• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Ben kartaldayim cnm.. Sen?

Aa ben bursa sandım kuzum yaa niyeyse sanki bu iilaçlarıayni anda bi benim doktor vveriyo gibi o_OOlsuuun yine de yakiniz :oops::oops::KK65:[/QUOTE]
Olsun cnm.. Bak sorarak vesile oldun kartalda oturanlarla tanismama.. :KK19: Hem gonuller
bir olsun mesafe hic onemli degil..:)

Gözden nasıl anlaşılır ki ya benimkiler halsizlikten ölü balık gibiler :) simdiden göbegim cok çıktı ordan anlaşılır zaten vardi sürekli igne yapmamdan dolayi simdi daha belirgin

optimist34post: 36736446 .!.:
Aa ben bursa sandım kuzum yaa niyeyse sanki bu iilaçlarıayni anda bi benim doktor vveriyo gibi o_OOlsuuun yine de yakiniz :oops::oops::KK65:
Olsun cnm.. Bak sorarak vesile oldun kartalda oturanlarla tanismama.. :KK19: Hem gonuller
bir olsun mesafe hic onemli degil..:)[/QUOTE]

Eveeet tatliiiim kesssinlikleee:KK76::KK19:

Aaa herkes iİstanbul mu yaaa hic bursa yok mu kiii:KK12:bu arada ikilibtesti aile hekiminde yapiolarmi :KK51:
Hayır canım doktoruna gitmelisin, hem ultrasonla bebeğin ense kalınlığı na bakılacak hem de kan vereceksin. Hemen gelmiyor zaten sonuçlar, laboratuvar da değerlendiriliyor

Benim pantolonlarım kapanmıyor göbüşten :KK48::KK48: yeni lastikli bikaç tane aldım rahatladım.

[QUOT, post: 36736631, member: 614177"]Hayır canım doktoruna gitmelisin, hem ultrasonla bebeğin ense kalınlığı na bakılacak hem de kan vereceksin. Hemen gelmiyor zaten sonuçlar, laboratuvar da değerlendiriliyor[/QUOTE]

Aha yakaladim senin biliko:KK28::KK4: ozamn mecburen ozelde yaptircam acaba aile hekimimde yaptirip sonucu gotursem mi dicektim de bi uyanik ben varim tebi:KK66::KK31: bide kizlar kasiginiz segriyo mu aradaa ben cok mutlu oluyorum sanki bebisimi hissediyonusum gibi oluyoo cok sapsal oldum yaa kafayi yemeden melek yuzlerini gorcem insallah:KK70::KK30:

Dream .!.:
Benim pantolonlarım kapanmıyor göbüşten :KK48::KK48: yeni lastikli bikaç tane aldım rahatladım.

Benimde tatlim ya cook sikiyo bende aliyim bari ama bu kadar cabuk olmicakti sanki yaaa:KK71::cry:

Aynı ağrı bendede var 2 gündür sanki bıçak saplanmış gibi kalkarken yada yürürken ağrıyor :KK43:
aynen anlattıgın gibi canım kalkarken ve yürürken sanki tutulmus gibi olyo.netten baktım gebelikte pelvis kemikleri genişliyomus ve birlestiren omurlar yumusuyormus ondan sanırım.ama erken basladı birazcık:KK22:bebekbüyüdükce dahada agrıyabilir:oops:

aynen anlattıgın gibi canım kalkarken ve yürürken sanki tutulmus gibi olyo.netten baktım gebelikte pelvis kemikleri genişliyomus ve birlestiren omurlar yumusuyormus ondan sanırım.ama erken basladı birazcık:KK22:bebekbüyüdükce dahada agrıyabilir:oops:

Hadi yaa ozaman geçmeyecek desene sol kalçama doğru daha çok vuruyor kemik genişlemesi için daha erken değilmi yauu :oops::oops:

Benimde tatlim ya cook sikiyo bende aliyim bari ama bu kadar cabuk olmicakti sanki yaaa:KK71::cry:

Bazılarında hiç belli olmuyor bizim gibiler 2 ay önden gidiyor bende anlamadım canım.
bi arkadaşım 5 aylık hamile ona çok söylemiştim karnın nekadar büyüdü diye şimdi bende onun gibi geziyorum bide benim memikler zaten büyüktü şimdi kavun gibi oldular elbiselerim bile olmuyor. :KK48::KK48::KK48:

Hadi yaa ozaman geçmeyecek desene sol kalçama doğru daha çok vuruyor kemik genişlemesi için daha erken değilmi yauu :oops::oops:

Bazılarında hiç belli olmuyor bizim gibiler 2 ay önden gidiyor bende anlamadım canım.
bi arkadaşım 5 aylık hamile ona çok söylemiştim karnın nekadar büyüdü diye şimdi bende onun gibi geziyorum bide benim memikler zaten büyüktü şimdi kavun gibi oldular elbiselerim bile olmuyor. :KK48::KK48::KK48:
oluyomus canım devamlı sırt üstü yatma ılık dus iyi geliyormus ve arada hareket.

oluyomus canım devamlı sırt üstü yatma ılık dus iyi geliyormus ve arada hareket.

sırt üstü yatmıyorum hatta yüzüstü uyuyorum genelde yakında öylede yatamıycam artık :110:
bol bol yürümek ve yüzmek gerekliymiş rahim kasları ve kemik yapısının gelişmesi için doktorum öyle söylemişti.

Yarın 8.30da ilk defa ultrasona giricem. İlk defa keseyi ve belki de kalp atışını görücem inşallah ama çok tedirginim. Kendimi zaten bunları görmediğim için hiç hamile gibi hissedip bunun heyecanına kapılamadım. Mantığım ağır bastı duygusallaşamadım ama şimdi yarını düşündükçe kalbim pırpır ediyo. Umarım bu gece uyuyabilirim...

[Biyolog86,dolayı b 36732261, member: 336258"]Boiçin oll islak mendil stoklayarak baslsyabilirsin:)

:):)

Her iki gebeligimde de testler negatif cikti...
Su ankinde 2 kere kan testim negatif cikti ama tecrubeliler gozlerin parliyor kesin hamilesin dediler:)))))

Kopegimden dolayi baya stok var kuzum ama bebis icin olanlara bakma vakti:KK54::KK54:[/QUOTE]

Aaa herkes iİstanbul mu yaaa hic bursa yok mu kiii:KK12:bu arada ikilibtesti aile hekiminde yapiolarmi :KK51:

Bende 4 sene kedim son 1.5 yilinda kopegimle kaldim universitede...hala birlikteyseniz cok sanslisin...
Bu arada ben bursadayim
Burda okudum ist dan geldim
9 yildir bursadayim cnm
Sen hangi dr hangi hastaneye gidiyorsun

[QUOTE="ballibocek 36737877, member]Yarın 8.30da ilk defa ultrasona giricem. İlk defa keseyi ve belki de kalp atışını görücem inşallah ama çok tedirginim. Kendimi zaten bunları görmediğim için hiç hamile gibi hissedip bunun heyecanına kapılamadım. Mantığım ağır bastı duygusallaşamadım ama şimdi yarını düşündükçe kalbim pırpır ediyo. Umarım bu gece uyuyabilirim...[/QUOTE]
Cnm hayirlisiyla gorursun bebisini inşallah..gerçekten yasadiklarimiz çok özel duygular... Rabbim isteyen herkese tattirsin inş...

ballibocek 36737877 .!.:
Yarın 8.30da ilk defa ultrasona giricem. İlk defa keseyi ve belki de kalp atışını görücem inşallah ama çok tedirginim. Kendimi zaten bunları görmediğim için hiç hamile gibi hissedip bunun heyecanına kapılamadım. Mantığım ağır bastı duygusallaşamadım ama şimdi yarını düşündükçe kalbim pırpır ediyo. Umarım bu gece uyuyabilirim...
Cnm hayirlisiyla gorursun bebisini inşallah..gerçekten yasadiklarimiz çok özel
duygular... Rabbim isteyen herkese tattirsin..

Back
X