2015 Nisan Anneleri

Kızlar ben de ne zamandır yazamıyorum bugün 40 olduk yarın muayene olucam çok heyecanlıyım doğum korkusu çok fena sardı ama bi yandan da biran önce doğurmak istiyorum ilk defa bugün bel ve karın ağrısı yaşadım ama 2-3 defa oldu devamı gelir mi acaba?

Kızlar güzel oğlumu bugün öğlen kucağıma aldım maşallah çok tatlı :)) spinal anestezi oldum biraz tedirgindim ama çok şükür atlattım en önemlisi sağlığımız iyi ikimizinde , güzel allahıma binlerce şükürler olsun ... doğum yapacak arkadaşlarıma en kolay doğumları dilerim Allah yardımcınız olsun inşallah

Allahim olecem kasintidan.benimgibi olan kimse varmi?yrdim edin bana kizlar.kafayi yedirtti bu kasinti bana.

Allahim olecem kasintidan.benimgibi olan kimse varmi?yrdim edin bana kizlar.kafayi yedirtti bu kasinti bana.
Canm yednmi cilegi yoksa ondanmi oldu yine.
Bende bogaz agrisindan olcem. Bogazim kıpkırmızı olmus. Ne yapsam gecmiyor bir hafta olacak nerdeyse. Allahim yardim et bizeeee

Cnm benim gunum 2 nisandi ,bebegim kanala girmiyor, sanci ,acilma, su kaybi hicbirsey yok, bebegin hareketleri iyi, p.tesi gunune kadar gelmezse eger sezaryen olacagim artik. Doktorum hic acilmam olmadigi icin suni sanciyi onermedi bana.

Bende ayniyim doktorumda sezeryan olma ihtimalimden bahsetti ben pazar nst ye giricegim ona gore durum degerlendirmesi yapip karar vericem artik bu dakikadan sonra sanmiyorum sanci ya da acilma olur kizim hala midemde oturuyor sanki,hala midem yaniyo nefesimi zorluyor ben yine de bi umut suni sanci isticem olmazsa sezeryan olsun hatta artik dogum seklimden çok bebegimi bi an once gorme istegi aklimi mesgul ediyor bi de iki gundur nasil hickiriyo kuzum :) Herseyin hayirlisi

Sancim halen devam ediyor. Bide kanli nisanda geldi boyle devam ederse hastaneye gidecegim. Ama korku sardi icimi.

Bence seninki yola cikmis canim benim sancilarim bi var bi yok.En azinda kontrole git nst ne gir muayenini ol gelismeleri de bize yazmayi ihmal etme:) Hatta simdiden gözün aydin ins saglikla kucagina alirsin bebisini

Merhaba kızlar ben doğum yaptım perşembe kontrolde 40+2 dik ne acılma ne sancı vardı doktorüm acılma yapıcı fitil önerdi ve acılma olursa suni sancı veririx dedi kabul etttim saat 10 daan sonra fitil yapıldı iki kez tekrarlandı 3 saat bekledik ne acılma ne sancı hiç ilerleme kaydetmedik rahimağzım cok sertmiş bir hafta gecsede acılmaz dedi hemen sezerysna aldı spinal sezerysnla kızıma kavustum bebeğim poposunda kakayla doğdu 40+2 de kararımdan pişman deilim 1 saat geç kalsak cok şey olablirmiş dedi doktor bugün cıkıoruz hastaneden zorlu 2 gün bitti tam iyileşemedim ama bebeğim için herşeye değermiş

Ay ben varim. Ne kullandiysam fayda etmiyor. Kabarcik oldu bazi yerler. Kasimakdan kanattim yara bere icindeyim. Ama testler temiz cikti. Dogum olsada su kasintidan kurtulsam. Sezeryan yerim,gogsum, kol altim kasindikca deliriyorum

Bu arada gunaydin.
Dogum yapan herkesin gozu aydin. Allah anali babali buyutsun. Telden girince gecmisi okuyup alinti yapmak zor ya

Hayirli uğurlu olsun insallah kizlar...
Allah analı babalı saglikla büyütmek nasil etsin gözünüz aydin...
Önemli olan iyi olmanız o yüzden masallah sizlere

Canım Allah uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin bebeğine. Bende spinal opmak istiyorum bir sıkıntı yaşamadın dimi

benim de dün akşamdan beri özellikle belimde ağrılar var bu akşam da oluyor inşallah sabaha kadar artar, doğum başlar :)
Ins. Baslar dogumun cnm gunlerin dolmus anladigim kadariyla.gece uyurken agri falan hissetmedim ben ama kalkinca sabah adet agrisi gibi bi agri var hala

Günaydın canlar biz dün kontrole gittik. Usg ye göre iki hafta öncesiyle aynı çıktı inşaallah bir problem yoktur 200 gr almış kızım usg neye göre 34 haftalık diyor anlamadım 2 hafta öncesi de aynıydı. 37 haftalığız. Doktor birşey demedi haftaya randevu verdi. İnşaallah kızım iyidir. nst ye girdik ordaki doktor da bir türlü sonucu beğenmedi oraya dön şunu ye bunu ye derken 40 dk sürdü şimdi öbür haftayı bekliyorum dört gözle. Bilen bana cevap versin nolur normal mi bu durum iki haftada aynı sonuç çıkması ve 200 gr alması

Cnm benim 41+1 di dun ve ilk defa nst.de sancı cikti ve bir cm açıklık,okadar mutlu oldum ki anlatamam , simdi yuruyuse cikicam ,sonra tekrar nst kontrol falan , hic umudum yokken birden umutlandim , umarim umutlarimiz boşa cikmaz..

Canm yednmi cilegi yoksa ondanmi oldu yine.
Bende bogaz agrisindan olcem. Bogazim kıpkırmızı olmus. Ne yapsam gecmiyor bir hafta olacak nerdeyse. Allahim yardim et bizeeee
Günaydın canım yok çilek filan yemedim.her yerim berbat durumda delirecem.gecede rüyamda nişanın gelmişti doguruyordum.eeimde aynısını görmüş.inşallah bugün giderim.artik doğurmak istiyorum.

Ya canım benimde sonuçlar tema çıktı.cildiyeye gittim ilaç verdi daha beter oldum biraktim. Uyuyamiyorum delirecem.doğumdan sonra hemen geçiyormuş.inşallah geçer doğumdan sonra.valla sırf bu yüzden sezeryan olayım dedim yavruma kiyamadim.seni benden iyi kimse anlayamaz.allah yardımcımız olsun.sen nasıl önlem aliyorsun?ben soğuk buz gezdiriyorum geceleri.evde de bollll elbise giyiyorum.dışarı çıktığımda kaşıntı gidiyor.evde başlıyor.özelliklede 6 sonra.

Günaydın kızlar Dr a gidiyorum şimdi en son çatı muayenesi yapmıştı yine alttan bakar mı ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…