2015 Nisan Anneleri

evet canım haklısın ya bak okadar düşünemedim.Teşekkür ederim :)
Kuzum nolur hakkını helal et koşuşturmacadan ilacı sormayı unuttum. Lütfen hakkını helal et çok özür dilerim. Gelir gelmez netten araştırma yaptım hiç aynı saatlerde alınması gerektiği yönde bi açıklama göremedim. Çarşamba inşallah sorarım gerçi sende gideceksin

Oyy bunlar cok fena pasalar olcak sankimm annesiii :):) Dikkat et canim aman. Antibiyotik veriyolar geciyo oyle enfeksiyon. Fazla tutma hemen git wc ye.

Oyy bunlar cok fena pasalar olcak sankimm annesiii :):) Dikkat et canim aman. Antibiyotik veriyolar geciyo oyle enfeksiyon. Fazla tutma hemen git wc ye.
Onları çıkınca görürüm ben şimdi kıpır kıpır da oyle inşallah görürüz o günleri gidiyorum canım zaten de çok sık gitmeye başladım normal mi

Kizlar tetanoz asisinin geçerliliği ne kadardi bn 2011 yilinda olmuştum ama hic aci falan olmamisti 2si farkli mi acaba

Onları çıkınca görürüm ben şimdi kıpır kıpır da oyle inşallah görürüz o günleri gidiyorum canım zaten de çok sık gitmeye başladım normal mi

Heyecanla bekliyorum ben de o gunleri :):) normal canim.1-2 aya kadar rahatlarmisiz ama son haftalarda yine sıklasicakmis. Idrar kacirma bile olabiliyomus.

http://www.fenerium.com.tr/tr/sampiyon-fenerbahce-hastane-cikis-seti-tanimsiz-p-20226

kızlar, henüz oğluşuma bir şey almadım ama aklımda hep ilk alacağım şey hastane çıkışı olsun diyordum, bi de bizim babamız biraz fanatik fenerlidir ben de işte onun kadar olmasa da ilgiliyim böyle bir jest yapayım diye düşündüm uzun zamandır feneriuma bakıyordm ama şimdi gelmiş hastane çıkışları. 1.si modeli çok çok beğenemedim, 2. fiyatı 85'e gelicek. normal hastane çıkışlarının 2 katı sizin de fikrinizi almak istedim nasıl sizce bu paraya değer mi:)

ÇOk güzelmiş.fiyatıda ıyı zaten normaldei bir takım alsanda o civarda .bende almayı düşünüyorum

Canim eşine guzel bi jest olur haklisin. Ben de dusunmustum. Ama 1 defa bilemedin 2 defa giyer. Bence gerek yok. Onun yerine fb body lerinden al bi iki tane degisik. Yazin en cok onlari giycekler canim cunku

Bende yatak konusunda kararsızm .lohusa takımı aklıma takılıyor ayrıca.gün yaklaştıkça korku endişe heyecan çoğalıyor

pijama mı demek istedin lohusa takımı derken? geçen ben de baktım pijama takımlarına çook pahalılar sanırım lohusa takımı diye birazcık da normal pijama gibi değiller, süspü püslü cicili bicili hepsi. en uygunu kompedanda vardı 45 tlydi. ama benm şuan giymelik bişeye ihtiyacım var malum pijamalar da olmuyo artık. alanlar varsa tavsiyede bulunabilirler mi

bol su iç canım, su ile atacaksın o mikropları benm de ilk evlendiğim zamanlarda olmuştu. zaten o zamandan kalma alışkanlıkla çok su içiyorum hep :)

Benim karnımda ağrı gibi bişey var . Cmt doktorada gittim bişey ykk çok hareketliymiş.acaba ben hareketlerini ağrı gibimi hissediyom. Anlamadımkı

Benim karnımda ağrı gibi bişey var . Cmt doktorada gittim bişey ykk çok hareketliymiş.acaba ben hareketlerini ağrı gibimi hissediyom. Anlamadımkı

karnın büyüdğü için genleşemden dolayı ağrıyabilir bende de çok oluyor şu aralar iyice büyüme dönemine girdik ya çok şükür

Teşekkürler teyzemiz Bizim taramamız oldu kan verdik Çarşamba günü sonuç almak için tekrar gideceğim keyfi yerinde Paşanın :)
çok şükür canım inşallah kan sonuçlarınız da güzel çıkar keyfi yerindedir tabi en güvenli yerde sevgi dolu annesinin içinde yerinde olmaz mı

Kizlar herkes bebegini hissetmeye baslamis bn hic hissetmedim ya da anlamadim mi acaba
bende hissedemedim canım ya inşallah bizde tez zamanda hissederiz

oyyy allah size bağışlasın kuzunu canım maşallah allah nazardan saklasın kocaman olmuş tonton aşıyı da çıkarmışsınız aradan ne güzel beni de çok korkuttular inşallah seninki gibi kolay olur hepimizin bünyeye göre değişiyormuş çünkü

CNM O AĞRILAR BENDE DE VAR 1 HAFTADIR HATTA BAZEN ALTIMDA BİLE HİSSEDİYORUM YARIN KONTROLE GİDİNCE SORUCAM DOKTORUMA.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…