2015 Nisan Anneleri

cok gecmıs olsun acıl sıfalarr

günaydınnn cnm geçmiş olsunnn miniğine senin işin çok daha zor bende çalışıyorum eve gidiyorum pertim çıkmış bir şekilde kendimi yatağa atıyorum heleki evde birde küçük bebeğim olsa ne yapardım bilmiyorum Allahım yardımcın olsun cnm

evde başka çocuk olunca, öyle pek hamile gibi hissedemiyorsun kendini :) ama çok şanslıyım ki benim kızıma ablam bakıyor ve bizimle kalıyor, o sebeple sağolsun herşeyime çok yardımcı oluyor. Yoksa gerçekten çok zor.

bnm de 30 aylık bir yeğenim var ablamda çalışıyo ve şuan ikinciyi düşünüyor ama cesaret edemiyor çünkü onun yanında kimsesi yok yalnız ve hamileliği bnm gibi çok zor geçiyo senin adına sevindim yalnız değilmişsin ne güzel :)

Kızlar size tavsiyem hurma alıp hurma yiyin günde 1 tane. İçinde bir sürü vitamin ve potasyum var bebişlere faydalı
cnm bende çok seviyorum hurmayı ilk haftalarda çok yedim iki haftadır yemiyorum unuttuyorumm :)

Kızlar günaydın,
Benim de midem çok bulanıyor yine kızımda hiç böyle olmamıştım.
Dün müdürüme söyledim sorun çıkarttı biraz ona canım sıkıldı benim Neyse takmıycam hiç bir şeyi..

Aklıma gelmişken söyliyim ilk hamileliğimde yememe hiç dikkat etmemiştim 8 aylıkken bebeğim çok küçüktü sonra bana arkadaşım her gün 1 yumurta ye dedi ve faydalı oldu kızım 3180 doğdu ki biz 2500 filan bekliyorduk 8 aylık gelişimine göre...Ben şuan bulantıdan dolayı yiyemiyorum, yiyebilen yesin:)

Günaydın. Ben ilk başlarda her gün 1 tane yiyordum ama artık yiyemiyorum tiksindim ve bi daha ağzıma koyamadım süt ve yoğurt da aynı şekilde maalesef Keşke yiyebilsek ama dediğin gibi

Müdürün ne dedi canım ben daha söylemedim haftaya izne çıkıyorum dönüşte söylemeyi düşünüyorum inşallah

Günaydın.Çok çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun canım inşallah ateşi düşer bugün rahat edersiniz. Sana da Allah sabır versin uykusuzken çalışmak ne kadar zor iyi anlıyorum

cnm bende çok seviyorum hurmayı ilk haftalarda çok yedim iki haftadır yemiyorum unuttuyorumm :)

Canım dün arkadaşlar yeme dediler bende endişelendim rahim kaslarını kasıyormuş sanırım hiç duymamıştım ben aksine netten çok faydalı diye okudum ama dr sormak lazım içime kurt düştü şimdi

Canim anneme de senelerce olmustu sonra her aksam felak nas ayetel kursu ihlas okuyup uzerini sivazladi sunnetmis zaten peygamber efebdimiz de oyle yaparmis cok sukur uzun zamandir olmuyo ama her gece yatmadan yapti hala da yapiyo

Canim anneme de senelerce olmustu sonra her aksam felak nas ayetel kursu ihlas okuyup uzerini sivazladi sunnetmis zaten peygamber efebdimiz de oyle yaparmis cok sukur uzun zamandir olmuyo ama her gece yatmadan yapti hala da yapiyo
Yanlis yere yazdim canim ya hala beceremedim su yorum isini

günaydın nisan ayının güzel anneleri, umarım gününüz güzel geçer. Bişey danışıcam size ya benim günden güne değişiyo herşeyim. Geçen hafta herşeyi yiyebiliyodum bu hafta aklıma hıc bişey getiremiyorum. Dün sabah midem acaip kötü bulanıyodu yerimden kalkamadım bugun cok az bulanıyo. Gecen hafta gozumu acamıyodum uykudan bu hafta 12ye kdr oturabılıyorum. Böyle gunden gune değişirmi herşey ya? Carsamba gunu gıttım kalp atısı kesesı hersey yerındeydı cok sukur. Bide gobüşünde piercing olan varmı? Ne zaman cıkarsam bilemedim

Evet normal canım bende ilk başlarda süt yumurta yiyebiliyordum ama artık düşününce bile midem kalkıyor normal yani böyle olması. Bi gün uykum varsa ertesi gün daha iyi olabiliyorum keza bulantı da öyle belli olmuyor yani bence endişelenme hiç keseyi de görmüşsün ne güzel bi sorun yoktur normal bu değişimler hormonların bize oyunu :)

Ya zaten boyundan büyük iş açıyo bize bu minnoşlar :) küçücük bücürün koskoca bünyelere yaptıklarına baksanıza :)

Ya zaten boyundan büyük iş açıyo bize bu minnoşlar :) küçücük bücürün koskoca bünyelere yaptıklarına baksanıza :)
Aynen daha şimdiden parmaklarında oynatıyorlar Ama olsun napalım sağlıklı olsunlar yeter ki bu zamanlarda geçici bi şekilde atlatıcaz artık :)

Yumurta gerçekten çok faydalşı ama tabi yiyebilene.

Hamilelik böyle bir şey işte, bir gün başka bir gün bambaşka. Hatta saati bile saatini tutmuyor :) Piercing e gelince, nasıl olsa çıkaracaksın, bence şimdiden çıkar. Vakti zamanında benim de göbeğimde vardı, bir ara çok kilo alınca kendiliğinden düşmüştü, çıkarmazsan bir gün seninde pıttt idye çıkıverir :)

Müdürüne neymiş canım, yaptığı mobbing, istediğin zaman istediğin kadar doğrurursun. Hiç takma bence, kendi terbiyesizliği. Ben de 2012 Mayıs'ta doğum yaptım, şimdikini hem patronuma hem de müdürüme söyledim, ikisi de gayet normal karşılayıp tebrik ettiler

Sorma canım ya 5,5 ay oldu benim burda başlayalı. Kime sordun da hamile kaldın?Hani düşünmüyordun dedi. Gerçekten de düşünmüyordum çok ağladım ilk duyunca...Benim ufaklık süpriz yaptı bana ama ben ondan vazgeçemem ki...Ne derse desin umrumda değil. Çok zorlarsa çıkartmaya çalışırsa 10 gün rapor alıcam. Sonra 6 ayım doluyor çıkartamaz hayatta. İşe iade davası açarım vsvs. kafanız şişmesin kızlar benim ilk müdürüm de bunu yapmıştı kızıma hamileyken. Ben izinden dönmeden kovulmuştu. Yani hamileye eden bulur:)

Yeni işe başladığın için şaşırması normal, hele ki baştan sana hamilelik düşünüyor musun diye sorduysa ama işe başlayan evli her kadın potansiyel hamiledir benim gözümde. Onu göze almalı işe alırken. Ne demek kimse sordun da hamile kaldın, ona mı soracakmışsın. Sen hamile olduğun için şten falan çıkaramaz merak etme. Bırak ne derse desin, duyma, muhtemelen baya canını sıkmaya çalışacaktır, eğer çok üzerine gelirse git rapor al yat evde. Doğum izninden sonra da bakarsın canın ne isterse onu yaparsın.

canım benim boş gebeliğin nedeni yok ancak kürtaj da alınan parçalar incelendi normal gebelik bulgusu çıktı. Bir sağlıklı gebeliğim de var ya 3 kayiptan az olunca devlet karsilamiyormus Dr da gerek duymadı. Ama gebe kalmak istediğin ay adetin le birlikte folbiol ve coraspin başla dedi. Ben hala devam ediyorum ama o Dr um beni haftaya perşembe gorcek bakalım ilacı bırak ya da devam mı der bilmiyorum. 3 nisanda kürtaj oldum 1 ay sonra mayısta adete gördüm. O ay olmasın dedi dr ben de temmuzda hamile kalmışım. Inan ki doğru düzgün çabam olmamıstır ama çok dua ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…