Canım belki benim gibi sanada ikinci oğlan geliyordur
Hayırlısı ne ise o olsun CNm , hamile kalmadan önceden de öyle diyordum takiCanım belki benim gibi sanada ikinci oğlan geliyordur
kan tahlili yaptirmistim magnezyuma bakildimi hatirlamiyorum ama genelde iyi cikmisti soda icmeye calisiyorum ama bakalim bi doktoruma sorayim cok fena aciyla uyandimbenim gecen hamilelikte olmustu birkac kez. ciglik cigliga uyanmistim.
magnezyum mu ne bir mineral eksikliginden oluyormus galiba.
Hemde nasil rahat olacaklar ohh degmeyelim minnaciklarin keyiflerineaynen canım bnde sürekli soruyorum dr uma ama gülüyor söylemiyor daha erken diyor..öyle gıcık oluyorum ki söyle ne olacak ki..inşallah carsamba günü gidecegiz 17 haftalık olacagız bak o zaman söylemezse cok kızarım bide zamane bebekleri çok nazlı ya anlamadım giti herkesin bebegi uyuma modunda artık keyfine düşkünmü olcak bu sıpacıklar :)
Canim 2farkli dr a gidiyorum demissin ben ozele gidiyorum arada arastirma devlet hastanesine gideyim diyorum siz hem ozele hem devlete mi gidiyorsunuz ve arada ne kadar araliklarla gidiyorsunuz hani ultrason bebege zarar vermiyordur insallahcanım benimde oyle ıkı farklı dr a gidiyorum birisinde hep 5 gün geri çıkıyor diğerinde ise hep sat la uyumlu cıkıyor usg chazının farklılıgındanda kaynaklanıyor öncelerı çok takmıştım neden geri diye ama 10 gün geri olmadıgı sürece sorun olmayacagını söylemişti dr um :)
masallah canım cok tatlısınız benimde böyle göbek cıktı diğer yerler aynıGünaydın kızlar napyosunuz avatarıma göbişimin resmini koydum nasıl anca yazlık badi giyince belli oluyor benimki kışlık giyince pek belli olmuyor
Sagol canım kız bebekler kibar oluyor galiba sadece göbek büuüyormasallah canım cok tatlısınız benimde böyle göbek cıktı diğer yerler aynı
Kuzum biraz da hamilelik Psikolojisi var. Tabiki onlar hiç hatasız demiyorum ama zamanla düzelecek ben inanıyorum anladım ki zaten severek evlenmişsin. Eşine düşman olma kuzum dediğim gibi ya senin çevrendenden yada onun çevresinden onunla konuşup aklını başına getirecek birini bul akraba şart değil illaki vardır güvendiği bi arkadaşı
Canım benimkide seninki gibi sayılır normaldir heralde bu kdr büyüme bende çok büyümüşüm diye korkuyodumSagol canım kız bebekler kibar oluyor galiba sadece göbek büuüyor
tatlım kullanmıyorsan henuz, bence senın magnezyumun gelmiş. :) kontrolde doktorun baslayacaktır.Gunaydin hanimlar dun gece bacagima cok kotu kramp girdi aciyla uyandim sizdede boyle birsey oldumu sanki damarim kasilmis gibi oldu
Ben malesef ilk gebeliğimi bile hatirlamiyom ne zaman hissettim diye ilkinde gec hissedilirmis ama ikincide erken diyolar ama bende tık yok annemle ablamda hissetmen lazım diyolar ya :-(benım ılk gebelıgım hala tık yok. gazdabn baska hısssettıgım bısey yok
canım hissedersin daha her zaman herkesin dediği olmuyor malesef inşallah en yakın zamanda kuzucuğun "anne bak buradayım" mesajı verir sana :)Ben malesef ilk gebeliğimi bile hatirlamiyom ne zaman hissettim diye ilkinde gec hissedilirmis ama ikincide erken diyolar ama bende tık yok annemle ablamda hissetmen lazım diyolar ya :-(
Güle güle kullan canım :) şu saç boyatma işine ben cesaret edemicem uZun bir süre galiba oje bile süremiyorumAy sonunda geldim kuaföre bi saç boyattım bir de kesim yaptırıcam uçlar çok cansızlaştı tırnaklar güçsüz ama sağlıklıyız çok şükür :)
İnşallah canım bende dört gözle o günü bekliyorum ilk oglumda çok küçük yaşta anne oldum ve hiçbişe anlamadım bu hamileliğimde daha heyecanlı ve sabırsızımcanım hissedersin daha her zaman herkesin dediği olmuyor malesef inşallah en yakın zamanda kuzucuğun "anne bak buradayım" mesajı verir sana :)
Aynen bnde ojeyi bile biraktim canim yaa hatta yüzüme de hicbir makyaj esyasi kullanmiyorum. Çok nadir bir göz kalemi.. 5 ay sonra istediğimiz gibi yapariz ins makyaj falanGüle güle kullan canım :) şu saç boyatma işine ben cesaret edemicem uZun bir süre galiba oje bile süremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?