2015 Nisan Anneleri

bana doktorum olması gereken bir test değil isteğine bağlı dedi . Dua etmek lazım sağlıkları konusunda anne karnında ki bebeğe başka hiçbirşey yapamayız . Allah sağlıklı hayırlı şekilde doğumlar nasip eylesin hepimize :)

Malesefki doguma kadar
annem de bana hamileyken 9 ay kusmuş erkek kardeşimde hiç kusmamış ben de hiç kusmadım daha hafif hafif bulantı vara ama şu 12. haftada tekrar başlayan bulantılar dikkatimi çekiyor şu sıra kim bulantılarım tekrar başladı yazsa altına bakıyorum 12. hafta diyor tüm bulantı çekenlerin Allah yardımcısı olsun

Amiiin amiiin inşallah canım yana yana bitircez dokuz ayi
İnşallaaaah

Bende kotrolümü bekliyorum haftaya perşembe gidicem. Kan odağı biraz büyüktü ve kese çevresindeydi sanırım ondan bu kadar uzun sürdü :) iyi olalım hepimizde.

Nix merhaba,

Çok üzüldüm inan bana.. dilerim kısa zamanda toparlarsın kendini. Ben geriden gelerek bakıyorum mesajlara dilerim ileriki mesajlarda çok ama çok güzel haberlerini alırım.

Benim tedavide embriyolar donduruldu progestan yüksekliğinden ötürü ve ardından ohss oldum fln. şimdi yeni regli bekliyoruz. Dilerim isteyen herkes kavuşabilir bebişine..

Tekrar geçmiş olsun. Kendine ve bebişine dikkat et tamam mı?

Kolay gelsin..

Reactions: nix
Günaydın kızlar bugün geç kalktım gece uyuyamadim bulantım oldu bugün kontrole gidecek arkadaşlar iyi haberlerle gelirler inşallah yarinda benim günüm heyecan dorukta

Tesekkur ederim canim.bende disariya cikmayi denedim cikmamla eve donmem bir oldu normaldede kokulara karsi hassas biriydim simdi hic dayanamaz oldum bide benim malesef doguma kadar devam ediyor iki gebeligimdede hastanedwn cikamadim
bnm ilkimde oyleydi geçen sene ekimde doğum yaptım 8 ay boyunca çıkardım allahım yardımcımız olsun :)

Günaydın hanımlar. Bulantılar ah bulantılar. Ben de gece uyuyamadım bulantıdan. Bu sabah tartıldım. Yine biraz kilo gitmiş. Malum iştahsızlık ve kusma. Ekmekten tiksindim. Kahvaltıda bir kase çorba yiyeyim dedim onu da yarım bıraktım.
Cumartesi günü kısmetse ikili testimiz var. Bebişimizin geçen gittiğimizde kolları bacakları görünüyordu kim bilir nasıl büyümüştür. Merak içindeyiz.

Maşallah canım artık 2. Döneme girdiğin için rahat olursun bundan sonra :)

bu kadar rahatlikda korkutuyor beni fun pazardaydik baya yuk tasidik eve evimiz merdiven 4 kat dun dedim herallde bu gun dusme olayinin en buyuk gunuydu cok dolu cok yorucu sabah is sonra banka acik ogretim isleri sonra eve geldim salca bitmis bi da asa in yemek yedim bida kardesim okul al eve geldim topladim temizlik ettim kaynanam haydi pazar esim sayesindr kaynanam kaybettim pazarda bi da bastan sona pazar gezdim tel kapali aksam bi da yemek isleri cok yorucu siz nasil yetisiyorsunuz o kadar Allaha sukur kanamam olmadi daha ama bu kadar normal yasamak korkutuyor

biz geldik
arkadaşlar doktor ilk defa karnımdan baktı bebeğim maşaallah 4.5 cm olmuş ne kadar yaptırmak istemesem de ikili test için kan verdim ikna ettiler bizi ayrıca progestonu artık 3 günde bir al 15 gün sonra da bırak dedi ara ara yürüyebilirsin dedi spor amaçlı değil ama dedi eşimde ilk defa kalp sesini duydu çok güzeldi Rabbim hepimizin bebeğini kucağına almayı nasip etsin heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim

hayırlı olsun canm :)

Canım sende çok abartma ama. Bazı ihmallerin geri dönüşü olmaz Allah korusun. Dikkat et özellikle ağır kaldırmak çok riskli bir hareket

kizlar cinsiyet evde ogrenmek icin birsey okudum internette ne kadar dogru bilmiyorum sizede sorayim dedim idrarinizin ustune bb ir corba kasigi lahoba acici koyuyormusuz yesilse kiz mavi ise erkekmis testler egleneli benzio ama yaniltici olur die arada kaldim

Canım sende çok abartma ama. Bazı ihmallerin geri dönüşü olmaz Allah korusun. Dikkat et özellikle ağır kaldırmak çok riskli bir hareket
aynen katılıyorum aksam kus gibi dustum yata esim kaldirma calisti ama nafile ama bu kadarda belirsizlik bi yanim doktor git dio hani bakim nasil die ama diger yanik dur sık ultrasyon girme gec gidersem belki cinsiyetde soyler felan yani iki hafta gecti en son gidisimden diyorum 3 hafta daha beklim 14 hatfa felan olim en azindan cinsiyetde ogrenim felan ne bilim yani sizce ne yapilmali

Canım gönlün gerçekten doktora gitmek istiyorsa git için ferahlasın. Benm doktorum ultrasonunun zararının olmadığını söylediki ben. O dönemde hergün giriyordum. Bebeğini gör için rahatlasın belki takviye vitamin fln verir doktorun.

doktor sana en son gittiğinde şu gün gel demedi mi ben iki ayrı dr a gidiyorum ikisi de her gittiğimde bi sonraki randevuyu ayarlıyor ikili test yaptırmayacaksın sanırım eğer yaptıracaksan 14. hafta geç yapmazlar beni ikisi de 12. haftamda çağırdı

12 haftadasin cinsiyet tahmini yapmadimi

bana en son gittimde 20 yirmi bes gun sonra felan gel dedi ama ozelde gittim doktor ultrasyona sık girmek bebegin isitsel zarar aldigini soyledi ben 5 kere ultrasyom girdim simdiye dek o yuzden tutma calisiyorum kendimi ben merakimdan dolayi bebege zarar gelmesin die

walla arkadaşım siz nasıl yetişiyorsunuz diyosun ama şu dönemde bişeye yetişmek zorunda değiliz ev işi kalacak yemek yapabildiğin kadar hele pazara gidip yük taşımak bizim hiç yapmayacağımız şeyler kimse bana bi poşet taşıtmıyor çevrende kalabalık şu an el üstünde tutulman lazım sana yardım etmeleri lazım aksine her işi sen yapıyorsun hamilelik bu kadar yorgunluğu nereye kadar kaldırır Allah yardımcın olsun ne diyeyim

ikili test yaptiririm fark etmezde 13 hafta gideyim o zaman bilmemki yada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…