2015 Nisan Anneleri

Selam bayanlar birşey soracağım dun üst raftan kıyafetimğ aşırken hafif bir ağrı oldu kasığımda hala ara ara ağrıyor gibi çok hafif ama...uzanmakla birley olmaz diye biliyorum ama korktum

Merhaba hanımlar. Benim mide bulantılarım ve kusmalarım yok denilecek kadar azaldı tiksinmeler devam ediyor ama. Ne oldu anlamadım acayip iştahım açıldı sürekli açıkıyorum sürekli yiyorum doyamıyorm. Dr un verdiği vitamin ilaçlarından mı yoksa normal birşey mi anlamadım. Çok fazla kilo alacak gibiyim. Bende hala cinsiyetini öğrenemedim ayın 24 gibi dr gidiceğim inşallah o zaman öğrenebilirim. Çok merak ediyorum çünkü.
Ben daha minik kuşuma hiçbirşey alamadım bakamadım da eşim cimrimidir yoksa hevessiz mi anlamadım ama hep beni engelliyor bakalım ne olacak
Birde biraz fazla yüyürürsem yada ayakta kalırsam belim fazlaca ağırmaya başlıyor kursa da başladım bırakmak istemiyorum ama böyle giderse birkaç haftaya kadar bırakırım . Bu arada benim karnımda yeni yeni beliriyor dış kıyafetlerimle pek belli olmuyor ama :)

Herkese sağlıklı günler dilerim

benim gecen hamilelikte olmustu birkac kez. ciglik cigliga uyanmistim.
magnezyum mu ne bir mineral eksikliginden oluyormus galiba.
kan tahlili yaptirmistim magnezyuma bakildimi hatirlamiyorum ama genelde iyi cikmisti soda icmeye calisiyorum ama bakalim bi doktoruma sorayim cok fena aciyla uyandim birde kullaklarim uguldamaya cinlamaya basladi neden bilemedim

Hemde nasil rahat olacaklar ohh degmeyelim minnaciklarin keyiflerineİnsallah ogrenirsin canim banada mutlaka haber ver bende 10 gun sonra gidecem bizde o zaman tam17+0 haftalik olacagiz insallah ogrenirim bende bi an once hazirliklara baslayayim diyorum bide dr um bana 2hafta sonra gel sana ozel test yapacam dedi bende ne testi diyemedim acaba 3 lu test mi yapacak anlamadimki ,senin dr un sana oyle bisey dedimiki ayrica ben 2li tarama testi yaptirdim cok sukur temiz cikti yoksa baska testmi yapacak buda kafama takildi

Selam kizlaaarr ... ben uzun süreden beri ilk kez deliksiz uyudum :) ama tüm gun de öyle yatiyorum valla kendimi kaldırmaya bile gücüm yok sanki

Canim 2farkli dr a gidiyorum demissin ben ozele gidiyorum arada arastirma devlet hastanesine gideyim diyorum siz hem ozele hem devlete mi gidiyorsunuz ve arada ne kadar araliklarla gidiyorsunuz hani ultrason bebege zarar vermiyordur insallah

o baska biri ile konussa baskasina anlattin beni rezil ettin der dalar o anlamaz

Gunaydin hanimlar dun gece bacagima cok kotu kramp girdi aciyla uyandim sizdede boyle birsey oldumu sanki damarim kasilmis gibi oldu
tatlım kullanmıyorsan henuz, bence senın magnezyumun gelmiş. :) kontrolde doktorun baslayacaktır.

Ay sonunda geldim kuaföre bi saç boyattım bir de kesim yaptırıcam uçlar çok cansızlaştı tırnaklar güçsüz ama sağlıklıyız çok şükür :)

Kızlar ikinci hamileliği olup bebisini hissedenler var mı acaba benim ikinci hamileliğim daha hiçbise hissetmiyorum ya

benım ılk gebelıgım hala tık yok. gazdabn baska hısssettıgım bısey yok

Ben malesef ilk gebeliğimi bile hatirlamiyom ne zaman hissettim diye ilkinde gec hissedilirmis ama ikincide erken diyolar ama bende tık yok annemle ablamda hissetmen lazım diyolar ya :-(
canım hissedersin daha her zaman herkesin dediği olmuyor malesef inşallah en yakın zamanda kuzucuğun "anne bak buradayım" mesajı verir sana :)

Ay sonunda geldim kuaföre bi saç boyattım bir de kesim yaptırıcam uçlar çok cansızlaştı tırnaklar güçsüz ama sağlıklıyız çok şükür :)
Güle güle kullan canım :) şu saç boyatma işine ben cesaret edemicem uZun bir süre galiba oje bile süremiyorum

canım hissedersin daha her zaman herkesin dediği olmuyor malesef inşallah en yakın zamanda kuzucuğun "anne bak buradayım" mesajı verir sana :)
İnşallah canım bende dört gözle o günü bekliyorum ilk oglumda çok küçük yaşta anne oldum ve hiçbişe anlamadım bu hamileliğimde daha heyecanlı ve sabırsızım

Güle güle kullan canım :) şu saç boyatma işine ben cesaret edemicem uZun bir süre galiba oje bile süremiyorum
Aynen bnde ojeyi bile biraktim canim yaa hatta yüzüme de hicbir makyaj esyasi kullanmiyorum. Çok nadir bir göz kalemi.. 5 ay sonra istediğimiz gibi yapariz ins makyaj falan azcık sabir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…