2015 Nisan Anneleri

2 hafta geçtiyse 15 günü gitmiş 1 hafta 10 gün içinde gitmen lazım ama dediğim gibi ikili test düşünmüyorsan farketmez ne zaman gittiğin ama dr un da kızabilir geç geldin diye sen bilirsin

ah arkadasim gelinde bunu kocama anlatin diyorum herkez el ustu tutuyor benim yaptiklarimi esim begenmiyor devamli bi acimi yakaliyor sonra kiziyorumda diyorum sen bizi ogrendin bi pasta yedirmedin esini sarip dondurmedin yogusam cocuk istiyorsun soyleniyor karimi aldim hic birsey edemiyoz ya o kadar utulu seyi var illa iki parca seyine kafa takar nasil boyle zengin kizlar var dolap acar dunya kadar kiyafet derya giycek birseyim yok ayni oyle onun yarisi kadar kiyafetim yokya devamli sinir ediyo corabimi cikar bana meyve yap hep hizmet beklio hep

2 hafta geçtiyse 15 günü gitmiş 1 hafta 10 gün içinde gitmen lazım ama dediğim gibi ikili test düşünmüyorsan farketmez ne zaman gittiğin ama dr un da kızabilir geç geldin diye sen bilirsin
gidecom genemi.cinsiyet demeycek bana neyse alistirim kendimi bari

Allah sabır versin sana çekilir çile değil şimdiden böyle yapıyorsa yarın öbür gün çocuk olunca oturduğu yerden seslenir sana çocuk ağlıyo bak falan dıye kalkıp ilgilenmezde

Acı acı kaşinoyorsa karınca ısırmıştır CNm umarım daha kötü olmaz .. Takipte ol bakalım ısırık kısında renk değişikliği olucak mı ki olursa mutlaka doktora git ..
şimdilik kırmızı hala ve artarak devam ediyor dün gece de ısırıldım sanırım hemen dr a görüneceğim temizlik yapmıştım zaten yeni olaydan önce bugun bi daha geçeceğim . bugun ilaçlama yapıcak eşim bakalım ne olacak

kızlar ben ergenlikten beri sürekli kilo alıp veren birisiyim bundan dolayı mevcut çatlaklarım var ama geçen gün aynada yeni çatlak farkettim gibi geldi henüz çok bi karnım çıkmadı ama biraz araştırdım 3. aydan itibaren çatlak önleyici kreme başlamak lazımmış LİERAC, MUSTELA bu markalara iyi diyorlar ama bu kremleri bir sürü değişik çeşidi var siz hangisini kullanacaksınız var mı araştıran bunu ????

Ewt cok zor bi durum cildiricak durumdayim benim iki cocugum daha var okula gidiyolar yavrularimla ilgilenemiyorum o beni dahada hircin yapiyor
Ayy csni
Ewt cok zor bi durum cildiricak durumdayim benim iki cocugum daha var okula gidiyolar yavrularimla ilgilenemiyorum o beni dahada hircin yapiyor
ay canm allah bağışlasın çocuklarında var allah yardım etsin ozman dahada zor oluyodur senin en kısa zamanda biter inş

Ben lierac kullanmaya basladim 2 gundur.

cnm bnm hiç geçmedi ki başlasın :) normalde 4. ayda geçiyo ama bnmki geçmiyor ilkimde geçmedi maalesef inşallah bu defa geçer ALLAHIM yardımcımız olsun tatlımmmm
canımya ben hiç atmazdım önce hep bi hazımsızlık reflü bulantı vardı hiç bişe yine yiyemezdim herşeyden tiksinirdim ama atmazdım.2-3 gün iyi oldum nasıl mutlu oldum anlatamam sonra tekrardan dahada şiddetlenerek ve bu sefer atmaya başladım susuzluktan ölecem ya ama onuda içemiyorum içtiğim gibi atıyorum peki senin ilkinde sonuna kadarmı devam etti aynı şiddetle ? ayy allah yardımcın olsun seninde en kısa zamanda biter inş

Hersey iyi hosta beni etkileyen ne bulantı ne istahsizlik sadece kasik agrisi bazen tek sol bazen tek sag.. hep endise duyuyorum bi problem mi var diye

BEN DÜŞÜNDÜM ERKEK OLURSA ASAF TAHA KIZ OLURSA AYŞE İKRA BAKALIM DEĞİŞMEZSE :)

Kız olursa bengisu nida yada miraErkek olursa doruk yağız istiyorum ama eşim yavuz selim diye tutturdu yavuz ismi nedense bana çok kaba geliyor anlaşamadık bu konuda

Puffff bulantı 4 gündür epey azalmıştı...
Bugün geri geldi... ilk gebeligi mde 20 haftaya kadar sürmüştü...
Onda acillerden cikamamistim bu bari rahat olsaydi

BENDE SU İÇEMİYORUM CNM VE EN ÇOK BUNA ÜZÜLÜYORUM SU İÇTİĞİM AN MİDEM SANKİ GERİ İTİYO ALMAM DİYO VALLA EWET CNM BNM İLKİMDE 8 AY SÜRDÜ ZATEN ERKEN DOĞUM YAPTIM 32. HAFTAMDA.

slm kızlar benim çok akıntım var galiba mantar ilk üç ayda ve mecbur kalmadıkça ilaç kullanmamak gerekiyormuş yarın kontrol var bakalım doktor ne diyecek

Hersey iyi hosta beni etkileyen ne bulantı ne istahsizlik sadece kasik agrisi bazen tek sol bazen tek sag.. hep endise duyuyorum bi problem mi var diye
bende üç gün kasık ağrısı yaşadım sağımda sağ bacağımada vurdu şimdi iyiyim şükür rahim genişlemesi diye okudum sende içini ferah tut arkadaşım bu arada aramızda bir gün varmış seninle

Kızlar bebeklerinize hiç isim düşündünüzmüü
Kız olursa ayşe esma , erkek olursa ömer ali şimdilik düşüncemiz; )
ben kakao yağı Acıbadem yağı sonra lierac sonra chicco nun Mamma donna mi ne onları kullandım ve oğlumda çatlaklarım oldu. Kesinlikle eminim vücut esnekliği ile alakali hepsi hikaye. Bebe yağı sürüp catlagi olmadığını söyleyenler de var. Bence boş yere çok para dokmemek lazım

Ya kızlar cinsiyet tahminleri duyanlar yok mu çok merak ediyorum kız mı daha çok olacak erkek mi? Bazı insanlar bebeğin vücudu erken belirginlesirse erkek diye tahminde bulunuyor ama .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…