Herkese Merhaba, bende nisan 2015 annesi olucam inşallah allah nasip ederse bir sorun çıkmazsa. Sizlerden deneyimleriniz öğrenmek isterim.
Ben idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum şuan bebeğim 9 haftalık, ilaç kullanmak istemediğim için doktor bol bol su iç olmazsa ilaç kullanacağız dedi. Aranızda benim gibi idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı?
evet, tabii ki var..Herkese Merhaba, bende nisan 2015 annesi olucam inşallah allah nasip ederse bir sorun çıkmazsa. Sizlerden deneyimleriniz öğrenmek isterim.
Ben idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum şuan bebeğim 9 haftalık, ilaç kullanmak istemediğim için doktor bol bol su iç olmazsa ilaç kullanacağız dedi. Aranızda benim gibi idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı?
Çok sağol canım aynen inşallahHocam çok geçmiş olsun rabbim şifa versin malesef insanımız bazen insanı değerlerini unutuyorlar. Canınızı sıkmayın önemli olan sağlık gerisi boş rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
herkese merhabaGünaydin annecikler.ben bugün evhammi yapiyorum bilmiyorum ama iyi degilim sanki.daha önce düsük yapan arkadaslar nasıl oluyo doktorlarin dedigi gibi foşur foşur kanamami olmasi lazim.gece cok hafif renkli belli belirsiz bi leke geldi kahvemi kirmizimi onu bile çözemedim.cuma randevum var insallah iyidir bebisler
Herkese Merhaba, bende nisan 2015 annesi olucam inşallah allah nasip ederse bir sorun çıkmazsa. Sizlerden deneyimleriniz öğrenmek isterim.
Canım benim de aklıma geldi ama kalp atışı falan duyuldu anlaşılmas mıydı ki. Allah hayırlısını versin hepimize sağlıklı olsunlar dahcg böyle çok olunca çoğul gebelik olabiliyormuş.hayırlısı olsun inşallah
Canım benim de aklıma geldi ama kalp atışı falan duyuldu anlaşılmas mıydı ki. Allah hayırlısını versin hepimize sağlıklı olsunlar da
Senin de vakit gelmiş artık en kısa zamanda duyarsın inşallah :)amin amin inşallah en azından duydun sen ben de daha tık yok
Aynentatlim yaa ben gegiriyodum baslarda simdi o da var ama sanki boğazında düğüm gbi duruyor keşke çıkarsak midem kasiklarım daha da ağrıyı ogurmekten
Bu arada biraz garip bizioluyo bende afedersiniz ama nnormalyatarken otururken sankikucküçüktuvletimi yapiyomusum gbi ikiniyo gbi buluyorum kendimi tam tuvalet yyapar gbi de diil iste bilemedim sizde vas mi
Gunaydin kizlar dr larin bu dusuncesizluklerini hatalarini okudukca cok uzuluyorum bn hata mi yaptim diye ;( bnm dr alttan falan bakmamisti direkt kurtaj demisti 3 dr a gittim onlar da istersen 3 4 gun bekle ama gelisim yok durmus demisti sata gore 9+2ydi ama devlet hastanesinde 1 drun usg da 7+2 cikmisti ne betaya baktilar ne baska biseye sordhm betaya baksak mi diye gerek yok dediler ins. Yanlis yapmamisimdir Allah bu bebegime yasamayi nasip eder inş ama hala da aklimda bu kusku duruyo
amin amin inşallah en azından duydun sen ben de daha tık yok
kızlar folik asit benim midemi bulandiriyo size oyle oluyomu duzensiz kullaniyorum ama farkediyorumda onu ictikden kisa bi sure sonra midem bulaniyor anlamadimki yan etkisi varmiki acaba
bn hamile kalinca doktorum soyledi folio 400 kutu icinde ama mesela dun ictim yedim yemek sonra disari dimdi yemekden sonra aldim gene bulanti bnim mide bulan mb akla rahatsizligim yok benim sık idrarsorunum var sadece bide fark ediom bu ne zaman icsem midem rahatsizBen hamile kalmadan önce başladım folik asiti icmeye hic bulantı yada yan etki yapmadı ama tabii her ilacın kişiden kişiye göre etkisi ve tepkisi değişir.
bn hamile kalinca doktorum soyledi folio 400 kutu icinde ama mesela dun ictim yedim yemek sonra disari dimdi yemekden sonra aldim gene bulanti bnim mide bulan mb akla rahatsizligim yok benim sık idrarsorunum var sadece bide fark ediom bu ne zaman icsem midem rahatsiz
Çok geçmiş olsun cnm allah şifa versin.benim kızım 22 kilo ama kardeşim var kqrnında diyerek çıkmıyor hiç.çok dikkat ediyor hareketlerine.Günaydın hepinize
Güne sabah 2 de oğlumun her yere kusması ile başladım. Yatak yorgan halıkusuyor ağlıyor ateşli derken sabahi zor ettik. Sabah yine cikarinca dr a götürdü eşim. Boğaz enfeksiyonu çıkmış. Igne vurmuslar. Okula yanıma geldi. Oğlumun hali perişan herkes yazık izin al eve git diyor. Ama ne vicdansiz insanlar var ya zorla izin verdiler (evdeyiz ama moraller sıfır
Bi de kızlar siz ağır kaldırıyor musunuz? Oğlum 18 kilo ve kucagimdan inmiyor bacağı iğneden dolayi agridigi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?