2015 Nisan Anneleri

Kızlar ikinci hamileliği olup bebisini hissedenler var mı acaba benim ikinci hamileliğim daha hiçbise hissetmiyorum ya

Ben malesef ilk gebeliğimi bile hatirlamiyom ne zaman hissettim diye ilkinde gec hissedilirmis ama ikincide erken diyolar ama bende tık yok annemle ablamda hissetmen lazım diyolar ya :-(
Benimd3 ikinci gebeligim cnm ilk kızımda 18.haftada bariz hissettim bunda hafif kıpırtılar halinde hissediyorum sadece bariz değil yani balık gibi diyorlar ya onu 18. Haftada hissettim bunuda beklemedeyim..
Güle güle kullan canım :) şu saç boyatma işine ben cesaret edemicem uZun bir süre galiba oje bile süremiyorum
Ben bugün boyattım ama amonyaksızdı ne koku ne kaşıntı hiç sıkıntı yaşamadım.cnm biraz pahalı normale göre ama sıkıntım olmadı birde doğuma yakın boyatırım inşallah tamamdır..doktordan izin aldım ki bide rahatım o yüzden..makyajımı yapıyorum zaten fondoten falan kullanmıyordum allık rimel aydınlatıcı eyeliner 4lüsü sadece ojeyide çoook nadir yemeğe falan gidersek eşimle yoksa sürmem..

Birde salı günü saat 14:15 te büyük buluşmam var minnağımla 16+0 oluyorum sanırım 3lü oluyor o da Allahım herkese istediği sonuçları nasip etsin inşallah sıkıntısız atlatırız bütün testlerimizi Allah yardımcımız olsun canlarım

Günaydınnn kızlarrr:)bugün çok erkenciyim 4 te uyandım bir daha da uyuyamadım yazılanları bakayım dedim...Kontrolü olan annecikler güzel haberlerle gelsin inşallah,hastalar şifa bulsun, oruç tutan annelere Rabbim kolaylıklar versin... musmutlu huzurlu bir hafta olsun bizler ve lokumlarımız için...:)

Evet canım işyerinde düzgün beslenmek çok zor oluyor bi de kilo alımını dengeleyemiyorsun ne yazık ki :) Kuzucuklar sağlıklı olsunda napalım artık çok kilo alsak bile sonradan veririz inşallah :) Teşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah miniklerimizi

Gözünaydın tatlım hayırlı olsun sonunda sen de öğrendin bi prenses daha geliyor aramıza ne güzel maşallah ona sağlıkla gelsin inşallah Herşeyin yolunda olmasına da çok sevindim

Kizlar ciktim drdan kizimolcakmis ins 150gr dedi hersey normalmis cok sukur darisi herkese olsun ins. Ama kagittan hicbisey anlamadim boyunu falan da sormayi unuttum
Maşllah canım hayırlı olsun gözün aydın ben de cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde herşeyi unutmuştum çıktıktan sonra aklıma geldi şunu da soracaktım diye :) Heyecan işte

Hayırlı olsun cnaım gözünaydın maşallah kuzuya Bende de kusma olmadı ama mide bulantım çok vardı bi de basenlerim büyüdü ama karnımda çıktı yani hatta erkek karnı gibi şu anda önden gidiyor ama bebeğim kızmış dediğin gibi belirtiler belli olmuyor :)

Maşllah canım hayırlı olsun gözün aydın ben de cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde herşeyi unutmuştum çıktıktan sonra aklıma geldi şunu da soracaktım diye :) Heyecan işte
Ben de liste yaptim gittim bu sefer ahahaa doktor bana güldü esimde dersini calisti geldi diyor :) napiim unutuyoruz bebisi gorunce heyecandan

Benim de göbeğim çok çıktı ama gaz var bi de ondan da büyüdü bi de dediğin gibi yusyuvarlak ama kızım olacak :) Hala bile göbeğin erkek göbeği gibi diyenler var ama sanırım bu vücut yapımızla alakalı bişey

Ben de liste yaptim gittim bu sefer ahahaa doktor bana güldü esimde dersini calisti geldi diyor :) napiim unutuyoruz bebisi gorunce heyecandan
Evet ben de soracaklarımı unuttum hep bi sonraki kontrolü de 1 ay sonraya veriyor artık kontrol süreleri iyice uzadı ama napalım artık 20 kasımda sorarım bende

Gunaydin kizlar benimde bugun kontrolum var insallah cinsiyetini gosterir abimiz cok heyecanli
Günaydın canım. İnşallah öğrenirsiniz bizleri de habersiz bırakma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…