2015 Nisan Anneleri

Bu arada saat 2 de randevuya gittik herşey çok güzel dedi kalp atışlarını duyduk.önümüzdeki ay vitamin başlatıcak.kan ve idrar verdim tahlil yapıcak.2 li teste çağirdı ayın 2 ya da 3 ünde gel dedi.birde ben şu an 8+0 ım usgde 8+3 çıktı 8 buçuk haftalıksın dedi.dogum tarihi değişti birde ayı 18 i oldu.Allaha şükürler olsun hersey güzwlmis sadece hafta değişti :)

evet doktorla konusmam lazim ama bi sonraki kontrolum icin 3 hafta daha beklemek istiyorum bi hafta bekledim cunku ben nerdeyse merakdan hafta bir gittim 5 kere mi ne ultrasyon girdim sık ve zarar olabilecegi icin bi ay bekletme calisiyorum kendimi gittim zaman ikili test yaparlar heralde bide daha buyumus sekil almis gormek istiyorum belki cinsiyeti girulur gerci kesin cevap icin 20 haftalik olmak lazim ama 13 hafta oldugu icin tahminler vb olur belki die dusunuyorum

cok sevindim Allah hayirlisi ile kucana nasip etsin

Kizlaarr bende yurtdışından önceki ufak kanama sorunu için bugun kontrole gittik. G Erci sukur sikinti olmamıştı hic.. bugun de bebikimi gördüm hatta duymadık ama kalbi atıyormuş cok iyiymiş cok şükür 9 mm olmus yavrum

Çok sevindim canım. Vajinal mı bakıp gördü yoksa karından da görünebiliyor mu artık? Ben de bi saat sonra gicem dananın kuyruğu kopacak bakalım görebilecek mi bebeği...

merhaba kızlar hepinize iyi ğünler allah nasip ederse bnde nisan annesi olacagım inşallah..geçen hafta salı günü dr a gittik 7+5 iken çok iyi gelişiyormuş kesenin içinde gördük minik yavrumu kalbi atıyormuş ama şu an daha cılızmış 2 hafta sonra gel dinleyelim dedi..bugün 8+6 yız ama ne bilim forumlarda okudukça korkuyorum bebegin kalbının durmasından içimi de korku saldı neredeyse herğün usg ye gitmek istiyorum kalbi atıyormu diye sizdede hiç böyle psikoloji oluşuyormu

Geçen cumartesi gittim iki hafta sonra ikili test için gl dedi. Yani tam 12 hafta olacak inşallah.
bende gidecegimde canım özeldeki doktoruma gitmedim devlete gitmiştim 2 kez para vermemem için doktor devletede gidebilirsin demişti gecen hafta.simdi ikili test için özele gidecegim yine.

merhaba arkadaşlarıım ,
Benim gebeliğim fazla bulantım olmadan devam ediyordu. 10 gün öncesine kadar. sabah kalkar kalkmaz bi kusma isteği oluyor. afedersiniz sarı su çıkınca rahatlıyorum.4-5 gündür gün içinde de devam ediyor , ne yesem bulanıyor. Resmen hayattan soğudum en kötüsü de su içemiyorum. su içme konusunda önerisi olan var mı ne yapsam

kızlar folik asit benim midemi bulandiriyo size oyle oluyomu duzensiz kullaniyorum ama farkediyorumda onu ictikden kisa bi sure sonra midem bulaniyor anlamadimki yan etkisi varmiki acaba
Başka bir üreticinin folik asitini dene bende ilk hamilikte doktorun önerdiği vitamin mideme dokunmuştu ve başka bir üreticinin vitaminine geçince geçti ..

Ne güzel çoğunuz bebek kalp atışlarını duymuşsunuz ben halan doktora gidemedim burda işler çok ağır yürüyor içimde bir canlı var hissediyorum ama nasıl olduğu konusunda fikrim yok inş 12 haftalık olunca gidicez ve tüm herşeye bakılacak .. Burası birde gelişmiş ülke kızlar eğer hamileliğin boyunca olağan bir durum yoksa üç kez toplam kontrolün olur pöff..

Kızlar iyi akşamlar hepinize... Çok yatasımm var, sizde de devam ediyor mu halsizlik? Ütüler de beni bekliiiyor maleseff....
Oda ne ki CNm :)) aynı olmakla beraber ben durduğum yerde sızıyorum) ki 2 yaşındaki oğlum gelip dürtüyor yoksa sabahtan akşama kadar uyurum ..

Benim bugün kasık ağrım var biraz ya endişelendim.leke yada kanama yok şükür ama ilk gebelik olunca her değişik şey ürkütüyor bir de buhün bulantım yoktu öğlen bi güzel yemek yedim derken 1 saat önce yeniden başladı annemdeyim akşam yemeği hazırlıyo özene bözene ama yiyebilecek miyim emin değilim

Canım annem bana hamileyken ultrason falan yokmuş foktor hamilesin demiş sonra ben doğana kdr başka işlem yok cinsiyetim bile belli değilmiş. Biz abartıyoruz biraz galiba onlarda anne. Ne kalp atışı duymuşlar ne bebeği görmüşler ama sabretmişler..

Çok geçmiş olsun cnm allah şifa versin.benim kızım 22 kilo ama kardeşim var kqrnında diyerek çıkmıyor hiç.çok dikkat ediyor hareketlerine.
Maşallah akıllı kızına:) benim oğlum 46 aylık ve hasta da olunca Nazlısaol canım inşallah iyileşir bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…