Hanımlar siz bu konuda nasılsınız bilmiyorum ama eşim bana sürekli bebeği seviyor musun (yani karnımın üstünden) veya onunla konuşuyor musun diye soruyor. Kendi konuşuyor seviyor ediyor ama ben daha öyle duygular besleyemiyorum. Yani aşırı hamilelik belirtilerim yok. En büyük belirtim sanırım aşırı asabi olmam (son 3 gündür). Ultrasonda daha el kol bacak birşey belli olmuyor ki. Bir yerde bebek görsem sevmek için deli oluyorum

ama kendimde birşey hissetmiyorum henüz.Biraz kilolu hamile kaldım. Kaç kilo alırım ikimizi nasıl taşırım kıyafet bulabilir miyim doğumu nasıl yapacağım gibi sorular dönüyor kafamda. Üstelik evliliğimin ilk altı ayı hiç eşimle birlikte olamamıştık. Psikolojik olarak sorunlar vardı atlattık çok şükür. Hatta eşime hep takılırdım taşıyıcı anne tutacağım ben doğuramam ki diyordum. Şimdi o bebek karnımda ve bir şekilde çıkacak.
Kvlere söylemiştik onlar da baştan söylemeyelim daha kimseye dediler ama akrabalara söylemeye başlamışlar. Oysa 12. haftaya kadar bekleyecektim. Benim daha babam bilmiyor annemle kardeşime söyledik. Eşim babanı arayıp söyleyeceğim diyor. Strese girdim. Tuhaf ama utanıyorum sanki biraz.
Ay üç gündür ne oldu bana bilmiyorum. Kusura bakmayın içimi döktüm.