KAYNANANLA AÇIK AÇIK KONUŞ SÖYLE BENCEYÜZDE 90NI ZATEN AİLE YÜZÜNDEN BIKTIM ARTIK BENDE NAISL KURTULACAM YA
SÖYLESENDE ODAYA CEKIO OĞLUNU UZUN UZUN KONUSUYO DAHA BİRSEY DEMEDEN KİMBİLİR DESEM NE OLURKAYNANANLA AÇIK AÇIK KONUŞ SÖYLE BENCE
İnşallah inşallah kuzum benim :) sen nasılsın bebiş nasıl.
SENDE ÇEK ODAYA OZAMAN BOŞANIRIM DE TEHDİT ET KOCANI NE BİLİM BU BÖYLE SÜRMEZ YANİ BİR ÇÖZÜMÜ OLMALISÖYLESENDE ODAYA CEKIO OĞLUNU UZUN UZUN KONUSUYO DAHA BİRSEY DEMEDEN KİMBİLİR DESEM NE OLUR
SENDE ÇEK ODAYA OZAMAN BOŞANIRIM DE TEHDİT ET KOCANI NE BİLİM BU BÖYLE SÜRMEZ YANİ BİR ÇÖZÜMÜ OLMALI
ÇOCUK ADAM YA KALDILAR BAŞIMA GİTSELER Bİ BOYLE EVLİLİM HUZURSUZ OLMUYOR GİTMİYOR Bİ GİTSİNLER ESİME DİYORUM O EVDEN HEMEN CIKMAK İSTİYORUM SONRA DOĞUMDA GELİR O KADIN KALIR BASIMA BİDE COCU BAKMAK İSTEYİM YİNE BENİ İSE YOLLAMA CALISIR Kİ BUNU YUZUNE DEDİM COCUM NIE BASKASI BAKACAK DİE O EVDEN HEMEN KURTULMALIM TABİ ONLAR Bİ GİDERSE
Canim benim zatwem bugun 19. Haftam bitti 2p ye girdjkDETAYLI ULTRASYON ERKEN DEĞİLMİ 20 FATADA GEL DEDİLER BANA DAHA RANDEVÜ ALMADIM AMA
sagol canim benim :) Evet o sanirim biz sabah gittik 11 gibi randevu alduk girdik hemen 10-15 dk surdu hemen aldik sonucumuzudaMaşallah kuzuya nazar değmesinDetaylı ultrason renkli doppler mi oluyor canım? Ne kadar sürdü bi de sonucu hemen aldın mı
AİLENE BAHSETTİN Mİ PEKİ BU OLANLARDAN ONLAR NE DİYO?TEHTİT BIRAK İKİ KERE O KADAR HERSEY GÖZÜME ALDIMKI GERCEKDEN BOSANMAYA KALKTIM TOPLADIM EŞYALARIMI O SADECE BASKALARI REZİL OLMAMK İCİN BENİ DURDURMA KALKIO KENDI KENDINI DOVUO BENİ ANLAMIYORKI
YA BEN ARADIM HASTANE DEMİN ARALIK KADRA DOLU VE DEDİ 19 HAFTA BİTMEDEN RANDEVU ALMA DEDİ BANACanim benim zatwem bugun 19. Haftam bitti 2p ye girdjk
sagol canim benim :) Evet o sanirim biz sabah gittik 11 gibi randevu alduk girdik hemen 10-15 dk surdu hemen aldik sonucumuzuda
ANNEM ŞİZOFREN HASTASI BABAM ZATEN İKİNCİ EVLİLİK YAPMIŞ NASIL ANLATIMKIAİLENE BAHSETTİN Mİ PEKİ BU OLANLARDAN ONLAR NE DİYO?
BEN ANNESİZLİĞİ ANNEM SİZOFREN OLDUGU İÇİN YASADIM AVLADIMI BIRAKMA NIYETİM YOK İKİMİZİNDE BİRBİRİNE İHTİYACI VARBak canim sana kardes tavsiyesi. Kocan duzelir yada duzelmez bunu bilemem. Ama evladina sahip cik. Birakma kimsenin eline. Yazik o cocugun da beynini yikarlar. Afedersin kazik kadar adami nasil yonlendiriyo baksana. Ay sinir oldum susayim ben iyisimi
hayir canim onlardan sadece lisede oldugun tetanozdur.eger omur boyu koruyuculugu olsun diyosan 5 kez yapiliyor ama dogum icinse bir tane yeterli gormustur.kızlar hemsıre aradı sımdı saglık ocagından.. hıc tetanoz oldunuzmu dedı bende ılkokul 1-5 ve lıse 1 de oldugumu soyledım. o okulda oldugumuz asılar tetanoz dımı? o zaman 1 doz yapalım yeter dedı 20 haftadan sonra tekrar arıcakmıs ası ıcın.
Canım ben ilk kızıma hamileyken ilk kıpırdamasında kuafördeydim.annemde kime bakarsan ona benzer demişti.koltukta otururken kızımın hareketini hissettim o heyecanla kuaförle yüzyüze geldik ve kuaför erkekti ayrıca allahın gücüne gitmesin çirkin bişeydi ben hemen gözlerimi kapadım çocuk ne olduğunu şaşırdı abla bişeymi oldu diye ödüm patlamıştı kızım ona benzeyecek diyeama şükür fıstık gibi bi kızım var allah bağışlarsa sen öyle diyince aklıma geldi çok gülmüştük...Ay ins ya cok merak ediyorum kizimin kipirdamalarini bi de ilk hissettiginde kime bakarsan ona benzermis ne kadar dogru bilemem
masallah size canim sonucunuzda insallah guzel cikar.keyfi yerinde olsun hep pasanin canim.Teşekkürler teyzemizBizim taramamız oldu kan verdik Çarşamba günü sonuç almak için tekrar gideceğim keyfi yerinde Paşanın :)
Teyzen sana kurban olsun fıstığım seni yerimUuu bomba gibiyiz teyzoss. Anneme is yaptirmiyorum kipir kipirimyihhuu sen nasilsin canim nasil gidiyo
Hepimize de minnaklarımıza da maşallah canım :)çok teşekkür ederizmasallah size canim sonucunuzda insallah guzel cikar.keyfi yerinde olsun hep pasanin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?