• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Kızlar enfeksiyon nasıl anlaşılır? Ben hamile kalmadan önce sağ tarafımda bir ağrı/sızlama oluyordu. Doktorlara gittim kas ağrısı bağırsak spazmı vs dediler. Sonra bir ara idrar yolları enfeksiyonu olmuşum antibiyotik aldım geçti. Geçen haftalarda yine ağrı daha doğrusu sızlama oldu enfeksiyon diye gittim birşey çıkmadı. İki üç gündür yine yoğun bir şekilde sızlıyor ve sarı renkte akıntım oluyor. Bu sefer ciddi ciddi enfeksiyondan şüpheleniyorum. Bu sarı renkteki akıntı ona mı işaret? Enfeksiyon mu değil mi bir türlü anlayamıyorum. o_O

Kızlar enfeksiyon nasıl anlaşılır? Ben hamile kalmadan önce sağ tarafımda bir ağrı/sızlama oluyordu. Doktorlara gittim kas ağrısı bağırsak spazmı vs dediler. Sonra bir ara idrar yolları enfeksiyonu olmuşum antibiyotik aldım geçti. Geçen haftalarda yine ağrı daha doğrusu sızlama oldu enfeksiyon diye gittim birşey çıkmadı. İki üç gündür yine yoğun bir şekilde sızlıyor ve sarı renkte akıntım oluyor. Bu sefer ciddi ciddi enfeksiyondan şüpheleniyorum. Bu sarı renkteki akıntı ona mı işaret? Enfeksiyon mu değil mi bir türlü anlayamıyorum. o_O
CNM AYNI SARI AKINTI BNMDE VAR MALESEF İDRAR TAHLİLİM BİR TEMİZ ÇIKIYO BİR ENFEKSİYON ÇIKIYO ANLAM VEREMİYORUM DÜN DOKTORA DA DEDİM AKINTI KÖTÜ İLERDE ERKEN DOĞUM SEBEBİ DEDİ TEDAVİ BAŞLARIZ DEDİ BAKALIM BNE OLACAK :(

Selam Kızlar ben çok yoğunum ya gelemiyorum.

Cumartesi doktora gideceğim iple çekiyorum çok heyecanlanıyorum eşim gülüyor bana
sizde de öyle oluyor mu.
Ultrasona girdiğimde kendi kalp atışımın sesinden nerdeyse bebeğinkini duymayacağım :KK71:

Canim benim de sari akintim oluyor çok acik sari ama gebelikten beri var gebelikte ki akinti olmasin sizin akintiniz

CNM AYNI SARI AKINTI BNMDE VAR MALESEF İDRAR TAHLİLİM BİR TEMİZ ÇIKIYO BİR ENFEKSİYON ÇIKIYO ANLAM VEREMİYORUM DÜN DOKTORA DA DEDİM AKINTI KÖTÜ İLERDE ERKEN DOĞUM SEBEBİ DEDİ TEDAVİ BAŞLARIZ DEDİ BAKALIM BNE OLACAK :KK43:
Enfeksiyon çıktığında ilaç kullandın mı? Bilmiyorum ne olacak böyle. Hamilelik olmasa hiç takmayacağım da mesele bebek olunca tedirgin oluyorum.
Canim benim de sari akintim oluyor çok acik sari ama gebelikten beri var gebelikte ki akinti olmasin sizin akintiniz
Onu bir araştırayım. Emin olamıyorum ama bu biraz farklı sanki.

Cnm benimdr koyu sari akintim var idrarimdada koku var gibi 1-2 gun sizladi gecen hafta idrar test yapti doktorum pek enfeksiyon gorunmuyo sende dedi sadece tahlilde lökosit 7-8 yaziyodu nedemek bilmiyrm bende tedirgin oluyorum ama oyle deyince bisey diyemedimo_O

Enfeksiyon çıktığında ilaç kullandın mı? Bilmiyorum ne olacak böyle. Hamilelik olmasa hiç takmayacağım da mesele bebek olunca tedirgin oluyorum.

Onu bir araştırayım. Emin olamıyorum ama bu biraz farklı sanki.
İKİ DEFA TOZ KARIŞIM KULLANDIM GEÇTİ GERİ ÇIKTI MALESEF :(

Cnm benimdr koyu sari akintim var idrarimdada koku var gibi 1-2 gun sizladi gecen hafta idrar test yapti doktorum pek enfeksiyon gorunmuyo sende dedi sadece tahlilde lökosit 7-8 yaziyodu nedemek bilmiyrm bende tedirgin oluyorum ama oyle deyince bisey diyemedimo_O

Benim gibi bunları yaşayan varmış demek ki. O test sonuçlarında yazanları hiç anlamıyorum zaten. o_O

Kizlar sag tarafa mi yatmaliydik.sola mi? Ayy ben iyice unutkan oldum.duydugum okudugum seyleri unutuyorum.nolcak boyle.kafa 1500:))

[QUOTmaalesef ben rpare, post: 37069718, member: 589404"]Benim gibi bunları yaşayan varmış demek ki. O test sonuçlarında yazanları hiç anlamıyorum zaten. o_O[/QUOTE]

UOTE="sugarpare, post: 37069718, member: 589404"]Benim gibi bunları yaşayan varmış demek ki. O test sonuçlarında yazanları hiç anlamıyorum zaten. o_O[/QUOTE]
Oyle maalesef ben kesin enfeksiyon cikar diyodum bol bol su ic dedi onuda icemiyorum :KK43:

Selam kizlar
ben de saga donuk daha rahat uyuyorum hatta sola dondugumde baski hissediyorum.ikili taramam bayram donusu ama cok merak ediyorum.

kızlar biz geldik Allaha Şükür Elhamdülillah minişim iyi tekme bile attı sıpam:KK54: cok heyecanlandım ve aglamamk için dayandım sonra eve geldim agladım 11 hafta 6 günlük olmuşuz boyu 52.3 mm.ense kalınlığı 1.7mm cıktı herşey yolunda şükür.kan verdim idrar örneği verdim enfeksiyon varmı yokmu diye bakacak.cinsiyetini sordum görünmüyo dedi.folik plusu bıraktırdı decavit başlattı.heyecandan tansiyonum 13 e cıktı:oops: takip edicem tansiyonumuda bu arada.bir ay sonra gel dedi.sağlık sıhatle alalım yavrularımızı kucagımıza insallah:KK46::KK74::KK73::KK39::KK54:

Son düzenleme:
kızlar biz geldik Allaha Şükür Elhamdülillah minişim iyi tekme bile attı sıpam:KK54: cok heyecanlandım ve aglamamk için dayandım sonra eve geldim agladım 11 hafta 6 günlük olmuşuz.ense kalınlığı 1.7mm cıktı herşey yolunda şükür.kan verdim idrar örneği verdim enfeksiyon varmı yokmu diye bakacak.cinsiyetini sordum görünmüyo dedi.folik plusu bıraktırdı decavit başlattı.bir ay sonra gel dedi.sağlık sıhatle alalım yavrularımızı kucagımıza insallah:KK46::KK74::KK73::KK39::KK54:
Gözün aydin canim çok çok sevindim hep boyle devam etsin insllh tatlim bnde kan ve idrar testi yaptirmistim gecen hafta dun Dr vakti sadece troid yuksek cikti enfeksiyon olsa söylerdi demi bende sormak aklima gelmedi taki burada okuyana dek :)

Herkese selamlar ne güzel herkes Dr gitmiş bende bi türlü gidemedim p tesi düşünüyorum .cinsiyeti bende çok merak ediyorum...

Selam Kızlar ben çok yoğunum ya gelemiyorum.

Cumartesi doktora gideceğim iple çekiyorum çok heyecanlanıyorum eşim gülüyor bana
sizde de öyle oluyor mu.
Ultrasona girdiğimde kendi kalp atışımın sesinden nerdeyse bebeğinkini duymayacağım :KK71:
Aynen canım bende senin gibi oluyorum çok heyecanlı oluyorum benim Heycandan tansiyonum 14 9 olmustu

Hemen hemen aynı durumdayız kuzum. Ben hiç mide bulantısı çekmedim 12 haftama girince en ufak şeyde ve cok yemek yiyince midem kalkmaya başladı. Doğum yapan arkadaşlar normal olduğunu söylüyor

Allah razı olsun kuzum benim içimi rahatlattın. Her şeyde paranoya yapıyorum bebeğime bir şey oldu da o yüzden mi böyle oluyor diye. Ben çok evhamlıyım sanırım:)
Allah sana da hayırlı dogumlar nasip etsin kuzum, sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah

Back
X