aynen onu diyorum haftayi cabuk atliyo gibi bu gun 10cu haftam tam ultrasyona gore 1 gun ileeriydim ona gorede 10 +1 oluyorum ama iki gune kalmaz topikde 11 haftalik yazacak onu anlamiyorumUltrasona göre 10+4 üm ben ve bu 11. haftanın içinde oluyorum demek. Bunu mu demek istedin acaba? Sende 9+x oluyorsun yani.
Kızlar mide bulantısı beni de vurdu sabahtan beri tek bi lokma atamadım ağzıma. Burada mavidelisi demişti sanırım kızarmış ekmek yiyebiliyorum diye. Ben de azıcık ondan yapıp zorla yedim ama ağzımın tadı da o kadar berbat ki lokmalar ağzımda büyüyo resmen. İşe gittim ama duramadımsaat 11 de çıktım eve geldim direk yattım ve az önce kalktım. Fenayım...
Uyku bende de çooook fazla var kafamı sürekli bi yerlere koymak istiyorum ama ne mümkünKızlaar uyku uyku hep uyku hali başkada bişiy yok
Mide bulantısı fena bişeymiş bende ilk öğrendiğimden beri yaşıyorum bi ara geçer gibi oldu ama hala devam ediyor geceleri uyanıyorum o zaman bile var sanırım daha zamanımız gelmedi bi süre daha çekicez böyleKızlar mide bulantısı beni de vurdu sabahtan beri tek bi lokma atamadım ağzıma. Burada mavidelisi demişti sanırım kızarmış ekmek yiyebiliyorum diye. Ben de azıcık ondan yapıp zorla yedim ama ağzımın tadı da o kadar berbat ki lokmalar ağzımda büyüyo resmen. İşe gittim ama duramadımsaat 11 de çıktım eve geldim direk yattım ve az önce kalktım. Fenayım...
himm profiline gir ordacanım öncelikle o alttaki şeyi nasıl yapıyorduk yıllar önce ben kopyalamıştım başkasından şimdi de becerip yapamadım.
Hafta hesabına gelince 10+1 ile 10+6 arasında 11 haftalık sayılırsın, yani doktorlar böyle adlandırıyor
canım öncelikle o alttaki şeyi nasıl yapıyorduk yıllar önce ben kopyalamıştım başkasından şimdi de becerip yapamadım.
Hafta hesabına gelince 10+1 ile 10+6 arasında 11 haftalık sayılırsın, yani doktorlar böyle adlandırıyor
doktorlar nie ileri atioki acaba arada gun farki var neyse ben bu isi cozemicem bellicanım öncelikle o alttaki şeyi nasıl yapıyorduk yıllar önce ben kopyalamıştım başkasından şimdi de becerip yapamadım.
aynen insan ultrayonda gorunce rahatliyo seviniyor ama zararli arastirdim dis ulkelerim bazilarin 3den fazlasi yasak ultrasyon bizde bu gun tam 10 haftalıgız siz neden konusmalarin altinda bebenizin kac gunu kaldi bu gun burasi gelisiyo die goruntu yapmadiniz sizde izleyin ben her gun bu gun ne olacak diye bakiyorum ama bi anlmadim tek sey var sanko biraz ileri gosterio gibi ama tahmini dogumu normal gosterio bi orasi anlamadim benden once 10 haftalik oluyor yarin ve ya ebir gun 11 yazacak ama biz yeni 10 haftaligiz ama dogum tarihi dogru bende anlamadim birsey
Valla biraz kafa karıştırıcı olabiliyor. Ben de 8+1ken bir hafta sonra doktor 10+sıfırsın dedi. Bebeğin gelişimi mi hızlılaştı yoksa geriden geliyordu da onu mu telafi etti yoksa her zaman karnımdan bakarken bu sefer alttan baktığı için daha mı net gördü bilmiyorum. Eve gelince fark ettim yoksa sorardım. Artık haftaya ikili test için gittiğimde sorarım.doktorlar nie ileri atioki acaba arada gun farki var neyse ben bu isi cozemicem belli
senle benim aramda 1 gün var bendede 1 2 gune kadar 11 haftalık yazacak aslında 10 +1 yani 11 inci haftadan gun almış oluyoz canım böyle hesaplıyo sistemaynen onu diyorum haftayi cabuk atliyo gibi bu gun 10cu haftam tam ultrasyona gore 1 gun ileeriydim ona gorede 10 +1 oluyorum ama iki gune kalmaz topikde 11 haftalik yazacak onu anlamiyorum
çok sağol teşekkür ederim :)CANIM DOKTOR SORMUŞSUN GALİBA, BAŞKA ARKADAŞ CEVAP VERMİŞ ORDAN GÖRDÜM AMA SENİN YAZINI GÖREMEDİM BURDAN CEVAP VERİYORUM
MEDİKAL PARK Hasyanesinde çiğdem hanıma gidiyorum, ilk doğumumdada ona gittim çok memnunum, çalıştığım için benim için hastanede önemli kapı kapı tahlil yaptırmak için dolaşamam o yüzden sgk geçen özel bir hastane tercihimdir
tavsiyen için teşekkür ederim :)Medical Park'ta Vedat Uluğ'u tavsiye ederim özel doktor dersenizde alsancakta kendi doktorum var onu tavsiye ederim.
Sende de var demek bıdık hay Allah aslında benim oğlum da 2.5 yaşında sayılır 28 aylık oldu teyzesi :)) Banada müsaade etmiyor da işte gözümü kapamam ile kafama birşey yemem bir oluyor :)) çok aktif zamanları şu aralar bizdeki yorgunluk daha çok kafa yorgunluğu galiba .. Bende hemen uykuya dalamazdım ama oğlum her gün sabahın 5 .5 veya 6 gibi kalktığı için artık nerde yaslanacak yer görsem gidiyorum ..benim de iki biçuk yaşında bir oğlum var, hiç de öyle siızmama müsade etmez, gerci ben de öyle çabuk uykuya dalamıyorum malesef... Cok fazla iş de yapmıyorum ama hep halsiz hep uykuluyum...
yesil08 .!.:Kilo konusu benide acaip korkutuyo 5 kg fazlayla hamile kaldım çok anormal fazlam yok ama yinede ne olcagımı dusununce aklım cıkıyo :)
Onlara deger be kuzum ama bisiler yapmak lazim neleri kessek acaba canim da her seyi istiyoBen zaten buraya gelmeden şiimeye başlamıştın şimdi bütün gün yatıyorum sonum hiç iyi değil
ben bugun cumayı bekleyemedim ve doktora gittim hala kap atışı yok.
Valla benimde bide gobiste cikiyo simdiden niye anlamadim
Hayırlısı olsun inş CNm , ne kadar daha beklemen lazımmış kalp atışını duyabilmek için ..şimdiden üzme kendini Rabbim ne eylerse güzel eyler ..ben bugun cumayı bekleyemedim ve doktora gittim hala kap atışı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?