Allah sabır versin canım ya gerçekten kolay değil yaşadıkların sabretmek zor yani heleki hamileyken ayrı bi duygusal oluyoruz ne diyeyim ki inşallah içlerine merhamet gelirde biraz anlayışlı davranırlar sana. Eşininde sana şu durumda destek olması lazım ama ondan da sana hayır yok anladığım kadarıylaÜZÜLÜYORUMKİ 5 AYLIK EVLİYİM HARAM OLDU BANA EVLİLİK HİÇ BİRSEY GÜZEL DEĞİL İYİ DEĞİL KAFAYI YEMEMEK ELDE DEĞİL YA LAF SOKAN ANASI BABASIYLAMI UĞRASCAM YOKSA ONU DOLDURAN ANASIYLAMI KALABALIKLASAN EVLEMİ DİNLENEMİYORUM HA BÖYLE UZAKLARA GİDESİM VAR ARTIK SIKINTIDAN
CNM SEN SEVEREK Mİ EVLENDİN GÖRÜCÜ USULÜMÜ?ÜZÜLÜYORUMKİ 5 AYLIK EVLİYİM HARAM OLDU BANA EVLİLİK HİÇ BİRSEY GÜZEL DEĞİL İYİ DEĞİL KAFAYI YEMEMEK ELDE DEĞİL YA LAF SOKAN ANASI BABASIYLAMI UĞRASCAM YOKSA ONU DOLDURAN ANASIYLAMI KALABALIKLASAN EVLEMİ DİNLENEMİYORUM HA BÖYLE UZAKLARA GİDESİM VAR ARTIK SIKINTIDAN
ANNESİ BABASI BAŞTA BENİ İSTEMEDİ HATTA AYRILMAMIZ İÇİN ÇOK SEY OLDU SONRADAN ANİDEN BENİ SEVME BAŞLADILAR GELİNİMDE GELİNİM ŞİMDİDE LAF SOKMALAR ÜSTELİK ONLAR BENİ ÜZSEDE BEN KIRMIYORUM ONLARI BENİ İSTEMEDİKLERİ BELLİ ETMELER EŞİM DESEN EVRİM GEÇİRDİ ADAM SEVGİLİYKEN BENİ GEZDİRİR YEDİRİR İÇİRİRDİ ŞİMDİ PARA KÖPEĞİ OLDU AİLESİ NE DERSE O BİDE PARA HESABI ADAM KENARDA PARA BİLE BİRİKTİRİYOR BELASINI ARIO BENDEN MAAŞIM BİLE ONLA ORTAK EVDE 30 MİLYON VERİR BU SANA YETSİN BELLİ SÜRE GICIĞIM ARTIK ONUDA EVE YEMEK YOKSA BİŞE HARCIYORUM BAZEN KENDIME SONRA COK PARA HARCIYON DİE YA SABIR YABunlar hep mi boyleydi sonradan mi oldular kuzum? Hani kopruyu gecene kadar hesabi. Özellikle eşin icin soruyorum
HİÇ YOK BENİ HİÇ ANLAMIYOR TAM TERSİ COK DARLATIYORYA BENDE DİYORUM AŞK OLARAK EVLENMESİN KİMSE HİÇ KİMSE GÖZLERİM KÖR OLMUS ALMISIM BUNU NE YAPTI BENİM İÇİNDE ALDIM ONU SÜREKLİ BİDE BENİ ÜZÜYORAllah sabır versin canım ya gerçekten kolay değil yaşadıkların sabretmek zor yani heleki hamileyken ayrı bi duygusal oluyoruz ne diyeyim ki inşallah içlerine merhamet gelirde biraz anlayışlı davranırlar sana. Eşininde sana şu durumda destek olması lazım ama ondan da sana hayır yok anladığım kadarıyla
CNM SEN SEVEREK Mİ EVLENDİN GÖRÜCÜ USULÜMÜ?
ANNESİ BABASI BAŞTA BENİ İSTEMEDİ HATTA AYRILMAMIZ İÇİN ÇOK SEY OLDU SONRADAN ANİDEN BENİ SEVME BAŞLADILAR GELİNİMDE GELİNİM ŞİMDİDE LAF SOKMALAR ÜSTELİK ONLAR BENİ ÜZSEDE BEN KIRMIYORUM ONLARI BENİ İSTEMEDİKLERİ BELLİ ETMELER EŞİM DESEN EVRİM GEÇİRDİ ADAM SEVGİLİYKEN BENİ GEZDİRİR YEDİRİR İÇİRİRDİ ŞİMDİ PARA KÖPEĞİ OLDU AİLESİ NE DERSE O BİDE PARA HESABI ADAM KENARDA PARA BİLE BİRİKTİRİYOR BELASINI ARIO BENDEN MAAŞIM BİLE ONLA ORTAK EVDE 30 MİLYON VERİR BU SANA YETSİN BELLİ SÜRE GICIĞIM ARTIK ONUDA EVE YEMEK YOKSA BİŞE HARCIYORUM BAZEN KENDIME SONRA COK PARA HARCIYON DİE YA SABIR YA
ÇOCUK ADAM YA KALDILAR BAŞIMA GİTSELER Bİ BOYLE EVLİLİM HUZURSUZ OLMUYOR GİTMİYOR Bİ GİTSİNLER ESİME DİYORUM O EVDEN HEMEN CIKMAK İSTİYORUM SONRA DOĞUMDA GELİR O KADIN KALIR BASIMA BİDE COCU BAKMAK İSTEYİM YİNE BENİ İSE YOLLAMA CALISIR Kİ BUNU YUZUNE DEDİM COCUM NIE BASKASI BAKACAK DİE O EVDEN HEMEN KURTULMALIM TABİ ONLAR Bİ GİDERSEOtursaymis ya anasinin dizinin dibinde. Ne sey etmeye evlenmis allah allah. Az bi baksin da kardesinden feyz alsin, helal olsun cocuga
Kizlarrr detayli usgmiz vardi bugnn minisim o kadar tatliydikii bi ara esnedi filann yerim ben onuu :) 256 gr dedi 20 cm civari boyuymus :) Asimizi olduk o kadar dendigi gibi acimiyor hatta ben hoc hissetmedim igneden olesiye kadar korktugum halde suan hafif bir sizi var oda normalmis zaten bizdem bu kadar suanlik
Kuzucum severek aşkla evlendik bizde ama esimde boyle değişim ve sorunlar yok çok şükür... Hatta memleketlerimiz uzak diye ilk basta bnm babam çok gönüllü olmamisti. Esimi ve ailesini tanidikran sonra tamm dediler. Biz görev yaptigimiz başka bir ilde kaliyoruz. İlimizin de ailesinin yaninda değiliz. Burada görev suremiz bitince bnm ailemin olduğu ile tasincaz çok şükür Esim sorun cikarmadi.. Onun ailesiyle bir mi yasiyosun? Egerki öyleyse bence tüm bunlar aileyle yaşamaktan kaynaklanıyor..SEVEREK AŞK GÖZÜMÜZÜ KÖR ETTİ EVLENDİK PERDE KALKTI İŞ İŞDEN GEÇMİŞ OLDU
Ay ins ya cok merak ediyorum kizimin kipirdamalarini bi de ilk hissettiginde kime bakarsan ona benzermis ne kadar dogru bilememBEN 159 GÜN FELAN KALA HİSSETTİM ODA ELİMİ GÖBEM ORAYA KOYDUM BOYLE YAYIK O SEKIL FARKLI YERLERDE Bİ HİS VURMA GİBİ BU GÜN SABAHA KARSIDA SUAN AZ YANI SEYREK HAFİF BİRSEY DAHA HENÜZ O KADAR KIPIR KIPIR DEĞİLİZ SENDE NORMAL Bİ KAÇ GÜN İÇİNDE BAŞLAR ARKADAŞIM NO PANİKYAKINDIR
Ay ins ya cok merak ediyorum kizimin kipirdamalarini bi de ilk hissettiginde kime bakarsan ona benzermis ne kadar dogru bilemem
İnşallah inşallah kuzum benim :) sen nasılsın bebiş nasıl.Gozun aydin canim. Sonuc da guzel cikar Allahin izniyle
Kiminde şişme yapiyomus bu ası kolunda kızarıyomus falan pfff bünye meselesi demekkiKizlarrr detayli usgmiz vardi bugnn minisim o kadar tatliydikii bi ara esnedi filann yerim ben onuu :) 256 gr dedi 20 cm civari boyuymus :) Asimizi olduk o kadar dendigi gibi acimiyor hatta ben hoc hissetmedim igneden olesiye kadar korktugum halde suan hafif bir sizi var oda normalmis zaten bizdem bu kadar suanlik
YÜZDE 90NI ZATEN AİLE YÜZÜNDEN BIKTIM ARTIK BENDE NAISL KURTULACAM YAKuzucum severek aşkla evlendik bizde ama esimde boyle değişim ve sorunlar yok çok şükür... Hatta memleketlerimiz uzak diye ilk basta bnm babam çok gönüllü olmamisti. Esimi ve ailesini tanidikran sonra tamm dediler. Biz görev yaptigimiz başka bir ilde kaliyoruz. İlimizin de ailesinin yaninda değiliz. Burada görev suremiz bitince bnm ailemin olduğu ile tasincaz çok şükür Esim sorun cikarmadi.. Onun ailesiyle bir mi yasiyosun? Egerki öyleyse bence tüm bunlar aileyle yaşamaktan kaynaklanıyor..
Maşallah kuzuya nazar değmesinKizlarrr detayli usgmiz vardi bugnn minisim o kadar tatliydikii bi ara esnedi filann yerim ben onuu :) 256 gr dedi 20 cm civari boyuymus :) Asimizi olduk o kadar dendigi gibi acimiyor hatta ben hoc hissetmedim igneden olesiye kadar korktugum halde suan hafif bir sizi var oda normalmis zaten bizdem bu kadar suanlik
AYYY O AĞIZ SULANMASI BİR BENDE VAR SANIYODUMMKizlar benimde dogumum nisan 20 gibi. Hâlâ bulantilar ve asiri agiz sulanmasi var silmekten tukurmekten agzim yara oldu. Bulantilar InsaAllah geçecek de agiz sulanmasi yasayip da gecen var mi. Moralim bozuk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?