2015 Nisan Anneleri

guınaydın hanımlar ben 6+2 gunluk hamıleyım cumartesı dr gıttık kesemızı gorduk ama kalp atıslarını goremedık dr cuma gel dedı sızler kalp atıslarını nezaman duydunuz benım duymamam normalmı acaba

Canım bende 6 +5 de duydum merak etme daha erken duyarsın

Ço
inş 3 ay öce düşük yaptım 8+2 gunlukken cok korkuyorum tekrardan aynı seylerı yasamaktan
çok geçmiş olsun canım rabbim bidaha yasatmasın bu sefer bebeğini sana bağışlasın ama daha telaş yapma bende 6 haftalıkken keseyi gördüm 5 gün sonrada kalp atısını duyduk canım

cnm cok erken bende 7+0 da duydum

inş 3 ay öce düşük yaptım 8+2 gunlukken cok korkuyorum tekrardan aynı seylerı yasamaktan
Canım sen düşük mü yaptın okuyunca çok üzüldüm rabbim bu yavruna sağlık uzun ömür versin o kadar çok düşük haberi alıyorum ki içim sızlıyo şu 3ayı bi atlatsak biraz rahatlarız belki senin düşük sebebin neydi patalıjiye gönderdiler mi nasıl oldu düşük belirtin benimde dün hafif kahverengi akıntım geldi biraz telaşlıyım o yüzden soruyorum seni üzerse sorularım cevaplama olur mu

Haklısınız bişey olmaz inş Allah'ın izniyle.Rahat bir saat sürüyor ve fazla sarsıyordu o yüzden kararsız kaldım.Allah tüm hamişlerin yardımcısı olsun.

yok cnm üzülmüyorum artık lekelenmen için dr kırmızı olmadıgı sürece sıkıntı yok dıyorlar dert etme herkezde oluyor genelde lekenme korkma cnm takıpte kal eger kırmızıya donerse hemen dr gıt cnm

kızlar başıma neler geldi bir bilseniz,ben gebelik testini adet günümden bir gün önce yaptım pozitif çıktı,aynı gün kan testi yaptırdım hcg41 çıktı.

ertesi gün doktora gitik aha kese burda dedi.10 gün sonra gelin kalp atışını dinleticem dedi.neyse gittik yok 10 gün sonra gelin dedi .gittik yok bir hafta sonra gelin dedi gittik yani en son cuma günü gittik yine ses yok.

birde dedi ki çarşamba gelin bakalım ona göre konuşuruz dedi.hiç bir açıklama yok.sinir olduk.ve bugune kadar keseye hiç ölçüm yapmamıştı.ilk defa cuma yaptı bizede birşey söylemedi.

bizde kızdık çıktık tabii.kafamızda soru işaretleriyle özel bir doktora gittik.alttan baktı ölçtü etti bebek 6 +2 günlük dedi 8 haftalık kesinlikle değil dedi.eğer ilk gördüğünüzde gerçekten gördüyseniz keseyi sorun var dedi.

sonra biz ilk ultrasonları gösterdik inanmazsınız hiç birinde kese falan yok.biz şok.doktor bildiğin keklemiş bizi işte burda diye.

keseyi ilk görüşümüz 27 ağustos yani.şimdi cumaya kadar bekleyip bebeğin gelişip geliişmediğine bakıcaz ona göre devam mı tammı belli olacak.birde prof gittiğimiz adam öküz herif.

Dün lekelenme olunca yarın olan randevumu bugüne aldı dr um inş kuzum dediğin gibi olur

resmen saka gıbı ya sok oldum yazdıkalrına allah bızı ıyı dr karsılastırsın kalp atısını duydunuzmu acba bende 6+2 cuma randevu verdı keseyı gorduk bızde

Canım aynı şey bendede var. Bugun agzıma bir lokma koyabildigim corbayı ertesi gun kokusuna bile dayanamıyorum. sabah kalkmadan kraker peksimet ne varsa denedim banamısın demiyo. ve işin kötüsü 8. ve 9. haftalarda en şiddetli oldugu haftalarmış. sanırım 12. haftadan sonra bebek kıpırdamaya başlayınca kesiliyomuş. ama beni gercekten cok hırpaladı artık tuvaletin başında sinirlerim bozuluyo ögürdükce aglıyorum. napsam bilemedim.

Hey allahim neler cikiyor insan karsisina.. gecmis olsun tatlim. Insan kime guvenecegini sasiriyor yahu.. bir sikinti yoktur insallah hersey yolundadir, olumlu haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…