2015 Nisan Anneleri

B
Aa evet oda olur canim cok haklisin bende dr dedigi gibi strec film yaptim kanamasi artik olmuyo ama boylede pek hava almiyo gibime geliyo iylesmesi uzamazmi acaba senin dedigin gibimi yapsam daha iyi olucak sanki
Bence benim dediğim gibi yap.zahmetli oluyor fakat çabuk iyileşiyor.4 günde iyileşti oğlum.bu arada eşimle her aklımıza geldiğinde iyiki erkenden sünnet ettirmişiz diyoruz:)

Kizlar ben kacirmisim, hangi egzersizlerden bahsediyorsunuz?
Kacirmadin canim egzersizin icerigini solemedik ben netten arastirdim bebegin erken oturmasi yurumesi icin mutlaka egzersiz yaptirin diyo ayrica erken konusmasi icinde hergun tane tane konusun diyo egzersiz olarak ben sole yapiyorum kollarini yana ve yukariya dogru kaldiriyorum bacaklariyla bisiklet surme hareketi yapiyorum gunde 4 5 kez yaptrmaya calisiyorum oturmak istiyo genelde bende oturtuyorum bi kac saniye ayaklariylada ayni sekilde netten arastr sende bebeklere yapilan egzersizler de yap mutlaka

B
Bence benim dediğim gibi yap.zahmetli oluyor fakat çabuk iyileşiyor.4 günde iyileşti oğlum.bu arada eşimle her aklımıza geldiğinde iyiki erkenden sünnet ettirmişiz diyoruz:)
Evet canim oyle yapicam bende bide bebegini nezaman yuz ustu cevirdin ben deger kanatir diye korkuyorumda sen nezaman emekleme pozisyonuna koydun benim bebegim o sekilde durmayi cok seviyor bir haftadir koymadim bende koymalimiyim canim

Tesekkur ederim cevabin icin:) ben de sabah uyandiginda yaptiriyorum gunde bir kere. O zaman ben de gun icinde tekrarlayayim bu egzersizleri..

Evet canim oyle yapicam bende bide bebegini nezaman yuz ustu cevirdin ben deger kanatir diye korkuyorumda sen nezaman emekleme pozisyonuna koydun benim bebegim o sekilde durmayi cok seviyor bir haftadir koymadim bende koymalimiyim canim
Benim bebişim doğduğundan beri yüzüstü uyuyor hep.ama sünnet sonrası genelde yan yatırdım yada sırtüstü.diğer türlü bardak batıp tahriş eder diye düşündüm.bide altına hastane bezi serip sürekli havalandırdım.yara kurumaya başladı bardak koymayı bıraktım.yüzüstü uyutmaya devam ettim ben.

Kizlar kilolariniz ne durumda?kendimden nefret ediyorum.verseydi su kilolari karnim sarkik balon gibiyim.

tatlımmm antibiyotik falan kullandın mı? bizimde başımıza geldi antibiyotikten alerji oldu

Kizlar merhaba. Hangi marka sut sagma makinesi kullaniyorsunuz ve memnun musunuz tavsiyelerinize ihtiyacim var

Ya kizlar oglum atesi atlatti simdide yuzu hep kizardi.dokuntu doktu agliyorum benim gibi olan varmi ne olur paylassin.delirecem.yavruma ne oldu boyle.her yeri nokta nokta kizarik.

Ya kizlar oglum atesi atlatti simdide yuzu hep kizardi.dokuntu doktu agliyorum benim gibi olan varmi ne olur paylassin.delirecem.yavruma ne oldu boyle.her yeri nokta nokta kizarik.
Tatlim bir sey alerji yapmistir krem yada ilac kullandinmi bebege benim bebegim sunnet oldu baya fitildi 2 kremdi ayni oldu yuzu ozellikle cenesinin alti kipkirmizi puturlu noktalar cikti 3 4 gun kadar surdu sonra kendiliginden gecti belki seninkide boyle birsey olabilir ama genede icin rahat etsin bence bir en azindan aile hekimine gotur baksin

Bugün 6. Aylık olduk .. Ölçümlerimiz.
Kilo 6,850
Boy 62
Baş 41

Minyonuz,, küçüğüz . Miniğiz. Ufak tefeğiz, ama gelişimimiz güzel :)
Biz Pazar günü altı aylık olduk. Doğum tarihi 13.03.2015
Kilo: 6700g Boy: 63cm Baş: 40cm
Doğum kilo ve boyunuzu merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…