2015 Nisan Anneleri

Ben istemiştim canım.çok teşekkürler.çorba fln mı koyuyorsun?

Ben istemiştim canım.çok teşekkürler.çorba fln mı koyuyorsun?
Rica ederim..ek olarak bebegime mama da verdigimden benim disari ciktigimda olmazsa olmazim bu termos. 7-8 saat gecse bile yanimda her zaman sicak su oluyor. Daha sonra corba icinde kullanacagim..

Kızlar sim dün kontrole gittik oğlusumun kg 7230 boy 66.5 cm 600 gr almış bu ay doktor çok iyi dedi değerlerine anne sütüyle aynen devam dedik gıda vermeyin bu ayda süt çok güzel yarıyor dedi alerji riskinden dolayıda gerek yok dedi.rota aşısının 2.dozuda oldu şükür hersey yolunda

Rica ederim..ek olarak bebegime mama da verdigimden benim disari ciktigimda olmazsa olmazim bu termos. 7-8 saat gecse bile yanimda her zaman sicak su oluyor. Daha sonra corba icinde kullanacagim..
Anladım canım.bizde ek gıdaya geçiyoruz yavaş yavaş.çok gezdiğimiz için sütüm yetmiyor bazen.yanımda bişeyler bulundurmam gerekiyor artık.

Kızlar bende artik muhallebi vermeye karar verdim mama ve yulaf unuyla yapcam çalıştığım içi n stoktaki sütler bitiyor yavaştan bir şeylere başlanan lazim . simdi yoğurt ve meyve püresi veriyorum sadece.

Cok güzel gözüküyor .

günaydın nisan anneleri bende 2016 nisan annesi olacağım inşallah. size bir şey soracağım Ümraniye de doğum yapıp hastahanesinden memnun olanlar yardımcı olur musunuz? ben hamileliğin başından sonuna kadar aynı doktora gitmeyi düşünüyorum da yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden.

Merhabalar kizlar uzun bir aradan sonra yaziyorum bende 2015 nisan annelrine uyeydim bilen bilir gerci 30 martta dogum yapmistim size bir sorum olucak bebegimi sunnet ettirmek istiuorum bu konuda siz deneyimli annlerden fikir almak istiyorum nekadar zamanda iylesti ve nasil gectigine dahil birde kac aylikken yaptirdiginizi merak ediyorum yazarsaniz sevinirim

Canım selam hoşgeldin :) beni oğlumda 30 Mart doğumlu 50 günlük falandı Sünnet ettirdik 3 güne acısı azaldı iyice 1 haftaya Kadar'da iyileşti bir kremi vardı bezine sürüyorduk sadece 2 günde Ağrı kesici fitil verdik çabuk atlattı bize Söylenen 2 Aydan önce yapılırsa lokal anestezi olur dediler bizimki öyle oldu

Tesekkurler canim bende randevu aldim lokal yapicaklarmis bebeginide Allah bagislasin nasil dis kasinmasi varmi

Canım ben erdem hastanesinde doğum yaptım iki cocugumuda memnunum

Oğlumu lokal anestezi ile yaptırdım . Çoçuk Cerrahı mutlaka olsun bizimki hatta doçentti . 10 günde tamamen iyileşti sayılır . Ilk gece Ağrılı oluyor biraz sonra hemen geçiyor . Yaptırdığımda 4 aylıktık . Tam hareketlenmeden yaptırmak en Güzeli CNm .

Kızlar bebegim çok kusuyo grip oldu acaba ondanmı azıcık emiyo onuda fazlasıyla cıkarıyo tam düzene girdi dedim yavrum hasta oldu ne yapsam acaba
Geçmiş olsun CNm bu yaşta bebeğe ne yapabilir ki beklemekten başka .Kötü olursa doktora git mutlaka CNm . Bizimkine de oluyor bazen ama çabuk atlatıyor .

Maşallah CNm , bu arada dişleriniz hayırlı olsun delikanlı hızlı çıktı :)) Rabbim hayırlara vesile kılsın inş. Çok öpüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…