2015 Nisan Anneleri

canim duzenlj takip et ne kadar aralikla oluyor sanci ona gore bence doktorunu bilgilendir.gunumuz ayni seninle rabbim yardimcin olsun
Amin cnm rabbim hepimizin yardimcisi olsun,iyicene asagiya baski yapiyor oglusum 2 guncuk daha sabreder ins. Babamiz daha gorevde yarin doncek kismetse

Canim ayni sry suanda bende de var. Belim ve kasigim adet sancisi gibi basladi. Annem de yolda memleketten geliyor. Acaba bu sancilar dogumami isaret bilemiyorumki bi kurtulsaydik hayırlısı ile ya cok korkuyorm ben
Ins. Daha doguma isaret degildir cnm en azindan bnm icin 2 gun daha beklesin bebisim,babamiz daha gorevde yarin gelcek kismetse.duşa girdim biraz da olsa rahatladm cnm ama asagiya baski hala cok

Teyzeleri Nasılsıniz bugün 5. Günüm benim prenses sadece sağ göğsüm de olsa emmeye başladı allaha şükür normal dogurmadim en azından emziriyorum
Canim hep ayni gogsunu verme ona alisirsa hep onu emer gogsunun biri buyuk biri kucuk olur.ayyyyyy ya bizde doguralim artik.

Gözün aydın canım. Allah bagışlasın bebeğini. Sağlıcakla büyüt.

Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun kuvezdeki bebeklerimiz inşallah çıkar biran önce
doğurmayanlarda allah kavuşur sun sağ salim alalım inşallah benimde düzensiz sancılarım var çok zorlanıyorum bazen gece uyumak eziyet resmen doğsun artık istiyorum ama onlar geleceği zamanı bilirler deyip sabırla beklemeye çalışıyorum.ooğluma çok üzülüyorum ilgilenemiyorum eskisi gibi aylar oldu onunla yerde sürune surune oynayamadim.bbi arkadas kaygılarını bahsetmiş bebeğim dogunca bi sorun olacak gibi onu bende çok düşünüyorum çok tak iyorum saglikla alalım kucağımiza Allah heppimizin yardımcısı olsun

canim ben de dogum yapana kadar ayni seyleri hissediyodum. Cok sukur saglikla dogdu. Aklina getirmemeye calis boyle kotu seyleri. O gun geldiginde tekrar yazarsin duygularini, hayirli dogumlar :)

aminnnn.. Insallah hepimiz saglikla hayirlisiyla dogururuz saglikli evlatlarimizi...

Ayy ben de şu an benzer şeyleri düşünüyorum biliyor musun..
Yani son zaman oldu artik. Hersey herkes sinirimi bozmaya başladı. Eşimin bile herşeyine takmaya başladım. Adam düşünüyor yardımcı oluyor ama herşeyi batıyor resmen. Kayinvalide diyorsun o ayrı tantana.. gercekten herkes kendini düşünüyor adeta uyuz oluyorum herkese çok fena :/
Üstelik sürekli çatık kaşlı ve asik suratli geziyor gibi hissediyorum enerjik neşeli biriyim normalde simdi resmen uyuzun teki oldum

Gozun aydin canim Allaj sagliklaa anali babali büyütsün

Cnm bugun 41+1 oldum doktorum konferansa gitti 3 gun yok , dun gitmeden vajinal muayene yapmisti hic aciklik yoktu , bugun oglen nst.ye gittim hic sancı cikmadi 2 saat eve kadar yurudum , eve geldim yorgunluktan ustum basimla koltukta uyuyakalmisim , aksam 9 gibi tekrar hastaneye nst.ye gittim 10ar dakika arayla 3 tane sancım cikti ilk defa. Hemen nst ile doktorumunbe ni emanet ettigi nobetci kadin doguma gittim , sancin baslamis dedi , vajinalde bakalim dedi vee 1 cm aciklik baslamis. Doktorums gonderdim nst.yi ,sancin baslamis dedi , kismet bakalim zaman bizim icin ne gosterecek. Suyum agrim sancim kanamam olursa hemen olmazsa yarin gidicem tekrar..

hadi hayırlısı canım ya bu kadar beklemişsin sen de inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın, inan sancım gelsin diye dua ediyorum. korku aklıma bile gelmiyor :) yeterki gelsin çekmeye razıyım diyorum. inşallah senin ki hızlı ilerler sabaha doğurmuş olursun :)

Yarin kontrolumuz var bizim de 38+3 hic sancim yok acilmama da yok doktorum da normal dogum icin bekletecek buyuk ihtimal hakkimizda hayirlisi N NAZLILIM hayirlisi ile saglicakla kavus melegine

Amin cnm inşallah hayirlisiyla dogururuz , meleklerimizi biran once kucagimiza aliriz..
Sicak duş aldim bakalim zaman ne gosterecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…