2015 Nisan Anneleri

maşallah süphanallah canım,hayırlı olsun diyim tekrar.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin prensesi.. :)
cok sagol canım amin cümlemize canım.kayısı cekirdeginin kabızlık yapacagını sanmam canım mesela bende badem hergün yemeye calısıyorum ama kabızlık yapmadı bana o,kullandıgımız ilaçlardan bide bagırsak hareketlerimiz yavaslıyormus ondan kabızlık yesemde yemesemde oluyo

evet canım ilaçlar da kabızlık yapıyor ama ben kayısı çekirdeğini çok fazla tükettim,dediğin gibi belki ondan değildir ama iyi değilmiş zaten.

Nedir bu baş ağrısından çeektiğim 2 haftadır başım agrıyor bir türlü kurtulamadım

inşallah güzel sonuçlar alırsın canım,benim için de sorarsan sevinirim.Ben de Çarşamba günü gidecem detaylı ultrason var ama heyecandan aklıma gelmez herhalde..
İnşallah canım benim :) sorarım tabi merak etme. Yarın ultrasona gircem bende kan falan alınacak. İnşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin kuzum minikler iyidir inşallah :)

kızlar detaylı ultrasonda ikili tarama gibi kan verip sonuçarı beraber değerlendirilmiyor di mi sadece ultrasonda bakılıyor ben 2 dr a gidiyorum bu ayki kontrolümde bir dr u atladım bi dahaki sefere 2 kere ayrıntılı usg ye girmek istemiyorum bir de şey sorcam bu ayrıntılı usg bütün özel hastanelerde ücretli mi gittiğim dr un muayenehanesi var ayrıntılıyı ücretsiz yapıyor diğeri özel hastanede muhtemelen ücretlidir diye düşünüyorum

hanimlar yarin oruc tutmaya kalkacaklar sorum su hamile kadin oruc tutabilirmi yani ben.tutabilirmim

hanimlar yarin oruc tutmaya kalkacaklar sorum su hamile kadin oruc tutabilirmi yani ben.tutabilirmim
canım tutmazsan çok daha iyi olur bu oruç çok faziletli bir oruç ama rabbim bizi bununla sorumlu tutmaz kaldı ki ramazan orucunda da 2 aylık olacak-inşallah- kuzularımız ben onun için baktım şimdi oruç tutmak bebeğe ve anneye zarar verecekse tutmayabilir deniyor

weryew .!.:

Evet canim hamile kadin oruç tutabilir.bende istiyorum ama bnm mide bulantilari tam geçmedi bide çok acikiyorum o yüzden cesaret edemiyorum

Aksam yemeginden sonra saat 8 gibi uyukluyorum ya 1 saat falan.. Şimdi de uykum gitti sabah okula gitcem erken kalkcam ooooyyy

himm cok tesekkur ederim bizim evde herkez tutacak sahura kalkilacak o zaman yer yatarim tutmam ben

kararsiz kaldim simdi ii
Canım yinede sen bilirsin ama hamilelik zaten dinimizde oruç tutmak için özür grubuna giriyor saatlerce susuz kalacaksın hadi yemegi gectim ama su hamilelikte çok önemli bu farz olan oruçta degil sevap kazanmaya çalışırken Allahın emanetine eziyet etme,

Kizlar banada ozeldeki dr 20 sinde ayrintili ultrason var dedi.ucreti o kdr fazla ise devletteki dr uma gidip orda yaptirip ozeldekine gostersem olur mu?
Bu konuda ne dusunysnz?herseyinizi ozelde mi halkediyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…