- 2 Eylül 2014
- 1.299
- 2.000
- 178
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Noldu hepiniz oraya mı gittiniz
Canım bende aynı senin gibiyim aserme yok mide bulantisi yok hamilemiyim degilmiyim belli degil azicik karnim cikti okadar.cok korkuyorum diger bebegimin kalbi durmustu ve 10 yildir tüp bebekle ugrasiyorum.sanirim böyle düşünmekte hakliyizkızlar ya biz çok pimpirikliyiz sanırım her dakka bebeğim hala benimle mi acaba kalbi durur mu dursa ne belirti verir die sürekli duşunmekten hiçbirşey anlamazken bugün okulda arkadaşım 11 hafta hamile geçen hafta rafting yapmış şok oldum hiçbişeyde olmamış maaşallh..diyorum belki 4 sene sonunda olduğu için mi bukadar stresliyim ama sizlere bakıyorm sizlerde de stres var :)hepmi birbirimizi bulduk acep :)
Düzelir inşallah canım. Duayla herşey olur sen bu mubarek günde bol bol dua et Allahta sana hayırlı olabı verir inşallah..arkadaşlar sat göre 8+0 hamileyim dün doktora gittim üsten muayene etti göremedi alttan muayene etti bebek çok küçük dedi kalp atışlarıda 63 dedi çok düşük dedi bir hafta sonra gel dedi ilaç verdi haftaya iki katına çıkması gerek dedi olmazsa kürtaj sonradan kalp atışı sonradan düzelirmi acaba![]()
arkadaşlar sat göre 8+0 hamileyim dün doktora gittim üsten muayene etti göremedi alttan muayene etti bebek çok küçük dedi kalp atışlarıda 63 dedi çok düşük dedi bir hafta sonra gel dedi ilaç verdi haftaya iki katına çıkması gerek dedi olmazsa kürtaj sonradan kalp atışı sonradan düzelirmi acaba![]()
ay canm benim umarım bu sefer olur hepimizinde çok endişeleniyorum elimde olmadan yine herkese olmadı bu seferde demekten çok korkuyorumolur mu tek sen bnmde 5 bitti temmuz sonunda şekerimm![]()
Kalbi atarken doktorun böyle konuşması hoş olmamış. Bir de başka doktora görünsen?arkadaşlar sat göre 8+0 hamileyim dün doktora gittim üsten muayene etti göremedi alttan muayene etti bebek çok küçük dedi kalp atışlarıda 63 dedi çok düşük dedi bir hafta sonra gel dedi ilaç verdi haftaya iki katına çıkması gerek dedi olmazsa kürtaj sonradan kalp atışı sonradan düzelirmi acaba![]()
tatlım benim ya kan pıhtılaşması mı var benim en korktuğum şey şu an kalbinin durması doktorum dedi ama benimde kalbim durbilir okadar çok sordum ki hehe :)Canım bende aynı senin gibiyim aserme yok mide bulantisi yok hamilemiyim degilmiyim belli degil azicik karnim cikti okadar.cok korkuyorum diger bebegimin kalbi durmustu ve 10 yildir tüp bebekle ugrasiyorum.sanirim böyle düşünmekte hakliyiz
seninde ilk değil galiba allahım korktuğumuz yere uğratmasın bu defa yüzümüzü güldürsünnn inşallah :)ay canm benim umarım bu sefer olur hepimizinde çok endişeleniyorum elimde olmadan yine herkese olmadı bu seferde demekten çok korkuyorum![]()
maalesef geçen ekimde kurtajla sonuçlanan bir gebeliğim vardı tüm endişem o yüzden ama doktorum demişti olduysa birdaha olur die inşallh bu sefer tamamına ereriz hepimiz canmseninde ilk değil galiba allahım korktuğumuz yere uğratmasın bu defa yüzümüzü güldürsünnn inşallah :)
geçmiş olsun cnm bende geçen sene ekim 3 te 32 haftalık doğum yaptım oğlum 10 gün yaşadı 13 ekimde kaybettim rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasınn şimdiki miniklerimizi korusun rabbimmmaalesef geçen ekimde kurtajla sonuçlanan bir gebeliğim vardı tüm endişem o yüzden ama doktorum demişti olduysa birdaha olur die inşallh bu sefer tamamına ereriz hepimiz canm
ahh kuzum zor olmuştur Allahım bidaha yaşatmasın sana da kimseye de inşallh canmgeçmiş olsun cnm bende geçen sene ekim 3 te 32 haftalık doğum yaptım oğlum 10 gün yaşadı 13 ekimde kaybettim rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasınn şimdiki miniklerimizi korusun rabbimm![]()
annem seni ancak ben anlarımm :) allahım yardımcımız olsunnnnn :)Ooofff cok bulantim var kusuyorum ayni zamanda surekli acimm mutfaga giremiyorum evde yanlizim bi yemek getirenim olaaydiallah razi olsun kocam sabah ve aksam yemeklerini hallediyor ztn kahvaltilik turu yiyebiliyorum sdc ama ahh anacim yada kaynanacim yanimda olsaydiii kizlar su donemde onunuze bi tabak yemek koyaniniz varsa cok sanslisiniz. Nolur su bulantilar cabuk gecsin allahim, cokkk zormuss.
allahımm düşmanıma yaşatmasın çok zor şükürler olsun tekrar gönderdi rabbim inşallah bu defa gülerizzz :)ahh kuzum zor olmuştur Allahım bidaha yaşatmasın sana da kimseye de inşallh canm
evet canim kan pihtilasmasi var doktorum kan sulandiri igneyi cok gerekli görmedi ama yinede baslatti.Allah korusun canim ya kötü düsünmeyelim yoksa günlerde gecmiyo :)tatlım benim ya kan pıhtılaşması mı var benim en korktuğum şey şu an kalbinin durması doktorum dedi ama benimde kalbim durbilir okadar çok sordum ki hehe :)
anladım canm gerçekten geçmiyor kotu duşundukçe iyi düşünmeye zotluyorum resmen bende coraspin içiyorum canmevet canim kan pihtilasmasi var doktorum kan sulandiri igneyi cok gerekli görmedi ama yinede baslatti.Allah korusun canim ya kötü düsünmeyelim yoksa günlerde gecmiyo :)