2015 Nisan Anneleri

Herkese Merhaba, bende nisan 2015 annesi olucam inşallah allah nasip ederse bir sorun çıkmazsa. Sizlerden deneyimleriniz öğrenmek isterim.
Ben idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum şuan bebeğim 9 haftalık, ilaç kullanmak istemediğim için doktor bol bol su iç olmazsa ilaç kullanacağız dedi. Aranızda benim gibi idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı?

canım gebeligimin ilk haftalarında tuvalete cıkarken yanma oluyodu kan tahlillerimdede bakteri ve idrar yolları enfeksiyonu cıkınca doktorum hemen ilaç yazdı. eger enfeksiyon yada bakteri temizlenmezse gebeligin ilerleyen dönemlerinde zorlar bizi böbreklere geçerse dedi ve bana Alfoxil 1 gram tablet sabah aksam verdi 5 gun kullandım 1 kutu gecti cok sukur.

evet, tabii ki var..
ben ilk öğrendiğimde yapılan testlerde aynı şekilde enfeksiyon tespit edildi.
doktor hamilelikte rahatlıkla kullanılabileceğini söylediği monurol adında suya katılıp içilen bir ilaç verdi.
tek doz bir şey zaten..
ve aynın sizin de doktorun dediği gibi bol su içmek temizliyormuş.
ben de ilacı kullandım, ama daha doktora gitmedim. bu cumartesi kontrole gittiğimde yeniden test yapılacak bakalım...

herkese merhaba
bende de var aynı sıkıntı doktor progestan verdi bir de ağır bir şey kaldırmamamı özellikle kızımı kucağıma almamamı istedi ve ev istirahati verdi bol bol su iç dedi

Merhaba hayırlı olsun
Bende de var ve bende bol su içmeye çalışıyorum aynıyız benim de 9 haftalık kansızlıkta var doktor 3 ayına kadar ilaç vermicem bol su iç ve et ye dedi et de pek sevmiyorum ama kuru siyah üzüm bakıcam kansızlık için

Bende yok tatlım yada farkinda degilim belkide :) ama karin bir garip hallerde, ona karşılık istemsiz oluyor olabilir..

Canim doktor olan onlar sen nereden bilebilirsin ki.. elinden geleni de yapmışsın zaten.. hic düşünme bunlari sen.. hayirlisi böyleymiş

Kızlar ya idrar tahlili istemisti doktor maya mantarı diye bişey çıkmış.bununla karşılaşan oldumu

kızlar folik asit benim midemi bulandiriyo size oyle oluyomu duzensiz kullaniyorum ama farkediyorumda onu ictikden kisa bi sure sonra midem bulaniyor anlamadimki yan etkisi varmiki acaba

kızlar folik asit benim midemi bulandiriyo size oyle oluyomu duzensiz kullaniyorum ama farkediyorumda onu ictikden kisa bi sure sonra midem bulaniyor anlamadimki yan etkisi varmiki acaba

Ben hamile kalmadan önce başladım folik asiti icmeye hic bulantı yada yan etki yapmadı ama tabii her ilacın kişiden kişiye göre etkisi ve tepkisi değişir.

Ben hamile kalmadan önce başladım folik asiti icmeye hic bulantı yada yan etki yapmadı ama tabii her ilacın kişiden kişiye göre etkisi ve tepkisi değişir.
bn hamile kalinca doktorum soyledi folio 400 kutu icinde ama mesela dun ictim yedim yemek sonra disari dimdi yemekden sonra aldim gene bulanti bnim mide bulan mb akla rahatsizligim yok benim sık idrarsorunum var sadece bide fark ediom bu ne zaman icsem midem rahatsiz

Mide bulantısıda zaten düzensiz oluyo bugun iyiysen yarın berbat gecirebiliyosun. Yinede folik asiti almaya calıs bence ilk 3 ay cok önemli diyo her doktor tavsiye ediyo. mide bulantısı yaptırıyo diyosan marka degiştirt doktoruna

Çok geçmiş olsun cnm allah şifa versin.benim kızım 22 kilo ama kardeşim var kqrnında diyerek çıkmıyor hiç.çok dikkat ediyor hareketlerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…