut sağma aletını koyayım dıyorum dıyorum da. şimdiden sterılıze edıp koysam o zamana kadar sterıllıgıne bırsey olur mu? yoksa oylece gotureyım mı hastanede sterılızator var mıdır??özel bır doğum hastanesınde doğum yapacağım.

benim karnımı bir görseniz hala midemin dibinde bebişim. hiiiiç son 14 günde olduğum anlaşılmıyor. o yüzden 42. haftayı görmek isteyecek gibi geliyor bana
arkadaşım son beş gündeyim ama aynen benim de yukarıda . doğum anında bile indiği oluyormuş öyle dedi ebe yani herşey aniden gelişiyor

ay yetişemiyorum arkadaşlar yazdıklarınıza yaaa
normal doğumlar başladı maşallah Allah hepinizin yardımcısı olsun doğum yapan bekleyen arkaşlarıım bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın ..bundan sonrası da mutlu güzel geçsin inşallah.
küvezde bebekleri olan arkadaşlarıma dua ediyorum inşallah kısa zamanda sağlıklı şelikde alırlar bebeklerini kucaklarına ....

melegim34 canım gözün aydın Allahım anali babalı büyütmek nasip etsin :) darısı bekleyen annelerimize :)

çok geçmiş olsun canım sana bişey soracağım bizim de bugün 5. gün dr kontrolü vardı dr kalbini dinlemiş ses geliyor üfürüm var demiş çocuk kardiyoloğuna gönderdi pazartesi gideceğiz ama ben duyunca ağlamaktan mahvoldum şimdi araştırdık biraz masum üfürük diye bişey varmış çocukların yüzde 80 inde olurmuş ayrıntılı ultrasonda dr kalple ilgili bişey demşmydi size bize bişey demedi doğduktan sonra çocuk dr u kontrol etti o da bişey demedi şimdi 5. gün kontrolde böyle diyor dr inşallah bişey çıkmaz

Tatlim yeni doğan bebeklerin büyük çoğunluğunda oluyor o.. 7 yaşına kadar da geçiyor.. doktor riske atmak ihmal etmek istememiştir.. çok sıkma canını takipte olmanız yeterli..

Gozun aydin cnm , saglikla sevgiyle buyut bebegini inşallah, darisi benim gibi bekleyenlerin başına..

Hayırlı cumalar herkese arkadaşlar bende rüyamda dogumla ilgili şeyler gördüm ilk defa acaba geldimi zamanı dedirrti bana
Bu sabahki akintimda sanki kahve gibi göründü gözüme bu akşam kontrolum var bakalım neler dicek yarin gidicektik ama içimden bir his bugün git dedi bakalım hakkımda hayırlısı olsun inşallah

Merhaba anneler hepinize hayirli cumalar.Biz hala beklemedeyiz yarin kontroljmuz var oglusum gelmemekte israrli galiba babamiz da bendr sabirsiziz saglicakla gelsin istiyoruz.Benim psikolji darma duman herseyi belirti saniyorum bakalim ben bu kadar istetikce oglusum gununu bekleyecek gibi geliyor

Iyi haberlerle donersin inşallah cnm , dualarimiz seninle..

Iyi haberlerle donersin inşallah cnm , stres yapma rahat ol hersey olacagina variyor, bebisini kucagina alunca herseyi unutacaksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…