2015 Nisan Anneleri

Canim bende bu hafta ise basliyorum. Benim kizi da mamaya alistirmaya calisiyorum ben de. Benim kizim kasik mamasini acken yemiyor. Once ya enziriyorum yada once devam sutunden verip ustune kasik mamasi veriyorum. Bir kere acken kasik mamasi veriyim dedim aynen cigliklar, puskurtmeler ,debelenmeler oldu. Belki seninki de oyle yer canim.

Âmin kızlar , başımız Sağolsun . Gerçekten zor Türkiye'de yaşamıyoruz ama her an her dk kulağımız gözümüz orda . Bu şekilde zor inanın orda olsam kendimi atmıştım meydanlara bu duruma son yeter attık demek için .
Bu olaylara sebep olanların Rabbim belasını versin inş . Öyle böyle değil kızlar çıldırıyorum resmen . Milletim uyanır artık ve doğruyu görür . Inş âmin.

Şeker ve bazı katkı maddeleri yoksa büsküvide kullan CNm . Varsa hiç katma Muhallebi yeter bence ki vermek arzusunda isen . Irmik çok yararlı onuda denebilirsin CNm . İçine ev Yapımı çok az pekmez atabilirsin .

Kizlar kizim 4 bucuk aylik ve ben hergun on alt dislerini kontrol ediyorum dis cikma belirtisi varmi diye ciksa once on alt disleri cikacagini biliyorum dunden beri biraz huysuzlugu var gibiydi yani o kadar huysuzda degildi bugun alt iki disine parmagimi gezdirdim 2 disin ucu cikmis on alt 2 disten sagdakinin ucu biraz cikmis soldakide ondan daha az cikmis zaten bi kac gundur elini daha cok agza goturmeye ve salyasi falan artmisti ama cok sukur kizimda biraz huysuzluk var onun disinda iyi erken cikcak dis ama napalim ben 8 yada 9 aylikken cikarmisim disimi ama 6 7 tane dolgum var dislerim iyi sayilmaz yani o yuzden sevinimmi uzuleyimmi bilmiyorum

CNm çıkan dişleriniz hayırlı olsun asla erken çıkarırsa diş Zayıf olur diye Düşünme çünkü o dişler zaten ana dişleri dökülüp yerine gelecek . Erken çıkarmasının tek dezavandajı bu zamanlarda huysuz olup emmeden veya yemeden etkilenmeleridir CNm.

Canım benim oğlumun 4.ayında 2 alt dişçilikte şimdi 5.ayında üstten 1 dişiçıkıyor bende epey araştırdım ama erkençıkmadı çabuk çürümesi demek değil canım öyle bir durum söz konusu değil yani güzel incileri çıkıyor sevinmelisin bence bunun heyecanında çokgüzelmiş çabucak rahatça çıkarır inş hayırlı olsun

3 haftadir falan emmeyi yarida birakma yapiyo belki bubdan kaynakliydi bilmiyorum ama iyi kotu kandiriyorum pes etmemek lazim aslinda sonunda iyi kotu emiyolar

Bende ole biliyorum kendim ornegim zaten ama su eski dusunceli olanlar yokmu kayinvalidem mesela niye erken cikiyo cikmasa iyi falan zaten bi cok batil inanc kafasinda kotu niyetli birisi degil ama bole konusmalara gelemiyorum ben diyorum cikiyosa yapcak bisi yok napalim yani

Kızlar kızımın 4-5 gündür burnu hırıltılı, serum fizyolojik kullanıyorum, odayı nemli tutmaya çalışıyorum, burnuna bazen sütümden bi kaç damla da akıtıyorum ama geçmedi, geçen ay 3 günde geçmişti dr da sık sık emzir geçer demişti, başka yapabileceğim bisey var mı sizce? Uykusunu etkiliyor nefes almakta zorlanınca ağlıyor
Bi de buhar makinesi kullanan var mı tavsiye edebileceğiniz marka vb..

Iyi geceler bayanlar uzun süredir kk ya girmiyorum kizim 5 aylik oldu ve ben hamileyim yine nisan annesi olacağım hamile oldugumu ogrenince direk aklima kk geldi aslinda beklediğim bir durum değildi ama bir hafta oldu ogreneli alışmaya calisiyorum nasip diyorum zatennikinci cocugu istiyordum ikiz gibi büyüyecek diyorm ama kzim adina cok üzülüyorum küçük yasta abla olacak yavrum bana güç kuvvet sağlık versin rabbim ikisinede yetebileyim benim gibi aceleci davranan var mi

Canim vucudun toparlansaydi keske bide psikolojik olarakda toparlansaydin mesela ben buyuk konusmayim ama hamile kalmayi dusunemiyorum ikinci cocuk istiyorum ama en az 2 sene sonra o zamana kadar bedenen ve ruhen anca toparlanirim

Canim vucudun toparlansaydi keske bide psikolojik olarakda toparlansaydin mesela ben buyuk konusmayim ama hamile kalmayi dusunemiyorum ikinci cocuk istiyorum ama en az 2 sene sonra o zamana kadar bedenen ve ruhen anca toparlanirim
Ben büyük konuştum galiba başıma geldi planlı degildi ama yine de heycanlaniyorum arkadaslarima asla ikinci cocugu istemedigimi filan soyluyordum basta simdi kimseye soyleyemiyorum dalga gececekler diye nasip böyleymis Allah im saglikla versinde kucagima hayirlisi ile

Hoşgeldin canım :) hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş gerçekten zor bir dönem ama Allah yardımcın olsun Kuzucuklar birlikte büyürler

CaNım boşver sen hiç duyma aldırma Söylenenlere bizde annem kayınvalidem herkes çok sevindi heyecanlandı ben hiç aldırmam batıl Söylenenlere hayırlı olsun tekrar CNm rahat atlatır inş emmesinde sorun olmadı benim oğlumun arada bir geri Çek.yo kendini ama sonra devam ettiriyorummasalllah

Benim kizimda ayni canim bazen geri cekiyo kendini kandirarak emziriyorum cok sukur onun disinda bi rahatsizligi yok

Hosgeldin canim; hayirli olsun, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Bence hic keyfini kacirma cunku kismet boyleymis. Hem sen mutlu, pozitif olacaksin ki hem kizin hem de karnindaki yavrun da oyle olacaklar.

Bak kizin 5 aylik olmus bile, zaman su gibi akip gidiyor, obur yavrun da dogunca senin dedigin gibi ikiz misali buyuyecekler birlikte

Sen sadece beslenmeni guzel tut, stres seviyeni azalt ve sık sık Dr. a kontrole git, vitaminlerini al ki vucudun gucsuz dusmesin.

Tekrar hayirli olsun canim.

Canim bizim ruhumuzda var vatan sevgisi bende kurdum ama bu vatan icin canimi veririm.hain kopekler allah kendi kazdiklari kuyulara dusursun onlari.merak etme yikip yaktilar merkez binalarini.bu vatan icin canini verecek cok askerimiz var bizim.biz diger ulkelere benzemeyiz.namusumuz icin bide vatanimiz icin canimizi seve seve veririz.kurdu.turku.alevisi.cerkezi.sunnusu hepimiz tekiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…