2015 Nisan Anneleri

Gözün aydın canım. Allah bagışlasın. Sağlıcakla büyüt bebeğini.

Günaydın canım yok çilek filan yemedim.her yerim berbat durumda delirecem.gecede rüyamda nişanın gelmişti doguruyordum.eeimde aynısını görmüş.inşallah bugün giderim.artik doğurmak istiyorum.
Canım ben de inanılmaz kaşınıyorum. Heryerim yara oldu annem kansızlıktan kaşıntı olur diyor. Benim kanım düşük çıktı seninki ne durumda? Acaba ondan olabilir mi?

Canım bizde ayrıntılı ultrasyona girdik perşembe günü benim kızda 35 hafta 4 günlük çıkıyor. bizimkiler küçük gelecek biraz.

Cok yagli krem suruyorum sabah,gun icinde thermal su sKIyorum kasinan yerlerime. O baya rahatlatiyor soguk oldugu icin. Gece yatmadan da bio oil suruyorum. Doktorum genelde aksam olur dedi ve bendede oyle. Aksam duramiyorum. Uyumak eziyet, kasintidan uyuyamiyorum.

Ay insallah gecer ya dogum sonrasi hemen.

Doktordan geldim suyum azalmış ama tehlikeli bi durum yokmuş nst ye girdim bebişin kalp atışları iyimiş sancım çıktı ama düzensiz olduğu için önemi yokmuş Salı günü gel dedi gerekirse doğumu başlatırım dedi ama ben suni sancıdan çok korkuyorum

Canım ben de inanılmaz kaşınıyorum. Heryerim yara oldu annem kansızlıktan kaşıntı olur diyor. Benim kanım düşük çıktı seninki ne durumda? Acaba ondan olabilir mi?
Yok Canim.benim kan değerlerim normal.bu hamilelikte terliyoruzya içten gelen sıcaklığın dışa vurması.pupp deniliyor hamilelerin %80 goruluyormus.ama berbat bisey.

İnşallah canım.delirecem artik.yavrumada birşey olacak diye korkuyorum.bu termal suyu nerden buluyoruz.

bebişi olan arkadaşlar fazla gelmiyo bende dahil
Ben geliyor aslında ama ne yazacağımı bilemiyorum çoğu kez , herkes bir doğursa bir sonra başlasın konuşmaya malum çok şey var konuşulacak ..
Mesela süt çoğaltma durumu çok önemli o gün birşey yaptım göğüslerim sütten patlayacaktır :)) hergün sabah öğlen akşam rezene Çayı içiyorum , kahvaltıda helva yiyorum kanımca bunlar çok etken oluyor . Aklınızda olsun sizinde . Birde bol bol su süper etkisi var .

Benimde çok endişelerim vardı halan var ama eskisi kadar değil , bizim kız eve geldiğinden beri öyle olağan bir durum varmış gibi davranmadık oğlumda uyum sağlamış durumda şuan .. Kendi eşyalarını özellikle ana kuçağına binmesine ilk gün istemedi binmesini şimdi kendi eli ile getirip bana yardım ediyor . Zamanla olucaktır ufak tefek kıskançlıklar ama inanıyorum ki ilerde herşey rayına giricek ve çok mutlu olarak beraber paylaşımı Öğrenerek büyücekler.

slm kizlar faceden takip ettigim icin burdan çok yazamıyorum sabah sancim vardi sonra kahverengi leke geldi dr a gittim usgde bakti acilma yok nst cektir dedi nstde de fazla sancj cikmadi pazartesiye kadar bekle tekrar bakalim dedi çok heyecanliydi ama dogurcam sandım ama hic acilma olmamasi garip geldi ins hayırlısıyla açılma da olsun da suni sancisiz falan alayim kızımı kucağıma bu arada lekeden kac gun sonra dogum oluyo nette baktim da bazen 1 saat bazen haftalar olabikir yaziyodu sizlerin nasil oldu

Kurabiyelerim bile geldi kuzenim sagolsun kendisi yapms. Gonderdi. Haci seriften de cikolatalar geldi. Bi bebek eksik o da ne zamna geleck allah bilir. Bazen hafif sanci oluyo ama devami gelmiyo hic. Bide hic yurumuyorum hep evdeym cunku disarisi buz

Eklentiler

• IMG-20150411-WA0005.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG-20150409-WA0002.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 110
Umarim canım bizim bebişte olunca uyum sağlayabiliriz herseylerine yetişebilirim korkularım var bakalım bizi neler bekliyor hayırlısıyla bi gelseydi oğlum ama pek bi niyeti yok gibi

Analı babalı olsun canım gözün aydın...prensesi öp bizim yerimize..bide spinal sezeryan olan arkadaşalar yorumlarınızı tavsiyelerinizi anlatabilirmisiniz.salıda ben gireceğim hayırlısıyla korkularım başladı..

İnşallah canım.delirecem artik.yavrumada birşey olacak diye korkuyorum.bu termal suyu nerden buluyoruz.

Vichy veya avene nin var bende. Eczanelerde oluyor. Avene buyuk Boy Vichy i el cantam icin kucuk Boy almistim. Avene tavsiye ederim yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…