2015 Nisan Anneleri

bol su iç canım, su ile atacaksın o mikropları benm de ilk evlendiğim zamanlarda olmuştu. zaten o zamandan kalma alışkanlıkla çok su içiyorum hep :)
Sağol canım benim su içme alışkanlığım yok denecek kadar az maşallah sana ne güzel alışkanlık haline gelmiş

İnşallah kuzum sadece benim değil hepimizinde ap ak çıksın inşallah tüm sonuçlarımız :) keyfi yerinde ama tekme atıyo sıpa irkiliyorum bazen :)

Aynen canim ya:):) ama ben eşimi de hazirliyorum simdiden. Su an bez baglama asamasindayiz
:) en güzelini yapıyosun bende sölüyorum şimdiden eşime ama altını değiştiremem beceremem diyor :) bende emzirir sana veririm gazını sen çıkartırsın diyorum omzuna bir mendil atarız

Slm kızlar bugün doktorumuza gittik.17+5 haftalık olmuşuz iyi gidiyoruz yani 58 kiloyla hamile kalmıştım 62,5 kilo olmusum iyidir heralde:) bu arada cinsiyetimizde doktorumuzun pek emin olmamasıyla birlikte sanırım kızım geliyo. %60 dedi pek emin olamadı ama ben zaten kız hissediyordum Sağlıklı olsunda hiç farketmez tabiki. ama detaylı ultrasona girene kadar yinede emin olamıycaz sanırım:) bide 2li test yaptırmıştım risk düşüktü cok şükür simdiide 4lü test yaptırsammı diye düşünüyorum bu konuda ne düşünüyorsunuz?

bende hep soluma yatıyorum canım ama agrı ondan değildir bence çünkü bendede aynı agrı oluyo bazen sol ayağıma bazende sağ koluma damar çekiliyomus gibi agrılar. ben doktoruma sordum süt içip içmediğimi sordu içmiyorum maalesef dedim. oda çocuk kalsiyum ihtiyacını senden alıyo senin kalsiyumun düştüğü için ağrı oluyo dedi. kalsiyum takviyesi verdi ama sütte iç içebilirsen dedi. sendede aynı sorun olabilir tatlım.

:) en güzelini yapıyosun bende sölüyorum şimdiden eşime ama altını değiştiremem beceremem diyor :) bende emzirir sana veririm gazını sen çıkartırsın diyorum omzuna bir mendil atarız

Canim hiiic kacmasin oyle ben yapamam diye. Bi oyuncak bebek bi beze bakar bakiniz sekil A :

:):)

İnşallah kuzum sadece benim değil hepimizinde ap ak çıksın inşallah tüm sonuçlarımız :) keyfi yerinde ama tekme atıyo sıpa irkiliyorum bazen :)
amin canım benim inşallah olsunn keşke benimki de tepiklese çok hissizmişim gibi hissetmeye başlayacağım yakında kuzum belki tepikliyo ben farkedemiyorum

hahah süper yha cok yaratıcı bizde deneyelim bunu cnm güzel taktik :)

Dimi canim:):) burda amac tabiki bebegin bakimini onlara yuklemek degil zaten tobe birakmam ona ama baba olmanin sorumlulugunu simdiden ogrensinler. Baba olmak sadece agu gugu yapmak degil yaaani

Napim canim ya:) baktim biseye yaramiyo anca oglum oluyo he he babasi yesin pipisini diye diye dolasiyo ortada. Dedim sen misin bunu diyen
boşuna demiyorum harikasın canım ya koptum işyerinde gülmekten haklısın valla arkandayım her daim öyle böbürlenerek dolaşmak kolay işe yarasınlar azcık da

CNm hiç üzülme İnan doğduktan sonra eşin çok daha sevicek .. Bende ilki çok kız istedim ama Rabbim oğlan verdi çok şükür sağlıcakla kavuştuk başka ne istenir ki hem öyle bir aşk ki hiç düşünmüyorsun cinsiyetini bile şimdi oğlum baba delisi çılgınca yolunu bekliyor zamanla herşey yoluna girer inş ben öyle düşünüyorum sende içini ferah tut olur mu .. En büyük avandaş oğlum ile babası harika top oynuyorlar .. Eşinde eminim ki çok fazla baba oğul yapılacak güzel aktifeler bulucaktır ..

Buarada bugun 10kisiye selam vermek 10cesit yiyecek almak ikramda bulunmak sevapmis arkdslar ilk selam benden olsun Selamun Aleyküm...
Özellikle alıntı almak istedim mesajını ki geriye Dönüp okuyamıyan annelerimizde görsün ..
Ve Aleyküm selam CNm , bu ay hepimize mübarek olur inş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…