2015 Nisan Anneleri

kızlar daha erken ama chicco nun tuzlada depo gunlerı oluyormus 30 40 tl lık seyler 10 14 tl ye dusuyormus. ayda yada altı ayda 1 gun oluyormus. eger 6 ayda 1 ise gıtmekte yarar var dıye dusunuyorum. agırlasınca zor olur gıtmek. ama ayrıntı hakkında bılgım yok. bebek arabaları yataklar vs oluyormus. sızlerden bılgısı olan varmı nasıl haber alcaz bu ındırımden , hakkatenn bole bıse varmı kı acep

nasılsın cnm benı hatırladınmı nasıl gıdıyor hamıslık kac haftalık oldun kalp atısnı duydunmu

Bu arada bulantili arkadaslar, ben bu ara sadece kizarmis ekmek yiyorum.. bi bu iyi geldi.. uzerine de tereyag suruyorum.. bu bulandirmadi da tutuyor da.. iyi oldu yani

Bu arada bulantili arkadaslar, ben bu ara sadece kizarmis ekmek yiyorum.. bi bu iyi geldi.. uzerine de tereyag suruyorum.. bu bulandirmadi da tutuyor da.. iyi oldu yani

bende sabahları sadece kızarmış ekmek yiyebiliyorum ya. karnım acıkıncada midem bulanıyo açta kalınmıyo oyuzden

nasılsın cnm benı hatırladınmı nasıl gıdıyor hamıslık kac haftalık oldun kalp atısnı duydunmu
hatırlamazmıymmmmm cok sevındım senı gordugume. 9. haftadayım ıns. 20 gun once kalp atıslarını gorduk bu cumartesı kontrol var artık duyucaz ıns. devam eder. sen nasılsn epeydır gormedım senı ne var ne yok sende

cnm bende cumartesı dr gıttım kesemızı gordum 6+2 gunluk hamıleyım ama daha kalp atısını goremedık sen kacıncı haftanda gormustun kalp atısnı

Günaydın kızlar

Dün akşam kahverengi akıntım geldi çok değildi bu akşam kalp atışı için dr gidicem inş bebeğim iyidir böyle akıntısı olan var mı aranızda?
benim de olmustu canim, doktor progestan verdi endiselenecek birsey yok dedi. sen de merak etme! ama doktoruna bir sor!

günaydın kızlar geçen hafta maalesef görüşemedik çünkü benim kanamam oldu progestan verdiler 1 haftadır evde yatıyorum tabi benim kız izin verdiği kadar.
Anlayacağınız moralim bozuk benim bir de troitim var oda düşüğe sebep oluyor
yani sabah akşam hap içmekten bir tuhaf oldum

kızlar yaa benim gittiğim hastane çok iyi ama öyle kalp atışı falan filan sana söylemiyorlar sadece doktor kendisi bakıyor seni bu güzel duygularından mahrum ediyor. Ultrason görüntüsü de vermiyorlar.
sadece kendilerinin anlayacağı dilde bir kağıt veriyor.

benim doktorum özel ama yinede öyle her gittigimde ultrason cıktısı vermiyo, kalp atışını gosterdi ama dinletmedide cok detaya girmiyo ne bilmem gerekiyosa onu söyluyo :)

benim doktorum özel ama yinede öyle her gittigimde ultrason cıktısı vermiyo, kalp atışını gosterdi ama dinletmedide cok detaya girmiyo ne bilmem gerekiyosa onu söyluyo :)
benim Gittiğim yer Zekai Tahir Burak hastahanesi Türkiye de bence en tecrübeli doktorların olduğu yer ki ilk doğumumda tam üç hafta orada yattım ve gözlemlediğim kadarıyla Türkiyenin neresi olursa olsun özel resmi farketmez başedemedikleri bir sıkıntı olursa riskli gebeliklerde hastaları buraya yönlendiriyor. İstanbul'dan bile gelenler vardı. İnanın gözlerimle görmesem inanmazdım. İnşaallah devlet büyükleri bu hastaneye ve doktorlara destek olur da hastahaneyi fiziksel olarak büyütürler. alan sıkıntısı yaşıyorlar. Tek sevmediğim yanı doğum anında psikolojik destek falan sıfır. Bilgi açısından tecrübeliler ama yoğunluktan mı neyse manevi anlamda pek destek yok herşey otomot olmuş

ben memnun kaldım ilkinde ama inşaallah ikincisinde de memnun kalırım bu konularda fazla büyütmemek daha iyi

Benimde troidim 3.89 çıktı hamilelikte 1-2 arası istiyoruz dedi dr hap kullanıyorum senin tsh değerin kaç

Zaten işinde fazla proflaşmış kişiler yada kurumlar dedigin gibi daha otomatige baglamış oluyolar. bizim panikledigimiz esnada cok sakin davranıyolar. :) inşallah hersey istedigimiz gibi olur

Meraba kislar bende cumartesi gidicem doktora kan tahlili verdim kanim 59 cikti.ferrite 29 cikti AZ gibi geldi bakicak artik bide surekli dilim pas gibi mide. Yaniyi sanki nolucak bilmiyorum

Günaydın kızlar, 5. Sınıfların okula uyum haftası ve milli eğitim de seminer koymuş 1 hafta. Inşallah sıkıntısız geçer. Pöfff..
Allah yardimcimiz olsun canim okulda 3 saat oturmak bile o kadar yoruyo ki okul baslayinca ne yapcaz bilmiyorum konusmak midemi bulandiriyo resmen ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…