• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

ikili testi sorunsuz geçirdim sonuç çok düşük risk dedi doktor 3lü ve 4 lüye gerek varmı sizce hatunlar :KK64:

özelde mi yoksa devlette mi? ben özele gidiyorum 195 lira dediler ikili teste şimdiye kadarda çok para ödedim test
için bu sefer devlette yaptırayım dedim ama içimde hep bi kuşku devletteki sanki doktor değilde yanlış ölçermiş gibi :KK43:(
canım özel hastahanede sürekli gittiğim dontoruma yaptırdım yirmi kusur lira tuttu ..ama bu testlerde fiyatlar çok değişken bence devlette değil ama farklı ozzel bir yerde yaptırmayı dene :)

bende iciyorum canim hipotroid var bende baya dusurdu tsh imi suan normal tsh im ama icicekmisim omur boyu.doktor zarari yok faydasi var dedi bebisin gelisimi icin 50mg ic yada daha fazla ic ama mutlaka ic dedi.ben 50mg iciyorum suan sabahlari ac karnina 7-8 arasi
bendede yenni çıktı bitanem hiç bilmiodun tiroidimin yüksek oldugunu buğün dr verdi 50 mg lık sabah başlayacagım inşallah çok şükür ki dermansız dert değil ilk duydugumda korkmuştum bebege zarar verirse hap diye sayenizde içim rahatladı çok çok sagol canım allah hepinizden razı olsun inşallah sagsalim kucaklarımıza yavrularımızı alırız inşallah :)

Maşallah canim ya cokguzel değerlerin olmuş hep boyle guze l olsun bebeginle degerleriniz sagliginiz insallah gerçekten cokcok tesekkur ederim birtanem çok sagolun yeterli Rabbim dermansiz dert vermesin :)
AMİİİİİN CANIM HEPİMİZ... BEBEKLERİMİZLE SAĞLIKLI OLALIM :KK69:

Kuşlar aranizda euthyrox ilacini kullanan olduğumu testlerimde troid hormonum biraz yuksek cikmis iyot eksikliği varmis aranizda kullanan oldumu
cnm bende tiroid hastasıyım 5 aydır ilaç kullanıyorum levotiron 75mm kullanıyorum ilk çıktığında 35lerdeydi tshım hamileliğimi öğrendiğimde 3.5 du şimdi 2.2 şükür olsun normale döndü. bnm bildiğim gebelikte 2-3 arası olması isteniyo senin kaç çıktı?

bendede yenni çıktı bitanem hiç bilmiodun tiroidimin yüksek oldugunu buğün dr verdi 50 mg lık sabah başlayacagım inşallah çok şükür ki dermansız dert değil ilk duydugumda korkmuştum bebege zarar verirse hap diye sayenizde içim rahatladı çok çok sagol canım allah hepinizden razı olsun inşallah sagsalim kucaklarımıza yavrularımızı alırız inşallah :)
amin amin amin Allah saglikli sihatli kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi.korkma gulum cogumuzda var ilacla duzeliyo benim doktorum hatta daha fazlada kullanabilirsin mg demisti bebegin beyin gelisimi icin cok faydali.icin rahat olsun canim benim

kızlarrr bugün bizim kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda miniğim aşırı hareketli hiç durmadı yerinde 12+2 günlük olmuşuz boyumuz 5.8 cm ense kalınlığımız normal 2li için testimizi de verdik iki hafta sonra çıkıcak sonuç inşallah o zamanda seviniriz bir sorun çıkmaz :) folik asit forbiol kullanıyodum doktorum değiştirdi vinalac ımmunitum verdi bu özel bir ilaçmış hem folik asit hem vitamin hemde mineral içeriyomuş bilginiz olsunn :)

kızlarrr bugün bizim kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda miniğim aşırı hareketli hiç durmadı yerinde 12+2 günlük olmuşuz boyumuz 5.8 cm ense kalınlığımız normal 2li için testimizi de verdik iki hafta sonra çıkıcak sonuç inşallah o zamanda seviniriz bir sorun çıkmaz :) folik asit forbiol kullanıyodum doktorum değiştirdi vinalac ımmunitum verdi bu özel bir ilaçmış hem folik asit hem vitamin hemde mineral içeriyomuş bilginiz olsunn :)
Çok sevindim ama dikkatimi çekti bu imza kısmında yazanlar pek gerçekçi değil mi yoksa sizin bebeiş pek mi bi uzunmaşallah tabi ki

Çok sevindim ama dikkatimi çekti bu imza kısmında yazanlar pek gerçekçi değil mi yoksa sizin bebeiş pek mi bi uzunmaşallah tabi ki
bilmiyorum ki cnm ama bnm imzada yazıyo 5-6.1 cm civarında olması lazım diyo normal demekki :) hem ben uzunum belkide bana çekti kuzum :)

Kızlar canımı sıkan bir durum var 12+2 hamileyim halen ikili taramam olmadı bu hafta kontrolüm var,ama doktorum bana şu gün ikili tarama vesayre olacaksın demedi arkadaşlarım 10-11 haftalardayken olmuşlar 12 hafta çok geçmiş:KK43:canım çok sıkkın doktorumada sinir olmaya başladım artık:KK62:

Merak etme, beni de 12. Haftada cagirdi ama 11-14 haftalar arasi herhangi bir zamanda yapilabiliyormus.

bilmiyorum ki cnm ama bnm imzada yazıyo 5-6.1 cm civarında olması lazım diyo normal demekki :) hem ben uzunum belkide bana çekti kuzum :)
Evet cnm.yeşil renkli yazıdaki bilgi çok düşük geldi.bu arada 1. Dönem bitmiş.dilerim bundan sonra daha rahat bi döneme girersin.

Evet cnm.yeşil renkli yazıdaki bilgi çok düşük geldi.bu arada 1. Dönem bitmiş.dilerim bundan sonra daha rahat bi döneme girersin.
saol cnm bnm inşallah bende sabırsızlıkla o rahat dönemlerin gelmesini bekliyorum :)

amin amin amin Allah saglikli sihatli kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi.korkma gulum cogumuzda var ilacla duzeliyo benim doktorum hatta daha fazlada kullanabilirsin mg demisti bebegin beyin gelisimi icin cok faydali.icin rahat olsun canim benim
Çok çok tesekkur ediyorum canim benim çok sagolun dsteginiz için :)

Kızlarrr mutlu pazarlar:)bizimde dün kontrolümüz vardı ikili tarama için ultrason incelemesi yapıldı kan verdim hersey yolunda çok şükür bir sıkıntı yok ultrason açısından kan sonuçları 3-5 güne çıkarmış şükürler olsun Maşallah Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun inş.güzel anneler
canımmmmmmmmmmmmm...:):)
çok çok sevindim...walla mutlu oldum akşam akşam:)
rabbim bir kez daha imtihan etmesin inşaallah.sağlıkla kavuşalım minnaklara ..inşaallah.
HERKESE HAYIRLI GEBELİK DİLERİM.

Kizlar hastanelere ayni anda zam gelmis heralde yazin 20tlydi agustosta 25olmus gene uygun ama heryerde zam olması dikkatimi cekti. Buarada dogum parasi ne kadar arastirdiniz mi normal ve sezeryan fiyati

Kizlar hastanelere ayni anda zam gelmis heralde yazin 20tlydi agustosta 25olmus gene uygun ama heryerde zam olması dikkatimi cekti. Buarada dogum parasi ne kadar arastirdiniz mi normal ve sezeryan fiyati

Ben muayne için 140 tl ödüyorum ikili test 86 tl dediler doğum da 3500 civarı olcak sanıyorum normal yada sezaryen fark etmiyor

Back
X