Gözün aydın canım. Allah bagışlasın. Sağlıcakla büyüt bebeğini.Merhaba kızlar ben doğum yaptım perşembe kontrolde 40+2 dik ne acılma ne sancı vardı doktorüm acılma yapıcı fitil önerdi ve acılma olursa suni sancı veririx dedi kabul etttim saat 10 daan sonra fitil yapıldı iki kez tekrarlandı 3 saat bekledik ne acılma ne sancı hiç ilerleme kaydetmedik rahimağzım cok sertmiş bir hafta gecsede acılmaz dedi hemen sezerysna aldı spinal sezerysnla kızıma kavustum bebeğim poposunda kakayla doğdu 40+2 de kararımdan pişman deilim 1 saat geç kalsak cok şey olablirmiş dedi doktor bugün cıkıoruz hastaneden zorlu 2 gün bitti tam iyileşemedim ama bebeğim için herşeye değermiş
Canım ben de inanılmaz kaşınıyorum. Heryerim yara oldu annem kansızlıktan kaşıntı olur diyor. Benim kanım düşük çıktı seninki ne durumda? Acaba ondan olabilir mi?Günaydın canım yok çilek filan yemedim.her yerim berbat durumda delirecem.gecede rüyamda nişanın gelmişti doguruyordum.eeimde aynısını görmüş.inşallah bugün giderim.artik doğurmak istiyorum.
Canım bizde ayrıntılı ultrasyona girdik perşembe günü benim kızda 35 hafta 4 günlük çıkıyor. bizimkiler küçük gelecek biraz.Günaydın canlar biz dün kontrole gittik. Usg ye göre iki hafta öncesiyle aynı çıktıinşaallah bir problem yoktur 200 gr almış kızım usg neye göre 34 haftalık diyor anlamadım 2 hafta öncesi de aynıydı. 37 haftalığız. Doktor birşey demedi haftaya randevu verdi. İnşaallah kızım iyidir. nst ye girdik ordaki doktor da bir türlü sonucu beğenmedi oraya dön şunu ye bunu ye derken 40 dk sürdü şimdi öbür haftayı bekliyorum dört gözle. Bilen bana cevap versin nolur normal mi bu durum iki haftada aynı sonuç çıkması ve 200 gr alması
Senle hem günümüz aynı hem de kızlarımız galiba Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallahCanım bizde ayrıntılı ultrasyona girdik perşembe günü benim kızda 35 hafta 4 günlük çıkıyor. bizimkiler küçük gelecek biraz.
Ya canım benimde sonuçlar tema çıktı.cildiyeye gittim ilaç verdi daha beter oldum biraktim. Uyuyamiyorum delirecem.doğumdan sonra hemen geçiyormuş.inşallah geçer doğumdan sonra.valla sırf bu yüzden sezeryan olayım dedim yavruma kiyamadim.seni benden iyi kimse anlayamaz.allah yardımcımız olsun.sen nasıl önlem aliyorsun?ben soğuk buz gezdiriyorum geceleri.evde de bollll elbise giyiyorum.dışarı çıktığımda kaşıntı gidiyor.evde başlıyor.özelliklede 6 sonra.
Yok Canim.benim kan değerlerim normal.bu hamilelikte terliyoruzya içten gelen sıcaklığın dışa vurması.pupp deniliyor hamilelerin %80 goruluyormus.ama berbat bisey.Canım ben de inanılmaz kaşınıyorum. Heryerim yara oldu annem kansızlıktan kaşıntı olur diyor. Benim kanım düşük çıktı seninki ne durumda? Acaba ondan olabilir mi?
İnşallah canım.delirecem artik.yavrumada birşey olacak diye korkuyorum.bu termal suyu nerden buluyoruz.Cok yagli krem suruyorum sabah,gun icinde thermal su sKIyorum kasinan yerlerime. O baya rahatlatiyor soguk oldugu icin. Gece yatmadan da bio oil suruyorum. Doktorum genelde aksam olur dedi ve bendede oyle. Aksam duramiyorum. Uyumak eziyet, kasintidan uyuyamiyorum.
Ay insallah gecer ya dogum sonrasi hemen.
Ben geliyor aslında ama ne yazacağımı bilemiyorum çoğu kez , herkes bir doğursa bir sonra başlasın konuşmaya malum çok şey var konuşulacak ..bebişi olan arkadaşlar fazla gelmiyo bende dahil
Benimde çok endişelerim vardı halan var ama eskisi kadar değil , bizim kız eve geldiğinden beri öyle olağan bir durum varmış gibi davranmadık oğlumda uyum sağlamış durumda şuan .. Kendi eşyalarını özellikle ana kuçağına binmesine ilk gün istemedi binmesini şimdi kendi eli ile getirip bana yardım ediyor . Zamanla olucaktır ufak tefek kıskançlıklar ama inanıyorum ki ilerde herşey rayına giricek ve çok mutlu olarak beraber paylaşımı Öğrenerek büyücekler.Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun kuvezdeki bebeklerimiz inşallah çıkar biran önce
doğurmayanlarda allah kavuşur sun sağ salim alalım inşallah benimde düzensiz sancılarım var çok zorlanıyorum bazen gece uyumak eziyet resmen doğsun artık istiyorum ama onlar geleceği zamanı bilirler deyip sabırla beklemeye çalışıyorum.ooğluma çok üzülüyorum ilgilenemiyorum eskisi gibi aylar oldu onunla yerde sürune surune oynayamadim.bbi arkadas kaygılarını bahsetmiş bebeğim dogunca bi sorun olacak gibi onu bende çok düşünüyorum çok tak iyorum saglikla alalım kucağımiza Allah heppimizin yardımcısı olsun
Umarim canım bizim bebişte olunca uyum sağlayabiliriz herseylerine yetişebilirim korkularım var bakalım bizi neler bekliyor hayırlısıyla bi gelseydi oğlum ama pek bi niyeti yok gibiBenimde çok endişelerim vardı halan var ama eskisi kadar değil , bizim kız eve geldiğinden beri öyle olağan bir durum varmış gibi davranmadık oğlumda uyum sağlamış durumda şuan .. Kendi eşyalarını özellikle ana kuçağına binmesine ilk gün istemedi binmesini şimdi kendi eli ile getirip bana yardım ediyor . Zamanla olucaktır ufak tefek kıskançlıklar ama inanıyorum ki ilerde herşey rayına giricek ve çok mutlu olarak beraber paylaşımı Öğrenerek büyücekler.
Hanımefendi ye zor geliyo diğerini almak mecburen önce biraz sagiyorum ucunu çıkarınca emiyooo prensesimCanim hep ayni gogsunu verme ona alisirsa hep onu emer gogsunun biri buyuk biri kucuk olur.ayyyyyy ya bizde doguralim artik.
bebişi olan arkadaşlar fazla gelmiyo bende dahil
Analı babalı olsun canım gözün aydın...prensesi öp bizim yerimize..bide spinal sezeryan olan arkadaşalar yorumlarınızı tavsiyelerinizi anlatabilirmisiniz.salıda ben gireceğim hayırlısıyla korkularım başladı..Merhaba kızlar ben doğum yaptım perşembe kontrolde 40+2 dik ne acılma ne sancı vardı doktorüm acılma yapıcı fitil önerdi ve acılma olursa suni sancı veririx dedi kabul etttim saat 10 daan sonra fitil yapıldı iki kez tekrarlandı 3 saat bekledik ne acılma ne sancı hiç ilerleme kaydetmedik rahimağzım cok sertmiş bir hafta gecsede acılmaz dedi hemen sezerysna aldı spinal sezerysnla kızıma kavustum bebeğim poposunda kakayla doğdu 40+2 de kararımdan pişman deilim 1 saat geç kalsak cok şey olablirmiş dedi doktor bugün cıkıoruz hastaneden zorlu 2 gün bitti tam iyileşemedim ama bebeğim için herşeye değermiş
İnşallah canım.delirecem artik.yavrumada birşey olacak diye korkuyorum.bu termal suyu nerden buluyoruz.
Haftaya kontrol için gün verdi doktor normal doğumda olabilir bekleyelim dedi. Bizde bekliyoruz.Kizlar bugun sayfaya yazan kişi sayisi cok az herkes doguruyomu yoksa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?