Yukarı tükürsek bıyık aşağı tükürsek sakal. Laf çaktırma şeklinde de olabiliro baska biri ile konussa baskasina anlattin beni rezil ettin der dalar o anlamaz
Öyle cnm napalım imiz rahat olsun da :) makyaj yapıyorum ben ama fondoten fln kullanmıyorum :)Aynen bnde ojeyi bile biraktim canim yaa hatta yüzüme de hicbir makyaj esyasi kullanmiyorum. Çok nadir bir göz kalemi.. 5 ay sonra istediğimiz gibi yapariz ins makyaj falanazcık sabir :)
Canım bende tuncelideym burdada ayrıntılı ultrason yok devlet hastanesi en yakın ile sevk ediyor bize elazığ yakın orada medicalpark var bende oraya gidecegim fiyatını bilmiyorum canım aralığın başına randevu aldımMerhabalar benim bir sorum olacaktı haftaya ayrıntılı ultrasona gideceğim bulunduğum ilçede olmadığı için en yakın ile gideceğiz. Medikal parkta girebilir miyim acaba bilen var mı bir de fiyatları hakkında bilgisi olan var mı anneler? Bir de benim tırnaklar sapsarı olmuş niyeyse,bebekten midir, vitamin eksikliğinden falan mmıdır acaba, çok endişelendim:S
Canım bende tuncelideym burdada ayrıntılı ultrason yok devlet hastanesi en yakın ile sevk ediyor bize elazığ yakın orada medicalpark var bende oraya gidecegim fiyatını bilmiyorum canım aralığın başına randevu aldımMerhabalar benim bir sorum olacaktı haftaya ayrıntılı ultrasona gideceğim bulunduğum ilçede olmadığı için en yakın ile gideceğiz. Medikal parkta girebilir miyim acaba bilen var mı bir de fiyatları hakkında bilgisi olan var mı anneler? Bir de benim tırnaklar sapsarı olmuş niyeyse,bebekten midir, vitamin eksikliğinden falan mmıdır acaba, çok endişelendim:S
Benim de 2.olacak inş. 2 haftadır filan hissediyorum yani 17.haftadan beri, eli kulağındadır annesi hissedersin :)Kızlar ikinci hamileliği olup bebisini hissedenler var mı acaba benim ikinci hamileliğim daha hiçbise hissetmiyorum ya
Ben biraz hisseder gibi oluyorum ama net değil CNm ,oğlum 18 . Haftada ufak ufak başlamıştı 7 . Aydan sonra hiç durmadı doktor hatta bu çoçuk futbolcu mu olucak diye dalga geçiyorduKızlar ikinci hamileliği olup bebisini hissedenler var mı acaba benim ikinci hamileliğim daha hiçbise hissetmiyorum ya
Ay ne güzel hissetmeye baslamıssın Allahim sabırsızlıkla bekliyorum canım artık benim oğluş tembellik etmesin abisi benden sabırsızBenim de 2.olacak inş. 2 haftadır filan hissediyorum yani 17.haftadan beri, eli kulağındadır annesi hissedersin :)
Canım benim ben hiç hatırlayamıyorum ilk oglumu ne zaman hissettim diye çok küçük yaşta anne oldum ben o yüzden biraz bu oğlusta sabırsızımBen biraz hisseder gibi oluyorum ama net değil CNm ,oğlum 18 . Haftada ufak ufak başlamıştı 7 . Aydan sonra hiç durmadı doktor hatta bu çoçuk futbolcu mu olucak diye dalga geçiyordu) hı birde habire hıçkırık tutuyordu günde en iki kere beraber zıplıyorduk :)) ey gidi günler neler yaşamışız öyle güzel .. Hepsi çok keyifliydi ben çok özledim ve sabırsızlanıyorum başlaması için
Bende izlesdim o haberi canım ya içim parçalandı benimde aklımdan aynı seyler geciyordu keşke yakın olsalardı diyeNe kadar da şanslıyız çok şükür rabbime az önce haberlerde izledim bir anne henüz 19 yaşında kocası asker kaçarak evlenmişler üçüz bebekleri var rutubetli bir gecekonduda o üç bebeğe bakmaya çalışıyor içim ezildi keşke istanbulda yaşasaydım miniğime aldıklarımı onunla paylaşırdım bi de evde fareler varmış inşallah bir hayırsever yardım eder
Oğlun kaç yaşında şimdi CNm, büyüdü delikanlı demek kardeşi bekliyor sabırsızlıkla .. Ne güzel bir bekleyiş ..ben de 8 yaşında iken kızkardeşimin doğması için çok sabırsızlanmıştım .. Annemin karnına sürekli kulağımı dayayıp dinliyordum . Çoçuklar bir başka heyecan içinde oluyorlar ..Canım benim ben hiç hatırlayamıyorum ilk oglumu ne zaman hissettim diye çok küçük yaşta anne oldum ben o yüzden biraz bu oğlusta sabırsızım
Oğlumda 8 yaşında aynen kulağını karnıma dayıyo anne hiç hareket etmiyor diyo kuzum bekliyo sabırsızlıkla çok istedi bir kardeşi olsun diye bide kardesinin erkek olacagına daha çok seviniyonuyo dr kontrola gittiğimizde kendi soruyordu cinsiyetini yanıma oturup hic gözünü ayırmadan ultrasonu bakıyo kuzum yaOğlun kaç yaşında şimdi CNm, büyüdü delikanlı demek kardeşi bekliyor sabırsızlıkla .. Ne güzel bir bekleyiş ..ben de 8 yaşında iken kızkardeşimin doğması için çok sabırsızlanmıştım .. Annemin karnına sürekli kulağımı dayayıp dinliyordum . Çoçuklar bir başka heyecan içinde oluyorlar ..
içim de rahatladı bi de akıl edemediğim bişeyi aklıma getirdin,bence de yani doğum kontrol hapı mıki aynı saatlerde içelim.. :)Ne demek canım birbirimize destek yardım için burdayızne mutlu bana için rahatladıysa
canım cinsiyetimiz belli oldu kız.listeye kayıt edebilirsin canım
CNm bildiğim kadarı ile meyve çekirdeklerini fazla tüketmemek lazım bu normal insanlar için söyleniyor heleki hamile iken daha çok dikkat etmek lazım .. Çekirdek meyvenin kendisinden çok daha zengin ve bazı kimyasal maddelerde içerebiliyor . Bir araştır istersen internetten , sana çok geçmiş olsun .kızlar çok afedersiniz kayısı çekirdeği kabız yapar mı?Geçenlerde ben biraz fazla tükettim çok kötü oldum,lavaboya çıkamadım.Bu bir haftadır belki ondandır diye yemeyi bıraktım,çok şükür daha iyiyim ama ondan mı oldu denk mi geldi anlamadım
saol canm teşekkür ederim,geçen gün ben de internette araştırdım 'acaba kabızlık yapar mı'diye,bi sonuç bulamadım ama dediğin gibi genelde fazla tüketilmesi sakıncalı,çocuklar için de iyi değil gibi bilgiler gördüm.Ondan dolayı da yemeyi bıraktım,hiç yemeyim eniyisi teşekkür ederim :)CNm bildiğim kadarı ile meyve çekirdeklerini fazla tüketmemek lazım bu normal insanlar için söyleniyor heleki hamile daha çok dikkat etmek lazım .. Çekirdek meyvenin kendisinden çok daha zengin ve bazı kimyasal maddelerde içerebiliyor . Bir araştır istersen internetten , sana çok geçmiş olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?