Tesekkurler canim bende randevu aldim lokal yapicaklarmis bebeginide Allah bagislasin nasil dis kasinmasi varmi
Saol CNm evet biraz aceleci benim oğlan bugün 3.dişimizde patladı :) bizde çok öptükMaşallah CNm , bu arada dişleriniz hayırlı olsun delikanlı hızlı çıktı :)) Rabbim hayırlara vesile kılsın inş. Çok öpüyorum .
Çok güzel olmuş CNm ellerine emeğine sağlık ,inş gönlüne göre olur diş buğdayı bize de resim koymayı unutma okSelam kızlar oğlusun dişler çıktı da göğsümü yara yaptı bile 1 göğsümün ucunu sıkıştırmış diliyle küçük bir yara oldu ama çok acıyo ilk günlere döndüm valla krem sürdüm dokununca bile acıyor19 unda diş buğdayı yapıcam dün kurabiye denemeleri Yaptım ilk defa nasıl olmuş 19!una biraz daha tecrübeli olarak yapıcam :)
Masallah bu kuzuya, disleri ardi ardina cikartiyor. Artik bu elinde meyva da yer annesi :)Çok iyi canım lokal olması çabucak iyileşiyor erken yaptırmak en iyisi .saol canım âmin hepimizinkini Allah bağışlasın dişler iyice Büyüdü rahatlamıştı 2 gündür biraz huysuzluğu çok kasınıyodu hoop birde baktık bugün üstten 1 diş daha patlamış 3.dişimiz geliyor
Saol CNm evet biraz aceleci benim oğlan bugün 3.dişimizde patladı :) bizde çok öptük
Saol CNm koyarım resimleri tabikii .valla oğluş fena ısırıyor kabuk bağlamıştı bugün kabuğuda kopardı ama acısı hafifledi nasalım bu kuzular için katlanılıyor AcılaraÇok güzel olmuş CNm ellerine emeğine sağlık ,inş gönlüne göre olur diş buğdayı bize de resim koymayı unutma ok
Göğüslerinde inş en kısa zamanda iyileşir .
Saol CNm valla maşallah çıkarıyor öyle gözüküyorlar meyve fln ne bulsa ısırıp yicekk :) darısı sizin kuzuların basına ağrısız inşMasallah bu kuzuya, disleri ardi ardina cikartiyor. Artik bu elinde meyva da yer annesi :)
Saol canim evet bizimkide urolog ayriyetten cocuk doktoru sunnet etmeden once komple muane ediyor ona gore karar veriyor insalla sikintisz atlatiriz bizde evet daha henuz oturmuyolarda daha iyi olur erken olmasi senin yavrunada masallah erkek oldu tam kucuk adamOğlumu lokal anestezi ile yaptırdım . Çoçuk Cerrahı mutlaka olsun bizimki hatta doçentti . 10 günde tamamen iyileşti sayılır . Ilk gece Ağrılı oluyor biraz sonra hemen geçiyor . Yaptırdığımda 4 aylıktık . Tam hareketlenmeden yaptırmak en Güzeli CNm .
Masallah valla erken cikarmis darisi basimiza artikÇok iyi canım lokal olması çabucak iyileşiyor erken yaptırmak en iyisi .saol canım âmin hepimizinkini Allah bağışlasın dişler iyice Büyüdü rahatlamıştı 2 gündür biraz huysuzluğu çok kasınıyodu hoop birde baktık bugün üstten 1 diş daha patlamış 3.dişimiz geliyor
Saol CNm evet biraz aceleci benim oğlan bugün 3.dişimizde patladı :) bizde çok öptük
Canim bende cakmak erdemde yaptim kadriye hanimda sezaryan oldum tabi ben ama cok memnun kaldim hem benimle hem bebekle cok ilgilendiler tekrar olsa gene orda ve kadriye hanima giderim insallah yardimci olmusumdurÇakmak erdem mi canım ben de oraya gidiyorum doktorumdan memnunum doğum kısmıyla alakalı pek bilgim yoktu teşekkür ederim :)
Canım cvp icin teşekkür ederim. cumartesi dr götürdüm üst solunum yolu enfeksiyonu dedi üç igne ve ilac verdi yarın kontrolü var. İnsallah iyi gelir ilaclar. Rabbim yavrularımızı korusunGeçmiş olsun CNm bu yaşta bebeğe ne yapabilir ki beklemekten başka .Kötü olursa doktora git mutlaka CNm . Bizimkine de oluyor bazen ama çabuk atlatıyor .
Cok gecmis olsun, acil sifalar.C
Canım cvp icin teşekkür ederim. cumartesi dr götürdüm üst solunum yolu enfeksiyonu dedi üç igne ve ilac verdi yarın kontrolü var. İnsallah iyi gelir ilaclar. Rabbim yavrularımızı korusun
Bana yardımcı olabilirmisiniz ?? Normalde adet tarihim yarın ama gebelik belirtilerim vardı bugün pembemsi akıntı geldi ve ilişki sonrası oluştu devamı yok ağrımda yok ama korkuyorum acaba Yerleşme kanaması mı yoksa adet Başlangıcı mı? Ama ilişkiden hemen sonra oldusuan kanama yok çok korkuyorum lütfen tecrübeli arkadaşlar bir fikir verin
Bence cok erken endiselenmek icin. Adet tarihin gecmemis bile.. hamile kaldigimda aynen adet belirtilerini yasamistim. Bel agrisi, kasık agrisi vs. En azindan bir hafta beklemelisin ya da cok korkuyorsan kan testi yaptir derim..Bana yardımcı olabilirmisiniz ?? Normalde adet tarihim yarın ama gebelik belirtilerim vardı bugün pembemsi akıntı geldi ve ilişki sonrası oluştu devamı yok ağrımda yok ama korkuyorum acaba Yerleşme kanaması mı yoksa adet Başlangıcı mı? Ama ilişkiden hemen sonra oldusuan kanama yok çok korkuyorum lütfen tecrübeli arkadaşlar bir fikir verin
Bence de henuz cok erken. En az 2-3 hafta beklemelisin. Her adet geciktiginde hamilesin diye bir sey yok. Sicaklik, stres, kullandigin agri kesici bile adet duzenini etkiler.Bana yardımcı olabilirmisiniz ?? Normalde adet tarihim yarın ama gebelik belirtilerim vardı bugün pembemsi akıntı geldi ve ilişki sonrası oluştu devamı yok ağrımda yok ama korkuyorum acaba Yerleşme kanaması mı yoksa adet Başlangıcı mı? Ama ilişkiden hemen sonra oldusuan kanama yok çok korkuyorum lütfen tecrübeli arkadaşlar bir fikir verin
ben daha hiç olmadım tatlımmm emzirdiğin için düzensiz sıkma canını :)Kizlar gunaydin.canim cik skliyor bu. Ay hala hasta olmadim.duzensizlik oluyormus dogumdan sonra sistim sinirlerim tepemde bi olsamda kurtulsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?