- 5 Eylül 2014
- 21
- 19
- 88
- 47
benim belkide 7ci haftadan beri yok guzel beslen su ic mide bosta kaldigi icin bulanio bence yedimi kusarim die aklina yerlestirme insan yiyince bence rahTlio ben 2 bucuk kilo aldim suan 50 kilo 350 gramim Allaha sukur bulanti derdim yok sadece uyku ve tuvalet o kadar9. 10. 11. Haftadakiler size sesleniyorum nolur güzel şeyler söyleyin ne zaman bitçek bu bulantılar? Tüm gün bulanıyorum ne yapacağımı şaşırdım artık
Hoşgeldin canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.İyi aksamlar arkadaslar bende yeni uyeyım allah nasıp ederse nisan annesi olucam
Tesekkur ederim cnim amin hepımizin işallaahHoşgeldin canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Maalesef guzel seyler diyemeyecegim benim hala bulantilarim devam ediyo.belki bi kac haftadan sonra rahatlarim9. 10. 11. Haftadakiler size sesleniyorum nolur güzel şeyler söyleyin ne zaman bitçek bu bulantılar? Tüm gün bulanıyorum ne yapacağımı şaşırdım artık
9. 10. 11. Haftadakiler size sesleniyorum nolur güzel şeyler söyleyin ne zaman bitçek bu bulantılar? Tüm gün bulanıyorum ne yapacağımı şaşırdım artık
Benim de olmuştu. Gayet normal. Kırmızı olmadıkça sıkıntı yok.Günaydın kızlar
Dün akşam kahverengi akıntım geldi çok değildi bu akşam kalp atışı için dr gidicem inş bebeğim iyidir böyle akıntısı olan var mı aranızda?
GünaydiiiinnGünaydın nisan anneleri
Sağol canım içimi ferahlattınBenim de olmuştu. Gayet normal. Kırmızı olmadıkça sıkıntı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?