- 22 Kasım 2007
- 24
- 6
- 86
Altıncı hastalık olabilir zaten doktorlar bu hastalık için ilaç vermiyorlartekrar merhaba kızlar
iki gün gectikten sonra bu sabah kızımın gövdesinde ve yüzünde döküntüler çıktı, kuzenimin dügünü icingitmiş olduğum kücük bir ilçedeki sağlık ocağındaki dr.a gösterdim, uzun uzun inceledi ama ne olduğunu çözemedi :)
ateşli evreyi gecirdigi için tehlikesi olmadığını söyledi, ben de rahatladım ama kızım ne gecirdi hala bilmiyorum
Canım çok tatlı Kızın maşallah peşlerinden çok koşturmaz gibiKEL KIZIM AYŞE MİNAA :)
Canım altıncı hastalık belirtisi gibi geçmiş olsun tatlımtekrar merhaba kızlar
iki gün gectikten sonra bu sabah kızımın gövdesinde ve yüzünde döküntüler çıktı, kuzenimin dügünü icingitmiş olduğum kücük bir ilçedeki sağlık ocağındaki dr.a gösterdim, uzun uzun inceledi ama ne olduğunu çözemedi :)
ateşli evreyi gecirdigi için tehlikesi olmadığını söyledi, ben de rahatladım ama kızım ne gecirdi hala bilmiyorum
Masallah bebise. Canim mina kac aylik. Biz daha 4.5 ayligiz. Ancak kucakta oturtuyor.KEL KIZIM AYŞE MİNAA :)
galiba öyle olacak çok hareketli iki dk oturmuyo hep harekt istiyo maşallah kuzum :)Oy masallah bu fistiga. Nasil guzel tutunmus oyle. Seni hareketli gunler bekliyor sanirim. Cunku bu kizin arkasindan bol bol kosman gerekecek herhalde. baksana yurur bu fistik yakinda, insallah darisi basimiza.
ayın 23 de 6. ayımız bitiyor 23 mart doğumluyuz :)Masallah bebise. Canim mina kac aylik. Biz daha 4.5 ayligiz. Ancak kucakta oturtuyor.
:)))) gunaydin size.ayyy canim gebelik haftana bakinca kendim geldi aklima.allah yardimcin olsun.Herkese gunaydın
Masallah canım bebisine. Defne 26 nisan dogumlu. Inşallah 1 ay sonra bizde otururuz.ayın 23 de 6. ayımız bitiyor 23 mart doğumluyuz :)
Ayy masallah kizimiza ayaklanmis yakinda yurur bu masallah cok da tatli prensesim Allahim hepsini bize bagislasinKEL KIZIM AYŞE MİNAA :)
inşallah tatlım arada 1 ay var illaki seninkide oturur 1 ay öncesinde bizde de tık yoktu :)Masallah canım bebisine. Defne 26 nisan dogumlu. Inşallah 1 ay sonra bizde otururuz.
aminnnn cnmmm sizlerde koyun minnoşları :)Ayy masallah kizimiza ayaklanmis yakinda yurur bu masallah cok da tatli prensesim Allahim hepsini bize bagislasin
6. Hastalık diye bişi duydum .. Önce ateş olurmuş sonra döküntülerle iyileşirmiş.. Araştır bi istersentekrar merhaba kızlar
Aa evet oda olur canim cok haklisin bende dr dedigi gibi strec film yaptim kanamasi artik olmuyo ama boylede pek hava almiyo gibime geliyo iylesmesi uzamazmi acaba senin dedigin gibimi yapsam daha iyi olucak sankiCanım bez bağlamadan önce üzerine köpük bardağın üst kısmını kesip halka şeklinde üzerine koy.bez yapışıp durur yoksa.biz öyle yaptık.her bez değiştirmede yeni bardak kesip koyduk.bardağın tabanı değil üst kısmını.
O dediginiz hastaligi benim oglum atlattiyor.simdide dokuntu basladi.kirmizi doktorlarda bilmiyorlar.dise bagladilar hemen6. Hastalık diye bişi duydum .. Önce ateş olurmuş sonra döküntülerle iyileşirmiş.. Araştır bi istersen
Nedenkı neyi warkı cnm neoldukı tsk ederım:)))) gunaydin size.ayyy canim gebelik haftana bakinca kendim geldi aklima.allah yardimcin olsun.
CNm geçiren arkadaslardan duymuştum ve sana söylemiştim galiba Dediğin belirtiler altıncı hastalık gibi . Rabbim şifa olur inş .tekrar merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?