- 9 Kasım 2008
- 338
- 395
- 358
Malesefki doguma kadardiğerlerinde kaç ay surdu kusma olayı peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesefki doguma kadardiğerlerinde kaç ay surdu kusma olayı peki
bana doktorum olması gereken bir test değil isteğine bağlı dedi . Dua etmek lazım sağlıkları konusunda anne karnında ki bebeğe başka hiçbirşey yapamayız . Allah sağlıklı hayırlı şekilde doğumlar nasip eylesin hepimize :)Ayni durumdayiz.testler konusundada sana katiliyorum oglumda butun testleri yaptirmistim ilk annelik heyecaniyla kizimda ise cogunu yaptirmadim hatta doktorumla ters bile dusmustuk esim doktoruma ne olursa olsun bizim basimizin tacidir cocugumuz hasta bile olsa onun katili olmucaz demisti
annem de bana hamileyken 9 ay kusmuş erkek kardeşimde hiç kusmamış ben de hiç kusmadım daha hafif hafif bulantı vara ama şu 12. haftada tekrar başlayan bulantılar dikkatimi çekiyor şu sıra kim bulantılarım tekrar başladı yazsa altına bakıyorum 12. hafta diyor tüm bulantı çekenlerin Allah yardımcısı olsunMalesefki doguma kadar
İnşallaaaahAmiiin amiiin inşallah canım yana yana bitircez dokuz ayi![]()
Bende kotrolümü bekliyorum haftaya perşembe gidicem. Kan odağı biraz büyüktü ve kese çevresindeydi sanırım ondan bu kadar uzun sürdü :) iyi olalım hepimizde.kanamam bir keresinde yoğun oldu diğerleri çok sık kahverengi lekeydi ve ağrılarım vardı ama geçti çok şükür kese altı kanamalarda geçmiş dedi.
Allah herkesin yardımcısı olsun
sen nasılsın peki :)
Selam kizlar.uzun bi tatile gidecegimi soyleyip ayrilmistim aranizdan.tatile ciktigimizin 5.gunu yani tam 8.haftamin bittigi gun kanamam oldu hemen hastaneye gittik bebegim iyiydi. Kanamam kesilmisti ama kanama alani var dedi dr.1 gece yatip ciktim ertesi gece yine oldu kanama alani 4*2 cm dediler dusuk riskim var diye 4 gun daha yattim. Baska sehirde oldugumuz icin artik eve dönmek zorundaydim dr ucakla git dedi. Havaalaninda yine kanamam basladi ucakta iyice cogaldi ambulansla Hstaneye goturduler bu sefer cok kanamam vardi gitti bebegim dedim.ayrica 2,5 cm bi kanama alani daha olmus.ama yine Bebeğim iyiydi.sabaha kanamam kesildi ama 3 gun daha hastanede yattim. Toplam 20 gundur yatiyorum.1haftadir kanamam yok istirahat aldim ise gitmiyorum. Bnm ki tup bebek zaten yaptrdgmdan beri hic bi is yapmiyodum.surekli dinleniyodum. Su an 10+5 iz ama dr 1 hafta buyuk soyluyo. Perşembe hem kontrol hemde ikili testim var. Insallah hersey yolunda gider. Allah saglikli evlatlar versin herkese. Bnm durumumda olanlarinda yardimcisi olsun.
Selam kizlar.uzun bi tatile gidecegimi soyleyip ayrilmistim aranizdan.tatile ciktigimizin 5.gunu yani tam 8.haftamin bittigi gun kanamam oldu hemen hastaneye gittik bebegim iyiydi. Kanamam kesilmisti ama kanama alani var dedi dr.1 gece yatip ciktim ertesi gece yine oldu kanama alani 4*2 cm dediler dusuk riskim var diye 4 gun daha yattim. Baska sehirde oldugumuz icin artik eve dönmek zorundaydim dr ucakla git dedi. Havaalaninda yine kanamam basladi ucakta iyice cogaldi ambulansla Hstaneye goturduler bu sefer cok kanamam vardi gitti bebegim dedim.ayrica 2,5 cm bi kanama alani daha olmus.ama yine Bebeğim iyiydi.sabaha kanamam kesildi ama 3 gun daha hastanede yattim. Toplam 20 gundur yatiyorum.1haftadir kanamam yok istirahat aldim ise gitmiyorum. Bnm ki tup bebek zaten yaptrdgmdan beri hic bi is yapmiyodum.surekli dinleniyodum. Su an 10+5 iz ama dr 1 hafta buyuk soyluyo. Perşembe hem kontrol hemde ikili testim var. Insallah hersey yolunda gider. Allah saglikli evlatlar versin herkese. Bnm durumumda olanlarinda yardimcisi olsun.
bnm ilkimde oyleydi geçen sene ekimde doğum yaptım 8 ay boyunca çıkardım allahım yardımcımız olsun :)Tesekkur ederim canim.bende disariya cikmayi denedim cikmamla eve donmem bir oldu normaldede kokulara karsi hassas biriydim simdi hic dayanamaz oldum bide benim malesef doguma kadar devam ediyor iki gebeligimdede hastanedwn cikamadim
Maşallah canım artık 2. Döneme girdiğin için rahat olursun bundan sonra :)
hayırlı olsun canm :)biz geldik
arkadaşlar doktor ilk defa karnımdan baktı bebeğim maşaallah 4.5 cm olmuş ne kadar yaptırmak istemesem de ikili test için kan verdim ikna ettiler bizi ayrıca progestonu artık 3 günde bir al 15 gün sonra da bırak dedi ara ara yürüyebilirsin dedi spor amaçlı değil ama dedi eşimde ilk defa kalp sesini duydu çok güzeldi Rabbim hepimizin bebeğini kucağına almayı nasip etsin heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim
Canım sende çok abartma ama. Bazı ihmallerin geri dönüşü olmaz Allah korusun. Dikkat et özellikle ağır kaldırmak çok riskli bir hareketbu kadar rahatlikda korkutuyor beni fun pazardaydik baya yuk tasidik eve evimiz merdiven 4 kat dun dedim herallde bu gun dusme olayinin en buyuk gunuydu cok dolu cok yorucu sabah is sonra banka acik ogretim isleri sonra eve geldim salca bitmis bi da asa in yemek yedim bida kardesim okul al eve geldim topladim temizlik ettim kaynanam haydi pazar esim sayesindr kaynanam kaybettim pazarda bi da bastan sona pazar gezdim tel kapali aksam bi da yemek isleri cok yorucu siz nasil yetisiyorsunuz o kadar Allaha sukur kanamam olmadi daha ama bu kadar normal yasamak korkutuyor
aynen katılıyorum aksam kus gibi dustum yata esim kaldirma calisti ama nafile ama bu kadarda belirsizlik bi yanim doktor git dio hani bakim nasil die ama diger yanik dur sık ultrasyon girme gec gidersem belki cinsiyetde soyler felan yani iki hafta gecti en son gidisimden diyorum 3 hafta daha beklim 14 hatfa felan olim en azindan cinsiyetde ogrenim felan ne bilim yani sizce ne yapilmaliCanım sende çok abartma ama. Bazı ihmallerin geri dönüşü olmaz Allah korusun. Dikkat et özellikle ağır kaldırmak çok riskli bir hareket
doktor sana en son gittiğinde şu gün gel demedi mi ben iki ayrı dr a gidiyorum ikisi de her gittiğimde bi sonraki randevuyu ayarlıyor ikili test yaptırmayacaksın sanırım eğer yaptıracaksan 14. hafta geç yapmazlar beni ikisi de 12. haftamda çağırdıaynen katılıyorum aksam kus gibi dustum yata esim kaldirma calisti ama nafile ama bu kadarda belirsizlik bi yanim doktor git dio hani bakim nasil die ama diger yanik dur sık ultrasyon girme gec gidersem belki cinsiyetde soyler felan yani iki hafta gecti en son gidisimden diyorum 3 hafta daha beklim 14 hatfa felan olim en azindan cinsiyetde ogrenim felan ne bilim yani sizce ne yapilmali
12 haftadasin cinsiyet tahmini yapmadimibiz geldik
arkadaşlar doktor ilk defa karnımdan baktı bebeğim maşaallah 4.5 cm olmuş ne kadar yaptırmak istemesem de ikili test için kan verdim ikna ettiler bizi ayrıca progestonu artık 3 günde bir al 15 gün sonra da bırak dedi ara ara yürüyebilirsin dedi spor amaçlı değil ama dedi eşimde ilk defa kalp sesini duydu çok güzeldi Rabbim hepimizin bebeğini kucağına almayı nasip etsin heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim
bana en son gittimde 20 yirmi bes gun sonra felan gel dedi ama ozelde gittim doktor ultrasyona sık girmek bebegin isitsel zarar aldigini soyledi ben 5 kere ultrasyom girdim simdiye dek o yuzden tutma calisiyorum kendimi ben merakimdan dolayi bebege zarar gelmesin diedoktor sana en son gittiğinde şu gün gel demedi mi ben iki ayrı dr a gidiyorum ikisi de her gittiğimde bi sonraki randevuyu ayarlıyor ikili test yaptırmayacaksın sanırım eğer yaptıracaksan 14. hafta geç yapmazlar beni ikisi de 12. haftamda çağırdı
walla arkadaşım siz nasıl yetişiyorsunuz diyosun ama şu dönemde bişeye yetişmek zorunda değiliz ev işi kalacak yemek yapabildiğin kadar hele pazara gidip yük taşımak bizim hiç yapmayacağımız şeyler kimse bana bi poşet taşıtmıyor çevrende kalabalık şu an el üstünde tutulman lazım sana yardım etmeleri lazım aksine her işi sen yapıyorsun hamilelik bu kadar yorgunluğu nereye kadar kaldırır Allah yardımcın olsun ne diyeyimbu kadar rahatlikda korkutuyor beni fun pazardaydik baya yuk tasidik eve evimiz merdiven 4 kat dun dedim herallde bu gun dusme olayinin en buyuk gunuydu cok dolu cok yorucu sabah is sonra banka acik ogretim isleri sonra eve geldim salca bitmis bi da asa in yemek yedim bida kardesim okul al eve geldim topladim temizlik ettim kaynanam haydi pazar esim sayesindr kaynanam kaybettim pazarda bi da bastan sona pazar gezdim tel kapali aksam bi da yemek isleri cok yorucu siz nasil yetisiyorsunuz o kadar Allaha sukur kanamam olmadi daha ama bu kadar normal yasamak korkutuyor
ikili test yaptiririm fark etmezde 13 hafta gideyim o zaman bilmemki yadadoktor sana en son gittiğinde şu gün gel demedi mi ben iki ayrı dr a gidiyorum ikisi de her gittiğimde bi sonraki randevuyu ayarlıyor ikili test yaptırmayacaksın sanırım eğer yaptıracaksan 14. hafta geç yapmazlar beni ikisi de 12. haftamda çağırdı