- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
cok sagol canım amin cümlemize canım.maşallah süphanallah canım,hayırlı olsun diyim tekrar. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin prensesi.. :)
evet canım ilaçlar da kabızlık yapıyor ama ben kayısı çekirdeğini çok fazla tükettim,dediğin gibi belki ondan değildir ama iyi değilmiş zaten.cok sagol canım amin cümlemize canım.kayısı cekirdeginin kabızlık yapacagını sanmam canım mesela bende badem hergün yemeye calısıyorum ama kabızlık yapmadı bana o,kullandıgımız ilaçlardan bide bagırsak hareketlerimiz yavaslıyormus ondan kabızlık yesemde yemesemde oluyo
Ben gene de senin için doktoruma sorarım canım. Yarın randevum var :)içim de rahatladı bi de akıl edemediğim bişeyi aklıma getirdin,bence de yani doğum kontrol hapı mıki aynı saatlerde içelim.. :)
o da güzelmiş canım:) Ben akşam 10 11 gibi uyuyakalıyorum ama çoğu zaman sabaha karşı uyanıp yatamıyorum.İyi uykular hamisleeer.ictigim ilaclar uyku yapiyo nerde ve ne zmn uyuyakaldigimi hatirlamiyrm sbh uyandgmda
inşallah güzel sonuçlar alırsın canım,benim için de sorarsan sevinirim.Ben de Çarşamba günü gidecem detaylı ultrason var ama heyecandan aklıma gelmez herhalde..Ben gene de senin için doktoruma sorarım canım. Yarın randevum var :)
İnşallah canım benim :) sorarım tabi merak etme. Yarın ultrasona gircem bende kan falan alınacak. İnşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin kuzum minikler iyidir inşallah :)inşallah güzel sonuçlar alırsın canım,benim için de sorarsan sevinirim.Ben de Çarşamba günü gidecem detaylı ultrason var ama heyecandan aklıma gelmez herhalde..
artik bakalim.nasil olacakYukarı tükürsek bıyık aşağı tükürsek sakal. Laf çaktırma şeklinde de olabilir
canım tutmazsan çok daha iyi olur bu oruç çok faziletli bir oruç ama rabbim bizi bununla sorumlu tutmaz kaldı ki ramazan orucunda da 2 aylık olacak-inşallah- kuzularımız ben onun için baktım şimdi oruç tutmak bebeğe ve anneye zarar verecekse tutmayabilir deniyorhanimlar yarin oruc tutmaya kalkacaklar sorum su hamile kadin oruc tutabilirmi yani ben.tutabilirmim
weryew .!.:hanimlar yarin oruc tutmaya kalkacaklar sorum su hamile kadin oruc tutabilirmi yani ben.tutabilirmim
canım tutmazsan çok daha iyi olur bu oruç çok faziletli bir oruç ama rabbim bizi bununla sorumlu tutmaz kaldı ki ramazan orucunda da 2 aylık olacak-inşallah- kuzularımız ben onun için baktım şimdi oruç tutmak bebeğe ve anneye zarar verecekse tutmayabilir deniyor
Evet canim hamile kadin oruç tutabilir.bende istiyorum ama bnm mide bulantilari tam geçmedi bide çok acikiyorum o yüzden cesaret edemiyorum
Canım yinede sen bilirsin ama hamilelik zaten dinimizde oruç tutmak için özür grubuna giriyor saatlerce susuz kalacaksın hadi yemegi gectim ama su hamilelikte çok önemli bu farz olan oruçta degil sevap kazanmaya çalışırken Allahın emanetine eziyet etme,kararsiz kaldim simdi ii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?