- 25 Kasım 2012
- 441
- 507
- 138
inşallah en kısa zamanda atlatırsın canım içini ferah tutSaol canm bebek saglikli bi sorun yok ama bana bi ton serum ve igne verdiler.3 gunde bir kontrolum var ins erkenden atlatrm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah en kısa zamanda atlatırsın canım içini ferah tutSaol canm bebek saglikli bi sorun yok ama bana bi ton serum ve igne verdiler.3 gunde bir kontrolum var ins erkenden atlatrm.
kesinlikle katılıyorum canım her cümlene çok güzel yazmışsın...okumak istemeyen etklenen okumasıncanım boşver seni anlıyoruz biz hüç üzülme Allah büyük en kısa surede saglıcakla bır bebeğin olur inş. dualarımız seninle etkilenen okumasın forumu zorla okutmuyoruz kimseye stres olanda gelmesin hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz burda acısıyla tatlısıyla bir şekilde herkesin hayatı devam ediyor
haydi hayırlısı :) inşallah her randevun mutlulukla geçer canımKızlar nihayetinde bende ilk randüvümü almış bulunmaktayım .. Haftaya salı günü ebe ile Müşerref olucam inş :)) ultrason yok sadece elime bir takip dosyası vericek ve hastaneden randüvümü bildiricek o kadar .. Bunada şükür ..
Canim Allah kolaylik versin uzuldum durumuna.. mutlaka destek al. Serum taksinlar arada. 6 kilo ciddi bi kilo kaybi.. en azindan sivi dengen duzelmis, sen de rahatlamis olursun. Ablam o durumdaydi serumla daha iyi hissediyodu. Ama 3 aylik olunca bir sabah hersey normale dondu ve mide bulantilari gecti :)
gecikmem oluyordu ama 10 gün gecikiyordu sadece 2 haftada belli olurmu kanda iştahım kesildi resmen hiç bir şey yiyemez oldum hamilelik belirtileri yaşıyorum dimi kan testi için erken değilmi ilişkiye gireli 2.haftam oldu çıkarmı kanda yaptıracam yarın artık inşallah iyi haberler alırım sağol :)cnm simdiye kadar adet olman gerekiyodu bu kadar gecikme oluyomuydu bilemedim ama idrarda da çıkması lazım bencede bi kana baktır
Deniz suyunu bebekler içinde kullanıyoruz burun tınaklığı için bu yüzden onun zararı yok evt . Parol u ben hiç kullanmadım ama sana tavsiyem içeriğini internetten bir araştır .. Bazı web sayfalarında hamile olanlar için sakıncalı ve uygun olan ilaç içeriklerini veriyorlar .. Ordan minik bir araştırma yapabilirsin ..Kızlar ben butun geceyi hastanede gecirdim bu grip yuzunden serum yedim doktor sadece parol verdi bide burun tıkanıklığı için okyonus suyu dedi satılıyo onu kullan hiç bi zararı yok dedi ayrıca okyonus suyunun yerıne tuzlu su yapıp bırnuna cek dedi aynı etki benim sadece kafama takılan bi kaç doktor buna karar verdi ama parol kullanmam oldu bi sorun olmaz demi inşallah
Sağol CNm inş , umarım hepimiz güzel haberlerle döneriz tüm test ve kontrollerden ..haydi hayırlısı :) inşallah her randevun mutlulukla geçer canım![]()
Canim ne desek bos biliyorum ama allah sabir versin üzülme olacağı varmış demek; (Günaydın bayanlar,
Dün yazmıştım lekenmem oldu diye. Dün doktora gittim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum. Çok üzgünüm fakat yapacak birşey yok. Verende Allah alanda. Rabbim sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın. Hoşçakalın
Inş güzel haberlerle gelirsin CNm .. Bebeğin ufak olmasına ve geriden gelmesine moralini hiç bozma . Benim mahir minnacık doğdu ama çok şükür sağlıklı ve çok hasta olmayan güçlü bir bebekti .. Çok şükür hemen hemen normalide yakaladı .. Ben eminimki sende hemen toparlayıp iyi duruma geliceksin .. Rabbim inş şifa olur tez vakitte atlatırsınız CNm .. Oğlumun biricik arkadaşı Asya ya da Mahir'den çok slm bu ara resmini gösterip bazen öpücük atıyor velet .. Seneye inş 4 çoçuk ile buluşma gerçekleştiririz ..iyiyim canm sagol
progestanim vardi onu ictim
2 tane ic demisti ayni anda
evde var diye almadim evdrkide 200mg mis
yani yanlislikla 400mg aldim
insallah sorun olmaz
dinlendim yattim yapacak birsey yok
sabah kontrolum vardu bakalim
kac haftalik okduguda kafami karistirdi
kendi dr.um bu hafta ikili teste cagirmisti
yarin belli olur
Ne doğru söylemişsin , verende Allah alanda Allah .. Ne mutlu ki bize bunun idrakındayız çok şükür .. Başınız sağolsun Rabbim sizi inş beklediğiniz Zamanda tekrar mutlu kılar ..Günaydın bayanlar,
Dün yazmıştım lekenmem oldu diye. Dün doktora gittim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum. Çok üzgünüm fakat yapacak birşey yok. Verende Allah alanda. Rabbim sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın. Hoşçakalın
Kızlar canımı sıkan bir durum var 12+2 hamileyim halen ikili taramam olmadı bu hafta kontrolüm var,ama doktorum bana şu gün ikili tarama vesayre olacaksın demedi arkadaşlarım 10-11 haftalardayken olmuşlar 12 hafta çok geçmişcanım çok sıkkın doktorumada sinir olmaya başladım artık
![]()
cnm bende 13 e gircem bugün 12+5 im ve bnm ikili taramam yarın stres yapma boşa geç değil ok :)Kızlar canımı sıkan bir durum var 12+2 hamileyim halen ikili taramam olmadı bu hafta kontrolüm var,ama doktorum bana şu gün ikili tarama vesayre olacaksın demedi arkadaşlarım 10-11 haftalardayken olmuşlar 12 hafta çok geçmişcanım çok sıkkın doktorumada sinir olmaya başladım artık
![]()
Henüz geç değil canımKızlar canımı sıkan bir durum var 12+2 hamileyim halen ikili taramam olmadı bu hafta kontrolüm var,ama doktorum bana şu gün ikili tarama vesayre olacaksın demedi arkadaşlarım 10-11 haftalardayken olmuşlar 12 hafta çok geçmişcanım çok sıkkın doktorumada sinir olmaya başladım artık
![]()
iyi düşün iyi olsun canım Allah buyuk takma kafana hamileliğinin tadini çıkar
içini ferah tutmaya çalış canım.ama yinede rahat edemiyorsan bir perinatologa gidebilirsin.Çünkü ense kalınlığının doğru ölçülüp ölçülmediği önemli diye biliyorum..yavrunu sağlıklı sıhhatli doğsun inş.
bence kesinlikle hiç kafana takma, emin ol bebeğini çok sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın. bu testlerin doğruluğu bir muamma orası da ayrı bi konu
Şu dünya bizler için CNm Rabbim e sığınmaktan başka çaremiz yok .. Adı üstünde olasılık Allah'ın izni ile sapasağlam olucak bebeğin ..
aminnnnn canım :)Sağol CNm inş , umarım hepimiz güzel haberlerle döneriz tüm test ve kontrollerden ..