- 4 Eylül 2015
- 1.223
- 866
- 43
- 38
Hamilelık cok acıktırıyor normalde yemek yemem hıc ben duramıyosunkı yemeden hastaneye kesesi icın gıtmıstım 83 kiloydumCanim dikkat et biraz zaten son aylara dogru daha cok kilo almaya baslayacaksin.senin icin zor olur.
Biz Pazar günü altı aylık olduk. Doğum tarihi 13.03.2015
Kilo: 6700g Boy: 63cm Baş: 40cm
Doğum kilo ve boyunuzu merak ettim.
Çok güzel olmuş emeğine sağlık tatlım , oğlusun çok Şanslı senin gibi harika bir annesi var . Çok öpüyoruz bizde dişini kutluyorum delikanlının .Eki Görüntüle 1633382 Eki Görüntüle 1633383 Selam kızlar dün biraz yorucu bir gün oldu kurabiyelerimizi hazırladık bu haftam yoğun geçiyor kuzum için :) küçük yuvarlak top tatlılardan yapıcam onun için eşimde kürdan hazırladı nasıl olmuşlar Eki Görüntüle 1633382
Maşallah CNm gayet iyi sağlıklı olsunlarda gerisi zamanla oluyor ki olmasa me olur bende kısa ve minyonum ama turp gibiyim maşallah :)) kızım da aynı benim gibiBugün 6. Aylık olduk .. Ölçümlerimiz.
Kilo 6,850
Boy 62
Baş 41
Minyonuz,, küçüğüz . Miniğiz. Ufak tefeğiz, ama gelişimimiz güzel :)
Bizim bebeklerimiz genelde nisan 2015 dogumlu, yani 6.ayin icindeyiz. Senin bebegin 2016 nisanda dogacak olmali? Saglikla kucagina alirsin insallah sende..Cınsıyetını ogrendınızmı bebeklerin
2,800 kg 48 cm Doğdu kızım .. Sizin ?Biz Pazar günü altı aylık olduk. Doğum tarihi 13.03.2015
Kilo: 6700g Boy: 63cm Baş: 40cm
Doğum kilo ve boyunuzu merak ettim.
Evet guzel bir paylasim teyze cok komik ama gercekten de boyle bilincsiz insanlar var ben dogum yaptigim zaman benimde gelmedi etrafimdakiler kac kere sutu gelmiyor diye hemsireye gitti ama hemsire geliyordur dedi sakir sakir akmaz yeni dogum yapti dedi genede bizimkiler tatmin olmadi olay biraz benzemis tabi benim gogus ucumu emip kontrol etmedilr ama gercektende bu durama dusen cok sayida lohusa var ben bunu sonradan anladimki her annin sutu bebegine yetiyor sezaryan yada normal hic farketmiyo rabbim o bebegin ihtiyaci nekadarsa ona gore gonderiyo zaten bebek ilk saatlerde anca bir tatli kasigi sut icme ihtiyaci oluyo oda emin olun karsilaniyo sadece forumdaki gibi temas cok onemli onu hissetmek ben sezaryan oldugum icin dogum sonrasi kendime gelmem ve acilarimi unutmam zaman aldi o evrede bebegimle ilgilenemedim ve benim ten temasimdan uzak kaldi duygusal birsey yasayamadik taki onu gelip benden gece alip sivi kaybetti bebeginiz diyip goturduler serum takicaz dediler karnimi tuta tuta aglaya aglaya yanina gittim oyle birsey rabbime sukurler olsunki olmadi yanlis test sonucuydu ama o olay beni bebegime bagladi kaybetme duygudu ve onun icin aglama biyanda az gelen sut cogaldi bebegim emdi ve doyduu sutum fazlalasti o olaydan sonra bebegim her agladiginda goguslerimden sut geliyordu bu gercekten bir mucize bebegimin ac oldugu sinyalini goguslerim veriyorduMerhaba arkadaslar;
Emzirmeyle ilgili traji komik bir olay okudum bugun, sizinle de paylasmak istedim. Hikaye disinda emzirmeyle ilgili faydali bilgiler de var. Goz atmak isterseniz; http://m.hthayat.com/yazarlar/ozge-taskin/1031478-emzirmeye-baslama-hikayesi
Evet guzel bir paylasim teyze cok komik ama gercekten de boyle bilincsiz insanlar var ben dogum yaptigim zaman benimde gelmedi etrafimdakiler kac kere sutu gelmiyor diye hemsireye gitti ama hemsire geliyordur dedi sakir sakir akmaz yeni dogum yapti dedi genede bizimkiler tatmin olmadi olay biraz benzemis tabi benim gogus ucumu emip kontrol etmedilr ama gercektende bu durama dusen cok sayida lohusa var ben bunu sonradan anladimki her annin sutu bebegine yetiyor sezaryan yada normal hic farketmiyo rabbim o bebegin ihtiyaci nekadarsa ona gore gonderiyo zaten bebek ilk saatlerde anca bir tatli kasigi sut icme ihtiyaci oluyo oda emin olun karsilaniyo sadece forumdaki gibi temas cok onemli onu hissetmek ben sezaryan oldugum icin dogum sonrasi kendime gelmem ve acilarimi unutmam zaman aldi o evrede bebegimle ilgilenemedim ve benim ten temasimdan uzak kaldi duygusal birsey yasayamadik taki onu gelip benden gece alip sivi kaybetti bebeginiz diyip goturduler serum takicaz dediler karnimi tuta tuta aglaya aglaya yanina gittim oyle birsey rabbime sukurler olsunki olmadi yanlis test sonucuydu ama o olay beni bebegime bagladi kaybetme duygudu ve onun icin aglama biyanda az gelen sut cogaldi bebegim emdi ve doyduu sutum fazlalasti o olaydan sonra bebegim her agladiginda goguslerimden sut geliyordu bu gercekten bir mucize bebegimin ac oldugu sinyalini goguslerim veriyordu
Oh masallah canim banahep dediler sutun yetmiyomu acaba diye o bir anne icin en caresiz sozdur anne panige kapilir ve mama baslar ama ben hep soranlara dedim her annenin sutu bebegine yetr sadece emzir nekadar bebek vakumlarsa sut artisi okadar cok olur bana hep oyle demelerine ragmen bebegimin kilo alimida boyu gelisimide hep cok iyi cikti sonunda pes ettiler bana mans verdiremediler 2 hafta sonra 6 ayluk olcaz cok sukur bende emziriyomm dahada insallah emzirmek istiyorum sadece gercekten sabir isi emzirmek benim ilk 1 ay aglayarak emzirdim gogus uclarim yara oldu yarildi resmen kan geliyordu ama pes etmedim iyikide etmemisimSana aynen katiliyorum canim.
Ben normal dogum yaptim, ilk 3 gun sut filan yok, iyice umutsuzluga dustum. Hatta ilk 1 hafta mama verdim ama sonradan ben ne yapiyorum dedim ya, eger emzirmezsem hic sutum gelmez dedim. Ben eskiden once sut gelecek, sut artacak sonra bebek emecek saniyordum ama olay tam tersiymis, once bebek emecek emecek ki sut uretilsin ve gogusler dolsun.
Simdi 5 ay bitmek uzere ve hala anne sutuyle besleniyor kizim Allaha cok sukur.
Bizim bebeklerimiz genelde nisan 2015 dogumlu, yani 6.ayin icindeyiz. Senin bebegin 2016 nisanda dogacak olmali? Saglikla kucagina alirsin insallah sende..
Yuh diyesim geldi valla ne cehaletmiş.Merhaba arkadaslar;
Emzirmeyle ilgili traji komik bir olay okudum bugun, sizinle de paylasmak istedim. Hikaye disinda emzirmeyle ilgili faydali bilgiler de var. Goz atmak isterseniz; http://m.hthayat.com/yazarlar/ozge-taskin/1031478-emzirmeye-baslama-hikayesi
Canım sallasın o senin güzel görüşün hepimizin bebişleri çok Şanslı onları deli gibi seven anneleri var . oğluşum teşekkür ediyo teyzesi sana darısı minnoş kızının başına :)Çok güzel olmuş emeğine sağlık tatlım , oğlusun çok Şanslı senin gibi harika bir annesi var . Çok öpüyoruz bizde dişini kutluyorum delikanlının .
Ben weenin manüel olanindan kullanıyorum yetiyo bana hatta bugün sabah başlığını evde unutmusum su sikmali pompadan bizim iş yerinde satılıyordu onlardan aldım ve gayet güzel sağdı hatta bi göğüsü kavradiktan sonra kendi aktı çok rahat sagdim bence onlardan da alKizlar merhaba. Hangi marka sut sagma makinesi kullaniyorsunuz ve memnun musunuz tavsiyelerinize ihtiyacim var
No problem :)) anladım sen rahat ol burda kimse benim kadar yanlış yazamaz ehuehuehuSallasın yaZmış Sözlük otomatikten sağolasın yazacaktımmelegim34 :)
Benim oglum dogdu zaten teyzesi:)Tsk ederım Cnm amın ıns hıhı nısanın 2sınde ıns sende alirsin saglikli ıns isteyen herkese allah nasip etsın ıns
tatlımmm antibiyotik falan kullandın mı? bizimde başımıza geldi antibiyotikten alerji oldu[/QUOT]
yok tatlım antibiyotik kullanmadik biz, sadece hafif ateşi oldu, dr.a da götürmedim, gereksiz ilaç kullanmamak için, atei düştükten iki gün sonra da döküntüsü oldu, 6. hastalık diye düşünüyorum ben, çok şükür ki gecti... Bu arada banyo yaptırınca bariz bi şekilde azaldı kızarıklıklar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?