2015 Nisan Anneleri

Canım geçmiş olsun, bana 6.hastalık gibi gelmedi, 6.hastalıkta ateş ilaçlarla bile inmiyor çok yüksek inatçı ateş oluyor ve 3 gün sürüyor, 3 günün sonunda döküntüleri başlıyor. Kızımda yaşadık, ateşi kontrol altında tuttuktan sonra tehlikesi yok, antibiyotik verdiyse doktor o da döküntü yapmış olabilir

günaydınn cnmmm :) maalesef bende süt yoğurt yumurta yiyemiyorum ama buna çok üzülüyorum bebek için değil kendim için neden dersen bebek alması gereken calsiyumu alıyo sen dışardan almazsan senden alıyo yani kemiklerinde dişlerinden gidiyo maalesef en canlı örneğiyim ben geçen sene yine aynı şekilde süt yoğurt yumurta yemedim yiyemedim ama bebeğim haftasına göre gayet kilosu yerinde doğdu ağzımda çürüğü olmayan ben şimdi ağzımda diş kalmadı hepsi çürük o yüzden çok önemli calsiyum kızlar ben en çok dişlerim için üzülüyorum

Canim cok tesekkur ederim haklisin tabi.. dr da icime sinmemisti tabi boyle atip tutuyorum o yüzden ama cok dusunmemek lazim :) sagol

Coook gecmis olsun canim.. insallah cabucak iyilesir prenses..

ben karabasana inanmıyorum canım, hic korkutma kendini, o durumun da tıbbi bir açıklaması vardı ama ismini unuttum, uyku ile ilgili birşeydi...

Kaslar ve vucut uykuda oluyor ama bilinc uyaniyor. O yuzden uyanamiyor gibi oluyoruz.. sikinti yok kizlar dua okuyun, sakin olun

İlgin ve açıklamaların için çok teşekkürler, bizim ateş de çok inatçı, nerdeyse hiç düşüremiyoruz ama haklısın galiba 6. hastalık 2-3 gün ateşin sonunda döküntü yapıyordu. Şimdi bir iki arkadaşımdan el ayak hastalığı diye birşey duydum ona çok benziyor belirtileri. Doktor antibiyotik vermedi, onun için döküntü ona bağlı olamaz. Bugün doktora gidince çıkacak bakalım ortaya ne olduğu.

[QUOTE herdem84 post: 36675163, member: 322239"]arkadaşlar aranızda kan sulandırıcı kullanan var mı?[/QUOTE]
Ben kullaniyorum tatlım hhem de hic bisi sormadan direk yazdi

kan sulandırıcı iğne 10 gündür bende kullanıyorum. ilk etapta endişelenmiştim ama plesanta içine girmiyormuş yani bebişlerimize zararı yok. Sağlığımız için kullanacağız. Sağlıklı anne sağlıklı bebişler...

Çok komik.

Çok geçmiş olsun

[QUOTE herdem84 post: 36675163, member: 322239"]arkadaşlar aranızda kan sulandırıcı kullanan var mı?
Ben kullaniyorum tatlım hhem de hic bisi sormadan direk yazdi[/QUOTE]
Ben kullanıyorum canım ama benim kalıtsal pıhtılaşma rahatsızlığım var iki kere de pıhtı attı geçmişte o yüzden.

canım boş gebelikte yolk kesesi oluşmuş muydu sende ben henüz kal atışı için gitmedim randevuma 6 gün var sadece yolk kesesini gördük geçen hafta.her yerde yolk kesesi varsa boş gebelik ihtimali kalkar diyor ama nette okuduğum zaman bazı kadınlar yolk vardı bebek yoktu falan demişler aklım karıştı

Merhaba arkadaşlar bende 5-6 haftalık hamileyim rabbim hepimize sağlığımızla sagliklariyla evlatlarimizi kucagimiza almamizi nasip etsin inşallah. .. birdahaki muayenem 1 ay sonra testler istedi sizden neler istendi yazabilirmisiniz.
Tsh hemogram 4 5 tane daha test adı vardı bugün yaptirdim.

hayırlı olsun allahım tamamına erdirsinnn :) herkesten aynı tahliller isteniyor cnm ben idrarda vermiştim birde hepatite falan bakıyolar tsh hemogram vs ok

Canim senin hcg artislarin nasildi benim basta ikiye katlayarak gidiyordu sonra yavaslamis doktor % 60 artis olmasi ueterli dedi hafta buyudukce yavaslar zaten dedi bilgin var mi cok panikledim benim 20 sinde 1555 di 27 sinde 6800 cikti bebegi gorduk kalp atisini duymadik henuz

Kıyamam yaa, çok da küçük, tez vakitte ağrısız sızısız iyileşir inşallah

Herkese hayirli cumalar şimdi. Kesemi gördüm sağlıklı dedi doktorum haftasiyla uyumluyuz:) on.gun sonra kalp atışı duyulacakmis :) tüy kadar birşey yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…