Kızlar ikinci hamileliği olup bebisini hissedenler var mı acaba benim ikinci hamileliğim daha hiçbise hissetmiyorum ya
Benimd3 ikinci gebeligim cnm ilk kızımda 18.haftada bariz hissettim bunda hafif kıpırtılar halinde hissediyorum sadece bariz değil yani balık gibi diyorlar ya onu 18. Haftada hissettim bunuda beklemedeyim..Ben malesef ilk gebeliğimi bile hatirlamiyom ne zaman hissettim diye ilkinde gec hissedilirmis ama ikincide erken diyolar ama bende tık yok annemle ablamda hissetmen lazım diyolar ya :-(
Ben bugün boyattım ama amonyaksızdı ne koku ne kaşıntı hiç sıkıntı yaşamadım.cnm biraz pahalı normale göre ama sıkıntım olmadı birde doğuma yakın boyatırım inşallah tamamdır..doktordan izin aldım ki bide rahatım o yüzden..makyajımı yapıyorum zaten fondoten falan kullanmıyordum allık rimel aydınlatıcı eyeliner 4lüsü sadece ojeyide çoook nadir yemeğe falan gidersek eşimle yoksa sürmem..Güle güle kullan canım :) şu saç boyatma işine ben cesaret edemicem uZun bir süre galiba oje bile süremiyorum
Evet canım işyerinde düzgün beslenmek çok zor oluyor bi de kilo alımını dengeleyemiyorsun ne yazık ki :) Kuzucuklar sağlıklı olsunda napalım artık çok kilo alsak bile sonradan veririz inşallah :) Teşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah miniklerimiziCanim aynı sikinti bende de vardi. Simdi okula birkac arkadas ofis tipi buzdolabı aldik. o çok rahatlattı. Ama o yokken de, azar azar meyve vs alıyordum, evden yoğurt yada sandviç hatta yemek falan getiriyordum yoksa iş saatlerinde hic iyi beslenmemis gibi oluyoruz. E aksam da ne kadar telafi edebilir ki insan....
Bu arada saglikla kucagina al prensesi
Tatlim kullan tabi.. hatta basen üst bacaklar ve üst kollar da var bu grupta...
Tatlim aslında başlarda topuklu yada düz giymenin bir zarari yok. Ama karın büyüdükçe vücut dengesi bozuluyor bele yük biniyor. o yüzden de dolgu topuk ile en az iki parmak topugu olan ayakkabı öneriliyor.
Ama ben hani ne olur ne olmaz takılırım düşerim diye zorlamadım hic. topuklara veda ettim. Spor ayakkabı vs giyiyorum. bir de esim gitmeden çizme aldik. hafif topuklu, fermuarlı, kaymaz taban vs... hatta azicik da bol aldik ki şişersem diye...
Öyle idare ediyorum bakalim...
Tatlim lcw nin internetten alışveriş imkanı var. Ayrica bir de lightinthebox diye bir site var. Orada arama çubuğuna hamile giyim yaz bir bak istersen... guzel seçenekler var. fiyatları da daha uygun.. internet alışverişi olunca da gelmesinde sikinti olmaz hem...
Bu arada herkese günaydın arkadaşlar. Biz kör saatte kalktık. Gece hava alsın diye odamın camını 2 parmak aralamistim Öyle uyuya kalmışımsabah kalktığımda öyle soguk değildi ama zayıftır benim bünye. insallah hasta falan olmam yaa
Bu arada biz artık 16.haftaya girdik yahu
Gözünaydın tatlım hayırlı olsun sonunda sen de öğrendin bi prenses daha geliyor aramıza ne güzel maşallah ona sağlıkla gelsin inşallahkızlar biz geldik güzel dileklerde bulunan annişlere tesekkür ederiz.sükür hersey yolunda, 3 lü tarama için kan verdim 10 gün sonra cıkacak sonucumuz devlette yaptırdım bunu,sonra özele gittik detaylı ultrason için 24 kasıma gün aldık 150 tl ama baska hastanedede yaptırabilirim ayrıntılıyı.minişim secde pozisyonundaydı.16 hafta 6 günlüğüz.baş çevresine görede 17 hafta 2 günlük.cinsiyetimizde kesinlesti sükür kızımız olacak hayırlısı ile özeldeki 4 lü tarama istersen yapalım dedi yaptırmadım 117 tl idi. 20. haftada demir hapı baslayacak.bide omega 3 imom markalı olanı önerdi eczaneye gittim eczacıda pulse markalı omega 3 önerdi onu aldım günde bir içecegim.saglık bakanlıgı onaylıymıs
Maşllah canım hayırlı olsun gözün aydın ben de cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde herşeyi unutmuştum çıktıktan sonra aklıma geldi şunu da soracaktım diye :) Heyecan işteKizlar ciktim drdan kizimolcakmis ins 150gr dedi hersey normalmis cok sukur darisi herkese olsun ins. Ama kagittan hicbisey anlamadim boyunu falan da sormayi unuttum
Hayırlı olsun cnaım gözünaydın maşallah kuzuyaİyi akiamlarrr şukur belirsizliğimiz sona erdi kızımız olacak inşallah :) demekki neymiş çin takvimi yalanmış. Ayrıca hiç kusmadan geldim bugüne ve ekşi yemedim ha bir de karın bolgemde tüğlenme oldu ...yani diyeceğim soylentilere inanmamak lazımmış..kız bebekler kısturmayıp ekşi de aşerdirtmiyormuş hihi
Ben de liste yaptim gittim bu seferMaşllah canım hayırlı olsun gözün aydın ben de cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde herşeyi unutmuştum çıktıktan sonra aklıma geldi şunu da soracaktım diye :) Heyecan işte
Benim de göbeğim çok çıktı ama gaz var bi de ondan da büyüdü bi de dediğin gibi yusyuvarlak ama kızım olacak :) Hala bile göbeğin erkek göbeği gibi diyenler var ama sanırım bu vücut yapımızla alakalı bişeyBenimde göbiş çıktı kızım olacak ama yusyuvarlak karnım ilk kızımdada öyleydi.kendimi şimdi hamile gibi hissediyorum yavaş yavaş hissetmeyede başladım.sanırım zor günleri atlattık gebeliğin cicim aylarındayızzz
Ben de liste yaptim gittim bu seferahahaa doktor bana güldü esimde dersini calisti geldi diyor :) napiim unutuyoruz bebisi gorunce heyecandan
Günaydın canım. İnşallah öğrenirsiniz bizleri de habersiz bırakma :)Gunaydin kizlar benimde bugun kontrolum var insallah cinsiyetini gosterir abimiz cok heyecanli
İnşallah cinsiyetini gösterir minik kuşgünaydın herkese bizim bugün 10 da randevumuz var dua edin hayırlı haberlerle ve bebeğimin kimlik rengini öğrenerek geleyim
İnşallah cinsiyetini öğrenirsin bebişinGunaydin kizlar benimde bugun kontrolum var insallah cinsiyetini gosterir abimiz cok heyecanli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?