Bn cok useniyorum canim ya simdi yeni diye heralde biraz daha büyüsün o zaman tam kullabirim ins. Daha cok surmeye baslayayim bari bnm yatkin catlamaya zatenCanm ben hergun bebe yağı kullanıyorum karın ve goğus bolgeme..ilerde çatlak kremine geçebilirim kararsızım
Ben de tecrubelerimi yazayım. Canım ben de izindeydim ama arada süt sağıp anneme bırakıp 2 saat eşimle dışarı çıkıyorduk böyle imkanı olanlar varsa biberon artı sağma aparatı alabilir. Misal ben manuel süt sağma pompası almıştım bebedor marka elektrikli şu meşhur medela mi ne ondan çok daha iyi kullandım. Ben de chicco nu geniş agizlisindan kullandım BPA içermiyor. Bepanthen pişik kremi kullandım eczanelerden temin edebiliyoruz. Emzikte 4 marka ile şansımı zorlasam da oğlum almadı emzik bütün çabam sonuçsuz kaldı.ayrica son olarak bez konusunda ben de sıvı kakayi daha iyi emdiği için premium care kullandım 1 yaşına geçince aktif bebek kullandımÇalışmayan anneyse niz ilk etapta biberon almanıza gerek yok kızlar. Ben bir kaç ay izinde olacağım o yüzden hemen almayı düşünmüyorum ama aldığımda avent alacağım geniş ağızlu anne göğsü gibi olandan. Nivea nın çinko katkılı pişik kremi var evde, harika bişey kesinlikle öneririm. Bebe yağını çok kullanmadım ilkinde, hele ki bu tam mevsim geçişinde doğacak hiç kullanabileceğimi sanmıyorum, şimdilik almayacağım . Emzik olarak chicco nun phisio modelini alacağım ki emzik benim için olmazsa olmaz, tam bir kurtarıcı. Bebek bezi prima premium care ilk zamanlar için, sonrasında yeşil paketlerine geçerim. Bebek bezinin markasızını asla almam. 3-5 günlük özel günüm boyunca bile iki marka dışında Ped kullanamıyorum ben, bebeklerin bezi hiç çıkmıyor yazık...
Ben hobby nin vücut losyonunu kullanıyorum 2 güne bir sürüyorumBen çatlaklar için vazelin kullanıyorum. Doktoruma sordum kullanabilirsin dedi. Şimdi Nivea uni dilin hepsi kokusuz vadeli çıkarmış ben uni ninkini aldım. Bir kez sürünce 2 gün idare ediyor, zaten rutin olarak her gün sürmeyi unutuyorum. Bir de çatlak bünye meselesi, ilkinde biraz bebeyağı sürüm sonra hiçbişey kullanmadım, hiç de çatlağım yok, malum pahalı kremleri kullanıp çatır çatır çatlayan arkadaşlarım da oldu. Genetik bu durumda Ürünlerin önüne geçiyor
Sanmiyorum tatlim. Hic duymadim ole seylerin bebege zarar vercegini . Ve sanmiyorumda... sende takilma bence..Canim benimki mide bulantisi degil.mesela hurafe mi bilmiyrm.hamile kadin paca corbasi yememeli diyolar.ben cok seviyrm.tiksinti geliyo.yesem yerim.ama sanki cocuga farkli bi sekilde tesir edicek saniyrm.mesela bocek gordum gecen tvde.tiksindim gozumu cevirdim.sanki bakmaya devam etsem cocuga farkli tesir edicek gibi bise var bilinc altimda.
Canım vazelini başlarda bende kullanıyodum cildim için hemde baby olanı ama öğrendim kiBen çatlaklar için vazelin kullanıyorum. Doktoruma sordum kullanabilirsin dedi. Şimdi Nivea uni dilin hepsi kokusuz vadeli çıkarmış ben uni ninkini aldım. Bir kez sürünce 2 gün idare ediyor, zaten rutin olarak her gün sürmeyi unutuyorum. Bir de çatlak bünye meselesi, ilkinde biraz bebeyağı sürüm sonra hiçbişey kullanmadım, hiç de çatlağım yok, malum pahalı kremleri kullanıp çatır çatır çatlayan arkadaşlarım da oldu. Genetik bu durumda Ürünlerin önüne geçiyor
amin canım inşallah hepimizi sağlıkla kavuştursun...Hayırlı olsun CNm , gözün Aydın İnan bende çok sevimdim kızın olacağına .. Rabbim kavuştursun ..
canım saf vazelinler var aktarcılarda vardır mutlaka onların içine badem yagı katıp sürülüyormus catlaklar için.netten arastırdım bir zararı yok saf vazelinlerin aktarcılarda vardır mutlaka kokusuz saf olanlarCanım vazelini başlarda bende kullanıyodum cildim için hemde baby olanı ama öğrendim ki
Ciddi bir yan etkisi olduğu bilinmemekle birlikte hamilelik (gebelik) döneminde kullanılması tavsiye edilmemektedir. İçeriğinde yer alan petrol ve petrol türevleri gebelik döneminde yan etkiler yaratabilir.
Gibi şeyler okudum o yüzden kullanmıyorum
canım saf vazelinler var aktarcılarda vardır mutlaka onların içine badem yagı katıp sürülüyormus catlaklar için.netten arastırdım bir zararı yok saf vazelinlerin aktarcılarda vardır mutlaka kokusuz saf olanlarCanım vazelini başlarda bende kullanıyodum cildim için hemde baby olanı ama öğrendim ki
Ciddi bir yan etkisi olduğu bilinmemekle birlikte hamilelik (gebelik) döneminde kullanılması tavsiye edilmemektedir. İçeriğinde yer alan petrol ve petrol türevleri gebelik döneminde yan etkiler yaratabilir.
Gibi şeyler okudum o yüzden kullanmıyorum
Ben de kullanmıyorum ama bunu dr.uma söylemedim...ben ikisinide kullanmıyorummmmm :)
Decavit kullanan arkadaşlarım. Sizin de dışkınız yeşil renkte mi acaba?
Alayım o zaman kuzum. Çok teşekkür ederim6 tl civarı bişeydi canım 30 tableti
Aman kuzum takılma ya sen yada eşin söyleyin biz hallederiz zevkimize göre diye. Yoksa ses çıkarmıyo diye müdahale ederler tabi kötü niyetli mi değiller mi onu da bilmiyorum da sen sakin ol canımKizlar kafayi yiyecegim ya valla oglum olursa ismi belli dedemizin ismi halasi benim ywrime lohusa taci kapi susu sekeri bakmis begenmis bana da eve getirmek dusuyo galiba sonra da biz sunu aldik ettik diyorlar cildiriyorum ya benim bebegim bana biraksaniz olmuyor mu sirf bebegim icin 40 km virajli yol gidip ucretli ogretmemlik yapiuorum kendim almak icin ama umurlarinda segil bunun ilk cocugu ona birakalim uok
Ben de saf vazalin ve bebek yağı kullanıyorum kuzum banyodan sonra inşallah çatlamayızcanım saf vazelinler var aktarcılarda vardır mutlaka onların içine badem yagı katıp sürülüyormus catlaklar için.netten arastırdım bir zararı yok saf vazelinlerin aktarcılarda vardır mutlaka kokusuz saf olanlar
Canım ben ilk 12 hafta her yerde uyuyakalıyordum. Bulantım hiç olmadı. Doktor cinsiyet için %70 kız dedi :)Kizlar cinsiyeti belli olanlardan cok uyuyan var mi ben cok uyuyorum da :)
insallah canım benim bende bu hafta alacagım aktarcıdanBen de saf vazalin ve bebek yağı kullanıyorum kuzum banyodan sonra inşallah çatlamayız
canım hiç para verme aile saglıgı merkezleri veriyor decaviti aile hekimine git iste canım.benimde bitti pazartesi gidip alacagım.eger vermiyolarsa aile hekimine yazdırt canım 60 lık olanlardan 3 kutu yazılabiliniyor demişti eczacımızAlayım o zaman kuzum. Çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?