2015 Nisan Anneleri

Ultrasona göre 10+4 üm ben ve bu 11. haftanın içinde oluyorum demek. Bunu mu demek istedin acaba? Sende 9+x oluyorsun yani.
aynen onu diyorum haftayi cabuk atliyo gibi bu gun 10cu haftam tam ultrasyona gore 1 gun ileeriydim ona gorede 10 +1 oluyorum ama iki gune kalmaz topikde 11 haftalik yazacak onu anlamiyorum

LİMON VE EKŞİ ELMA bende çok işe yarıyor çantamda bulunduruyorum devamlı, tavsiye ederim

Mide bulantısı fena bişeymiş bende ilk öğrendiğimden beri yaşıyorum bi ara geçer gibi oldu ama hala devam ediyor geceleri uyanıyorum o zaman bile var sanırım daha zamanımız gelmedi bi süre daha çekicez böyle

himm profiline gir orda

profilinden kisisel bilgilere gir ordada hamilelik takvimi yazacak tahmini dogum tarihini yaz kaydet hemen cikiyo

doktorlar nie ileri atioki acaba arada gun farki var neyse ben bu isi cozemicem belli

haklısınız canım biz türk kadınları çokmu pimpirikli oluyoruz ne inşallah zarar görmez bebeklerimiz allahın izniyle :) ya ben sürekli denedim o uygulamayı yapmak için ama bir türlü olmadı..sonra bıraktım :) bencede aşağida kızların yazdıgı yoruma göre hani 10+0 10+6 arasını 11 .hafta diye gösteriyor o zaman bebegimizin gelişimi buradaki takvime göremi oluyor yoksa usg deki haftaya göremi oluyor bilemedim..mesela bn ilk 5+5 ken dr a gittim ama dr bana 20 25 günlük dedi gelişimini neye göre bakacagımı bilemedim

doktorlar nie ileri atioki acaba arada gun farki var neyse ben bu isi cozemicem belli
Valla biraz kafa karıştırıcı olabiliyor. Ben de 8+1ken bir hafta sonra doktor 10+sıfırsın dedi. Bebeğin gelişimi mi hızlılaştı yoksa geriden geliyordu da onu mu telafi etti yoksa her zaman karnımdan bakarken bu sefer alttan baktığı için daha mı net gördü bilmiyorum. Eve gelince fark ettim yoksa sorardım. Artık haftaya ikili test için gittiğimde sorarım.

aynen onu diyorum haftayi cabuk atliyo gibi bu gun 10cu haftam tam ultrasyona gore 1 gun ileeriydim ona gorede 10 +1 oluyorum ama iki gune kalmaz topikde 11 haftalik yazacak onu anlamiyorum
senle benim aramda 1 gün var bendede 1 2 gune kadar 11 haftalık yazacak aslında 10 +1 yani 11 inci haftadan gun almış oluyoz canım böyle hesaplıyo sistem

çok sağol teşekkür ederim :)

benim de iki biçuk yaşında bir oğlum var, hiç de öyle siızmama müsade etmez, gerci ben de öyle çabuk uykuya dalamıyorum malesef... Cok fazla iş de yapmıyorum ama hep halsiz hep uykuluyum...
Sende de var demek bıdık hay Allah aslında benim oğlum da 2.5 yaşında sayılır 28 aylık oldu teyzesi :)) Banada müsaade etmiyor da işte gözümü kapamam ile kafama birşey yemem bir oluyor :)) çok aktif zamanları şu aralar bizdeki yorgunluk daha çok kafa yorgunluğu galiba .. Bende hemen uykuya dalamazdım ama oğlum her gün sabahın 5 .5 veya 6 gibi kalktığı için artık nerde yaslanacak yer görsem gidiyorum ..

yesil08 .!.:
Kilo konusu benide acaip korkutuyo 5 kg fazlayla hamile kaldım çok anormal fazlam yok ama yinede ne olcagımı dusununce aklım cıkıyo :)

Valla benimde bide gobiste cikiyo simdiden niye anlamadim

[QUOTE ballibocek, post: 36847205, member: 607806"]5+5te 16 mm miydi süpermiş. Benim 6.haftada 12 mmdi daha. 6+5te gittim 18 mm olmuştu. Vajinal bakarak kalp atışını gösterdi

Canım neyseki bu sefer güsel haberler var. Bebeği gördük daha doğrusu orda pıtır pıtır hareket eden şeyi gördük o da kendilerinin kalbi olurmuş 4 mm dedi. Bakalım görcez...[/QUOTE]

Bak annisi boşauuzdun kendini bebisini çok şukur iyisiniz maşallah tizelerindeen

Hehehe 8. Hafta olmuşum vay ne çabuk geçiyor zaman .. Kızlar çoçuklarımızın cinsiyeti sağlıklıklı olmalarından tabiki önemli olamaz fakat hep kafamın uçunda acaba kız mı erkek mi olucak diye düşünce var .. Dün gece rüyamda rahmetli annemi gördüm bir çeyrek altın ve yanında altından ismin baş harfi hediye ediyor .. Önce S harfi gibi geldi bana sonra aa dedim bu M harfi .. Hayırdır inş kızım olursa annemin ismini koyucam inş adı Meryem idi .. Fakat içimden erkek olucakmış gibi geliyor oda işin çilvesi galiba ..

Kizlar ben de mide bulantilari bayagi azaldi ama aksamlari artiyor.inşallah giderek azalir da hepimiz istahli istahli yemek yemeğe baslariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…