- 16 Kasım 2011
- 2.035
- 3.431
- 208
aaa neden söylemedi ki ben de yarın gidicektim bi heyceanlıyım belki cinsiyetini öğrenebiliriz diye, görüp de mi söylemedi acabaBNM KONTROLÜM DÜNDÜ CİNSİYETİ SORDUM DOKTOR GÜLDÜ SÖYLEMEDİ ÇOK SİNİR OLDUM![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa neden söylemedi ki ben de yarın gidicektim bi heyceanlıyım belki cinsiyetini öğrenebiliriz diye, görüp de mi söylemedi acabaBNM KONTROLÜM DÜNDÜ CİNSİYETİ SORDUM DOKTOR GÜLDÜ SÖYLEMEDİ ÇOK SİNİR OLDUM![]()
ben de iğne tedavisi görüyorum 6 günde 1 proluton 500mg düşük önleyici iğneymiş dün 6. iğnemi oldum 5. haftadan beri kanama alanı var lekelenme olmadı çok şükür 2 aydır yatak istirahatindeyim iğnenin zararı yok zaten de kan uyuşmazlığı iğnesi olması kafamı karıştırdı progestan hap ya da iğnesini veriyorlar benim kanama alanı en son 20 gün önce 32mm idi pazartesi gidicem dr a dr 12. haftalarda kaybolur demişti ama bazen 9 ay da sürebiliormuşBana doktor kesenin etrafindaki kan ile bebek kesesi birbirine temasederse bebege ve gelecekteki bebege zarar verir dedi. Ama benim kese etrafinda bayagi yogun kan var. Ayrica az lekelenme oldum. O yuzden sana yapilmamis olabilir. Sen yine de doktora tekrar sor.Bende onceden bilmiyordum bunu. Aslinda 3 doktora sordum zarari var mi diye . Yok dediler. Ama ben takintilarim olduğu için herşeyi kafama takiyorum.
yZde ellibir erkek gibi demişti bir buçuk hafta önceevet canim insan merak ediyor acaba nasil iyimi buyudumu napyo....Amin Allah hepimize saglikli sorunsuz bir hamilelik gecirmek nasip etsin amin.sorucam canim cinsiyetide size ne tahminde bulundu pipilimi cimcimemi dedi
genelde soylemiyorlarmış kesinleşmeden sanırım canm benim doktor sormadan söyledi :) sende bende kesin olarak diğer kontrolde oğreniriz artık canm benm kontrole çok var 15 20 ekim arası gideceğim inşllhBNM KONTROLÜM DÜNDÜ CİNSİYETİ SORDUM DOKTOR GÜLDÜ SÖYLEMEDİ ÇOK SİNİR OLDUM![]()
İLLAKİ BİR TAHMİNİ VARDI ÇÜNKÜ BEBEK GAYET HAREKETLİYDİ AYAKLARINI ELLERİNİ HERŞEYİNİ GÖSTERDİ SIRTINDAKİ OMİRİLİK KEMİĞİNE VARANA KADAR AMA CİNSİYETİ SÖYLEMEDİ DEVLET HASTANESİ HİÇ SÖYLEMİYO BNMKİ BİR DAHA Kİ KONTROLE KALDI ANLIYCAM 1 AY SONRAaaa neden söylemedi ki ben de yarın gidicektim bi heyceanlıyım belki cinsiyetini öğrenebiliriz diye, görüp de mi söylemedi acaba
ben de iğne tedavisi görüyorum 6 günde 1 proi500mg düşük önleyici iğneymiş dün 6. iğnemi oldum 5. haftdoktor da yaptirmalisin dedi beri kanama alanı var lekelenme olmadı çok şükür 2 aydır yatak istirahatindeyim iğnenin zaranlamadımaten de kan uyuşmazlığı iğnesi olması kafamı karıştırdı progestan hap ya da iğnesini veriyorlar benim kanama alanı en son 20 gün önce 32mm idi pazartesi gidicem dr a dr 12. haftalarda kaybolur demişti ama bazen 9 ay da sürebiliormuş![]()
BENDE 1 AY SONRA GİDİCEM DEVLETE BAYRAMDAN SONRA GİDERİM AMA ONLAR HİÇ SÖYLEMİYOgenelde soylemiyorlarmış kesinleşmeden sanırım canm benim doktor sormadan söyledi :) sende bende kesin olarak diğer kontrolde oğreniriz artık canm benm kontrole çok var 15 20 ekim arası gideceğim inşllh
benim 1 düşüğüm var o yüzden 2. Bebekte kan uyuşamzlığı sıkıntı yarattı için yaptılar. Eşimle uyuşmazlık var. Bende progesteron iğnesi oluyorum hergünn hemdekızlar kan uyuşmazlığı iğnesi niye yaptılar eşinizle kan uyuşmazlığı var mı benim de kese arksınada kanama var ama bunun için kan uyuşmazlığı iğnesi vurulacğını sanmıyorum
uyuşmazlık varsa tamam o zaman ben onu merak etmişim çünkü bizde uyuşmazlık yok tşk ettim cevap içinbenim 1 düşüğüm var o yüzden 2. Bebekte kan uyuşamzlığı sıkıntı yarattı için yaptılar. Eşimle uyuşmazlık var. Bende progesteron iğnesi oluyorum hergünn hemde
sağol canım inş hepimizin kanama alanları geçer de hamileiğin keyfin çıkarırırzgecmis ololsun canim. Umarim kanama alanin gecerde rahatlarsin. canim banada haftada 2 kez proluton depot verdi ve gunde 3 kez hap ayrica dinlenmrm icin rapor. Kan uyusmazlik ignesini doktorumdan baska doktor da yaptirmalisin dedi. diger bir doktorda yarim cay bardagi ksnaman olursa yaptirdedi.
ay masallah canim bakalim bende sorayim gidinceyZde ellibir erkek gibi demişti bir buçuk hafta önce![]()
En rahatsız olduğum pozisyonGünaydın güzel annişler :) Yataktaki uyku pozisyonunuz nasıl ? Araştırdım sola doğru yatmak gerkiyormuş bebeğe baskı yapmamak için bende öyle yapıyorum ama uyandıgımda bakıyorum ki yine ters dönmüşüm![]()
evet, TSH degerim 2.9 ciktmisti, bana da verdi Endokrinoloji doktoru, hamilelerde 2.5 ve alti olmasi isteniyormus.
15 gun kullanip tekrar TSH degerine bakalim dedi. Tahlil sonucu dun cikti, simdi doktorun yorumunu bekliyorum.
Senin degerlerin nasil cikti, doktor ne onerdi ?
Saat başı acıkıyorum nolcak böyle kızlar ya 2 gün içinde kilo aldım