2015 Nisan Anneleri

arkadaşlar izmirde ki 2015 anneleri hangi hastaneye gidiyorsonuz. kendime iyi bir hastane ve doktor arıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar izmirde ki 2015 anneleri hangi hastaneye gidiyorsonuz. kendime iyi bir hastane ve doktor arıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

sana sadece iki yeri önermeyeceğim başkent mesut bey ve madical merve hanım.mesut bey iyi bir prof ancak o kadar kalabalık ki 4 dk kalsan içerde kar diyorsun 95 lira üstelik.diğerine ben gitmedim ama kzuenim gitti iğmali yüzünden bebeğimiz yüzünde kocaman bir leke ile doğru kendini gezdirmek için doğuma 2 hafta kala amerikaya gitti kontrolsüz kaldıgı için bebek rahime yüzünü sıkıştırmış çocugun yüzü mosmor ve geçmiyor.

ben hakan kılavuz a gidiyorum şuanda memnunum.karşıyada medical park hastanesinin orda muayenehanesi var 150 tl ücreti gayet uygun.

param var giderim dersen kahraman kolday benim favorimdi.ama sanırım 200 kusur olmuştur ücreti.bunların dışında semih hızıroğlu tavsiye edebilirim.

merhaba kizlar, oncelikle hastanede olan hamile arkadaslara ve diger hastalara acil sifalar, endiseli anne adaylarina da gonul ferahligi diliyorum. saglik ocagindan geliyorum kan vermistim sonuclari icin gittim sukur ki hersey yolunda 18. hafta tetenoz icin gitmek gerekiyormus. ama zorunlu degilmis galiba?! bu konuda bilgisi olan var mi?

bende nisan annesiyim insallah ve galiba ikiz dotor cift yumurta gormustu ama ben hala inanamiyorum ,o yuzden kesin emin olmak icin control gunumu bekliyorum, allahbutun istiyenlere nasip eder insallah.

tavsiyelerin için teşekkür ederim.

iyi dileklerin için teşekkürler canım. banada kasım ayında tetenoz aşısı için randevu verdiler ben gidicem ama bi tanıdığımla konuşmuştum o hamileyken tetenoz aşısını olmamış ama bi zararınıda görmemiş.

Canım; sata göre gittik kalp atışını dinletiz diye; doktor keseyi bile görmmedi ve kimyasal gebelik dedi kan sonuçlarına bile bakmadan. Ağlaya ağlaya başka doktora gittim kese yok ama bu rahim bebek taşıyor dedi alt tarafı 1 saat bekledi ve tahlil sonucına bakarak 6 değil 4 haftalık gebesin dedi. O zamana kadar ağlamaktan olan beneğimi de düşttüreceklerdi neredeyse

bende nisan annesiyim insallah ve galiba ikiz dotor cift yumurta gormustu ama ben hala inanamiyorum ,o yuzden kesin emin olmak icin control gunumu bekliyorum, allahbutun istiyenlere nasip eder insallah.

ben de ikiz bebek bekliyorum. :) burda anlatilanlara gore bulantim oyle cok yok sadece surekli uyumak istiyorum.
senin nasil geciyor?

Kızlar mide bulantısı beni de vurdu sabahtan beri tek bi lokma atamadım ağzıma. Burada mavidelisi demişti sanırım kızarmış ekmek yiyebiliyorum diye. Ben de azıcık ondan yapıp zorla yedim ama ağzımın tadı da o kadar berbat ki lokmalar ağzımda büyüyo resmen. İşe gittim ama duramadımsaat 11 de çıktım eve geldim direk yattım ve az önce kalktım. Fenayım...

Gecmiş olsun canım, peksimet kızarmış ekmek, zencefilli kurabiye yada zencefilli şeker. Kurabiye bana yaramadı ama zencefilli şeker sanki biraz sakinleştiriyo gibi. benim ne gecem ne gündüzüm belli her an her şeye tepki verebiliyo midem.

Ben de dün önceki gün öyleydim bugün şükür daha iyiyim. Öğle yemeği bile yiyebildim. Canım hala istemese de midem kabul etti ya ona da şükür. Kuru, kokmayan birşeyler yemeye çalış. Yesen de bulanıyor yemesen de açlıktan bulanıyor. Bu hissi iyi biliyorum. Meyve de deneyebilirsin. Üstüne kızarmış ekmek veya çubuk kraker yersen en azından açlıktan olan bulantın geçer. Beyaz peynir tuzlu tuzlu iyi gelebilir. Bunlar tabi tavsiye. Bende de her zaman işe yaramıyor. Bir günümüz bir günümüze uymuyor işte. Onun dışında yat dinlen. Geçmiş olsun.

çok şükür birtek bende yokmus içim rahatladı inşallah sizde bizde sağlıklı sihhatli kucağımiza aliriz bazen diyorum eve usg cihazımı alsak :) sizin kaç haftalık oldu biz bugün 9. haftaya girdik :)

aynen insan ultrayonda gorunce rahatliyo seviniyor ama zararli arastirdim dis ulkelerim bazilarin 3den fazlasi yasak ultrasyon bizde bu gun tam 10 haftalıgız siz neden konusmalarin altinda bebenizin kac gunu kaldi bu gun burasi gelisiyo die goruntu yapmadiniz sizde izleyin ben her gun bu gun ne olacak diye bakiyorum ama bi anlmadim tek sey var sanko biraz ileri gosterio gibi ama tahmini dogumu normal gosterio bi orasi anlamadim benden once 10 haftalik oluyor yarin ve ya ebir gun 11 yazacak ama biz yeni 10 haftaligiz ama dogum tarihi dogru bende anlamadim birsey

Ultrasona göre 10+4 üm ben ve bu 11. haftanın içinde oluyorum demek. Bunu mu demek istedin acaba? Sende 9+x oluyorsun yani.

canım öncelikle o alttaki şeyi nasıl yapıyorduk yıllar önce ben kopyalamıştım başkasından şimdi de becerip yapamadım.
Hafta hesabına gelince 10+1 ile 10+6 arasında 11 haftalık sayılırsın, yani doktorlar böyle adlandırıyor

CANIM DOKTOR SORMUŞSUN GALİBA, BAŞKA ARKADAŞ CEVAP VERMİŞ ORDAN GÖRDÜM AMA SENİN YAZINI GÖREMEDİM BURDAN CEVAP VERİYORUM
MEDİKAL PARK Hasyanesinde çiğdem hanıma gidiyorum, ilk doğumumdada ona gittim çok memnunum, çalıştığım için benim için hastanede önemli kapı kapı tahlil yaptırmak için dolaşamam o yüzden sgk geçen özel bir hastane tercihimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…