2015 Nisan Anneleri

kesinlikle olusuyos ben hamilelimi bi inat ugruna adetime 2 hafta varken ogrendim toplamda 5 kez simdiyedek ultrasyon girdim doktor bile dedi fazla ultrasyon zarar sanirim o yuzden bi zaman sonra 1 ay sonra gelin diyorlar bende o yuzden bu sefer bi aay beklemek istedim cocum benim yuzunden ultrasyondan sebeb zarar gorsun istemiyorum ilk 3 ay kulaklari icin doktor dedi onemli zarara dedi kendini hic korkutma ben hep dedi.aha kalbi durdumu esimle isi pisirdik dedim kan yok ama belki etki etti 3 kere gittimde kalbi atma baslamsdi ama sesi duymadim 4 de duydum 5 de babasida duysun die ultrasyon girdim son halindeyken doktor elleri kollari cikmis insan seklini almis dedi kalp atisi duyduk bek kollarini yukari asa hareket ettini gordum esim ayaklarini bile gormus hareketini zaten doktor elleri ayaklari cikmis dedi icin icimde rahatladi suan bi hafta gecti uzerinden ben kendimi zor tutuyorum 3 hafta nasil tutacam hic bilmiyorum ama gittimde biraz daha sekil almis olsun ve belki tahmini cinsiyetii ile ilgili birsey desinler die bekliyorum sonra bekleyemem bi ay daha ilk gebelik neyaparsin insan sabirsiz oluyor

Allahım şükürler olsun sana!
Bugün kontrole gittim kızlar çok mutluyum bebeğim 12 cm ve 10+5 imiş:)) hatta doktorum hani net söylemiyim ama sanki erkek gibi dedi ve ultrasonu detaylı gösterdi:) 26sında 2li test için randevu verdi ve cinsiyeti söyleriz dedi. Sanki erken değil mi yahu şaşırdım bu kadar çabuk cinsiyetini öğreneceğimizi tahmin etmemiştim:) ilk hamileliğim ve heyecanlıyım..
Hepimize kolay gelsin ve Allahtan sağlık sıhhat dilerim...

O zamanlar eldeki veriler öylemiş ona göre olmuş ama şuan teknoloji var her şekilde yararlanmak lazım kanımca .. Çok şükür eskiden doğum esnasında kadın ve çoçuk ölümleride çok oluyormuş fakat bilimin gelişimi ile oda azalmış .. Bizim burdaki durum biraz farklı herşey bedeva olduğu için biraz kasıyorlar ondan yoksa herşey var ..

ay masallah ilk pipilimiz geliyo masallah ikili test için 13. haftandamı gideceksin canım

merhaba arkadaşlar bende cumartesi doktora randevu aldım bugün 10+6 olduk sizce ikili test için erken mi (cumartesi 11+3 olcak doktorda tarih belirtmedi gelmemiz için)

merhaba arkadaşlar bende cumartesi doktora randevu aldım bugün 10+6 olduk sizce ikili test için erken mi (cumartesi 11+3 olcak doktorda tarih belirtmedi gelmemiz için)
canm benmde pazartesi randevum var 10+5 oluyorum benim olmaz herhalde de senin olur sanırım canm ben sabırsız oldum asıl obur haftaydı randevum :/

bende çok sabırsızım ya vakit geçmiyo özellikle cinsiyeti hakkında tahminde bulunur diye gitmek istiyorum

üçüzlerim yok maalesef cnm üçünüde kaybettim ikisini 5. ayımda üçüncüsünüde doğumdan 10 gün sonra allahım sizlerin yavrularınızı sizlere bağışlasınn
Cok uzuldum canim.Rabbim bu sefer yuzunu guldursun bebegini sag saglim kucagina almayi nasip etsin

Cnm.benim doktorum dedi ki benim tercihim 11+3 ile 11+6 arasında gelinmesi dedi benim gidicem zamanda 11+3 oluyor hemen sonrası bayram tatili zaten :)

Ben tarihim değişti diye değiştirdim şimdi 9 hafta içinde oldum çok sevinçliyim ehueheu usg de çıkanı yapıcam..

Kizlar merhaba bes gundur hastanelerdeyim kayinvalidem yogun bakimda hamilelerin duasi kabul olunur derler Allah rizasi icin dualarinizda kayinvalidem icinde yer olsun.Benim annem dokuzyil once vefat etti kayinvalidem bana hep oz annem gibi oldu.Inaninki bes gundur hamile oldugumu mide bulantilarim olmasa unuttum bugunde ne yesem kusuyorum yani kisacasi cok ama cok uzgunum.Bu stres beni mahvetti

tüm kalbimle k.valideniz için Allahtan şifa diliyorum.. umarım kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.. Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin..

Allah tüm hastalara, kayınvalidene şifalar versin. Bende hastanedeyim ve gerçekten insan yaşayınca anlıyor: Allah kimseyi yatağa, hastaneye düşürmesin çok zor gerçekten

Tatlim bu ara ben de böyleyim.. doktor bugun dedi ki, şu an tedirgin olma, yiyemiyorsan hic zorlama kendini vs dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…