• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Ooofff cok bulantim var kusuyorum ayni zamanda surekli acimm mutfaga giremiyorum evde yanlizim bi yemek getirenim olaaydi :KK43: allah razi olsun kocam sabah ve aksam yemeklerini hallediyor ztn kahvaltilik turu yiyebiliyorum sdc ama ahh anacim yada kaynanacim yanimda olsaydiii kizlar su donemde onunuze bi tabak yemek koyaniniz varsa cok sanslisiniz. Nolur su bulantilar cabuk gecsin allahim, cokkk zormuss.
Sana katiliyorum ve diyorum ki
Haline sukret bir de 28 aylik kizim var yemek kahvalti birsuru sey bekleyen:)

geçmiş olsun cnm bende geçen sene ekim 3 te 32 haftalık doğum yaptım oğlum 10 gün yaşadı 13 ekimde kaybettim rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasınn şimdiki miniklerimizi korusun rabbimm :KK57:
Çok ürperdim Rabbim kimseye yaşatmasın âmin .. Başınız sağolsun mevlam inş sağlıklı ve hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip eder bizlere .. Ana olmak çok zor hep bir tarafımızda evlatlarınızın yokluk acısı endişesi vardır . Allah sabır versin evlat acısı çeken tüm annelere ..

arkadaşlar sat göre 8+0 hamileyim dün doktora gittim üsten muayene etti göremedi alttan muayene etti bebek çok küçük dedi kalp atışlarıda 63 dedi çok düşük dedi bir hafta sonra gel dedi ilaç verdi haftaya iki katına çıkması gerek dedi olmazsa kürtaj sonradan kalp atışı sonradan düzelirmi acaba:KK42:

kürtaja neye göre karar veriyor doktor acaba?
kalp atışı durduğunda mı?
size bir bilgi verdi mi doktorunuz?

kürtaja neye göre karar veriyor doktor acaba?
kalp atışı durduğunda mı?
size bir bilgi verdi mi doktorunuz?
bebek bu hafta iki katı büyümeliymiş ve kalp atımı iki katı artmalıymış canım ona göre karar verecek zaten normalde alt sınır 110 olması gereken kalp atımı bende 63 bebek küçük
sende bir sorun yoktur insaallah siz kalp atımını duydunuzmu 7 haftalıkken duymamıştık şimdi 8+0 duyduk ama işte böyle oldu

bebek bu hafta iki katı büyümeliymiş ve kalp atımı iki katı artmalıymış canım ona göre karar verecek zaten normalde alt sınır 110 olması gereken kalp atımı bende 63 bebek küçük
sende bir sorun yoktur insaallah siz kalp atımını duydunuzmu 7 haftalıkken duymamıştık şimdi 8+0 duyduk ama işte böyle oldu

biz kalp atışına önümüzdeki hafta doktora gittiğimizde bakacağız inşallah.
umarım sorunsuz şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı.
"cahillik mutluluktur" sözü en çok burada geçerli bence. bir şeyler öğrendikçe "acaba bu da sorun olacak mı bende?" diye düşünmekten delireceğiz bu gidişle :KK45:

Umarim hersey yolunda gider ve saglikla bebegini kucagina alirsin.

geçmiş olsun cnm bende geçen sene ekim 3 te 32 haftalık doğum yaptım oğlum 10 gün yaşadı 13 ekimde kaybettim rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasınn şimdiki miniklerimizi korusun rabbimm :KK57:

Cok uzuldum okuyunca ama ne mutlu sana ki yeniden hamilesin. Saglikla sihhatle kucagina al yavrunu ve uzun omurleri olsun insallah.

hayırlı cumalar canlarım Allah korusun bebişlerimizi.ben dün kötü kustum midem bulanıyor bu 2. kusuşum.meyve dısında bişey yiyemiyorum besleniyodur insallah minişim:KK46:

kızlar ya biz çok pimpirikliyiz sanırım her dakka bebeğim hala benimle mi acaba kalbi durur mu dursa ne belirti verir die sürekli duşunmekten hiçbirşey anlamazken bugün okulda arkadaşım 11 hafta hamile geçen hafta rafting yapmış şok oldum hiçbişeyde olmamış maaşallh..diyorum belki 4 sene sonunda olduğu için mi bukadar stresliyim ama sizlere bakıyorm sizlerde de stres var :)hepmi birbirimizi bulduk acep :)
Canim kotu ornekleri gördüğümüz icin oyle oluyo bence ki ilkim bnm de kurtaj oldugu icin hep korkuyorum rahat olamiyorum aslinda sakinmamak gerekiyo ama yapamiyoruz iste 3 ayi gecirelim de rahatlariz ins ;)

Canim kotu ornekleri gördüğümüz icin oyle oluyo bence ki ilkim bnm de kurtaj oldugu icin hep korkuyorum rahat olamiyorum aslinda sakinmamak gerekiyo ama yapamiyoruz iste 3 ayi gecirelim de rahatlariz ins :KK66:
sen niye kürtaj olmuştun arkadaşım merak ettim çok zor birşey allah hepimiizin yardımcısı olsun

sen niye kürtaj olmuştun arkadaşım merak ettim çok zor birşey allah hepimiizin yardımcısı olsun
Glisi
Canim gelisim yokmus 9+2ydi patalojiden de embriyoya rastlanmadi diye rapor geldi zaten nokta kadar bile gorememistik Allah kimseye yasatmasin ilk heves ilk heyecan kotu bisey beklemezken yasiyosun ins Allah hicbirimize bidaha gostermez

ben 10 artı kaç olduğumu bilmiyom arkadaşlar ya bide 2. Ayım mı 3. Ayımda mıyım çözemedim :D

Cok uzuldum okuyunca ama ne mutlu sana ki yeniden hamilesin. Saglikla sihhatle kucagina al yavrunu ve uzun omurleri olsun insallah.
aminnn inşallahhh cnmmm cümlemizin yavrusunu rabbim korusunnn :)

Çok ürperdim Rabbim kimseye yaşatmasın âmin .. Başınız sağolsun mevlam inş sağlıklı ve hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip eder bizlere .. Ana olmak çok zor hep bir tarafımızda evlatlarınızın yokluk acısı endişesi vardır . Allah sabır versin evlat acısı çeken tüm annelere ..
aminnnn cnmm gerçekten çok zor hep bir tarafın yarım kalıyo önceden kendime dert edip üzüldüğün sıkıntılarıma şimdi gülüp geçebiliyorum rabbim acıların en büyüğünü yaşattı ve şükürler olsun tekrardan bekletmeden güldürdü yüzümü allahım miniklerimizi bizlere bağışlasınnn :(

ben 10 artı kaç olduğumu bilmiyom arkadaşlar ya bide 2. Ayım mı 3. Ayımda mıyım çözemedim :D
cnmm sen benden 1 gün öndesin ben bugün 9+1 im sende 9+2 sin yani 2,5 aylık sayılırız ok :))

Back
X