Kuzum nolur hakkını helal et koşuşturmacadan ilacı sormayı unuttum. Lütfen hakkını helal et çok özür dilerim. Gelir gelmez netten araştırma yaptım hiç aynı saatlerde alınması gerektiği yönde bi açıklama göremedim. Çarşamba inşallah sorarım gerçi sende gideceksinevet canım haklısın ya bak okadar düşünemedim.Teşekkür ederim :)
Teyzen sana kurban olsun fıstığım seni yerimbizde iyiyiz kuzum benim kıpır kıpır benim Paşa da Çarşamba ne diyecek bakalım doktor. Gelirken sağlık ocağına uğradım da hafif idrar yolu enfeksiyonu var dedi bugün de doktorum yapmıştı idrar testi bakalım onda da çıkacak mı
Onları çıkınca görürüm ben şimdi kıpır kıpır da oyle inşallah görürüz o günleriOyy bunlar cok fena pasalar olcak sankimm annesiii :):) Dikkat et canim aman. Antibiyotik veriyolar geciyo oyle enfeksiyon. Fazla tutma hemen git wc ye.
Onları çıkınca görürüm ben şimdi kıpır kıpır da oyle inşallah görürüz o günlerigidiyorum canım zaten de çok sık gitmeye başladım normal mi
ÇOk güzelmiş.fiyatıda ıyı zaten normaldei bir takım alsanda o civarda .bende almayı düşünüyorumhttp://www.fenerium.com.tr/tr/sampiyon-fenerbahce-hastane-cikis-seti-tanimsiz-p-20226
kızlar, henüz oğluşuma bir şey almadım ama aklımda hep ilk alacağım şey hastane çıkışı olsun diyordum, bi de bizim babamız biraz fanatik fenerlidir ben de işte onun kadar olmasa da ilgiliyim böyle bir jest yapayım diye düşündüm uzun zamandır feneriuma bakıyordm ama şimdi gelmiş hastane çıkışları. 1.si modeli çok çok beğenemedim, 2. fiyatı 85'e gelicek. normal hastane çıkışlarının 2 katı sizin de fikrinizi almak istedim nasıl sizce bu paraya değer mi:)
http://www.fenerium.com.tr/tr/sampiyon-fenerbahce-hastane-cikis-seti-tanimsiz-p-20226
kızlar, henüz oğluşuma bir şey almadım ama aklımda hep ilk alacağım şey hastane çıkışı olsun diyordum, bi de bizim babamız biraz fanatik fenerlidir ben de işte onun kadar olmasa da ilgiliyim böyle bir jest yapayım diye düşündüm uzun zamandır feneriuma bakıyordm ama şimdi gelmiş hastane çıkışları. 1.si modeli çok çok beğenemedim, 2. fiyatı 85'e gelicek. normal hastane çıkışlarının 2 katı sizin de fikrinizi almak istedim nasıl sizce bu paraya değer mi:)
Bende yatak konusunda kararsızm .lohusa takımı aklıma takılıyor ayrıca.gün yaklaştıkça korku endişe heyecan çoğalıyor
Onları çıkınca görürüm ben şimdi kıpır kıpır da oyle inşallah görürüz o günlerigidiyorum canım zaten de çok sık gitmeye başladım normal mi
Benim karnımda ağrı gibi bişey var . Cmt doktorada gittim bişey ykk çok hareketliymiş.acaba ben hareketlerini ağrı gibimi hissediyom. Anlamadımkı
çok şükür canımTeşekkürler teyzemizBizim taramamız oldu kan verdik Çarşamba günü sonuç almak için tekrar gideceğim keyfi yerinde Paşanın :)
bende hissedemedim canım yaKizlar herkes bebegini hissetmeye baslamis bn hic hissetmedim ya da anlamadim mi acaba
oyyy allah size bağışlasın kuzunu canım maşallahKizlarrr detayli usgmiz vardi bugnn minisim o kadar tatliydikii bi ara esnedi filann yerim ben onuu :) 256 gr dedi 20 cm civari boyuymus :) Asimizi olduk o kadar dendigi gibi acimiyor hatta ben hoc hissetmedim igneden olesiye kadar korktugum halde suan hafif bir sizi var oda normalmis zaten bizdem bu kadar suanlik
CNM O AĞRILAR BENDE DE VAR 1 HAFTADIR HATTA BAZEN ALTIMDA BİLE HİSSEDİYORUM YARIN KONTROLE GİDİNCE SORUCAM DOKTORUMA.Benim karnımda ağrı gibi bişey var . Cmt doktorada gittim bişey ykk çok hareketliymiş.acaba ben hareketlerini ağrı gibimi hissediyom. Anlamadımkı
Hadi hayırlısı olsun kuzum :) minişleri sağlıkla alalım kucağımıza da gerisi kolay :) :)Heyecanla bekliyorum ben de o gunleri :):) normal canim.1-2 aya kadar rahatlarmisiz ama son haftalarda yine sıklasicakmis. Idrar kacirma bile olabiliyomus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?