2015 Nisan Anneleri

Altıncı hastalık olabilir zaten doktorlar bu hastalık için ilaç vermiyorlar

Canım altıncı hastalık belirtisi gibi geçmiş olsun tatlım

Oy masallah bu fistiga. Nasil guzel tutunmus oyle. Seni hareketli gunler bekliyor sanirim. Cunku bu kizin arkasindan bol bol kosman gerekecek herhalde. baksana yurur bu fistik yakinda, insallah darisi basimiza.
galiba öyle olacak çok hareketli iki dk oturmuyo hep harekt istiyo maşallah kuzum :)

Kizlarrrrrr allaha sukur hasta oldum bugun:)))oglumun ateside duzeldi cok az bi ses kisikligimiz var.insallah onuda atlatiriz.ama gercekten yavrum hasta oldugunda evimizin nese gidiyor.allah kimsenin agzinin tadini bozmasin.

6. Hastalık diye bişi duydum .. Önce ateş olurmuş sonra döküntülerle iyileşirmiş.. Araştır bi istersen

Aa evet oda olur canim cok haklisin bende dr dedigi gibi strec film yaptim kanamasi artik olmuyo ama boylede pek hava almiyo gibime geliyo iylesmesi uzamazmi acaba senin dedigin gibimi yapsam daha iyi olucak sanki

CNm geçiren arkadaslardan duymuştum ve sana söylemiştim galiba Dediğin belirtiler altıncı hastalık gibi . Rabbim şifa olur inş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…