Sağol canım benimbol su iç canım, su ile atacaksın o mikropları benm de ilk evlendiğim zamanlarda olmuştu. zaten o zamandan kalma alışkanlıkla çok su içiyorum hep :)
İnşallah kuzum sadece benim değil hepimizinde ap ak çıksın inşallah tüm sonuçlarımız :) keyfi yerinde ama tekme atıyo sıpa irkiliyorum bazen :)çok şükür canıminşallah kan sonuçlarınız da güzel çıkar keyfi yerindedir tabi en güvenli yerde sevgi dolu annesinin içinde yerinde olmaz mı
bende hissedemedim canım yainşallah bizde tez zamanda hissederiz
oyyy allah size bağışlasın kuzunu canım maşallahallah nazardan saklasın kocaman olmuş tonton aşıyı da çıkarmışsınız aradan ne güzel beni de çok korkuttular inşallah seninki gibi kolay olur hepimizin bünyeye göre değişiyormuş çünkü
:) en güzelini yapıyosun bende sölüyorum şimdiden eşime ama altını değiştiremem beceremem diyor :) bende emzirir sana veririm gazını sen çıkartırsın diyorum omzuna bir mendil atarızAynen canim ya:):) ama ben eşimi de hazirliyorum simdiden. Su an bez baglama asamasindayiz
kızlar günaydın hepinize.. Biz bugün 19. haftamıza girdik Allahın da izniyle:) Kızım ve ben sağlıklıyız çok şükür; yarın 3lü tarama testimin de sonucunu alıcam inşallah iyi haberlerle..
Kızlar yalnız bir sorunum var; bebeğe yeterli kan ve oksijenin ulaşabilmesi için üreki soluma yatmaya özen gösteriyrum; yatakta yerimi değiştirdim bu yüzden. Gün içinde de keza; fırsat buldukça soluma yatıp uzanıyorum lakim sol basenimde bir ağrı hissetmeye başladım. Bu ağrı bazen dizime doğru yürüyor. Ağrı tam basenden başlıyor hani fıtık gibi bişi olamaz ama sebebini bilen veya bunu kendinden hisseden anne adayları var mı? ne yapmalı?
:) en güzelini yapıyosun bende sölüyorum şimdiden eşime ama altını değiştiremem beceremem diyor :) bende emzirir sana veririm gazını sen çıkartırsın diyorum omzuna bir mendil atarız
hahah süper yha cok yaratıcı bizde deneyelim bunu cnm güzel taktik :)Canim hiiic kacmasin oyle ben yapamam diye. Bi oyuncak bebek bi beze bakar bakiniz sekil A : Eki Görüntüle 1291573
:):)
amin canım benim inşallahİnşallah kuzum sadece benim değil hepimizinde ap ak çıksın inşallah tüm sonuçlarımız :) keyfi yerinde ama tekme atıyo sıpa irkiliyorum bazen :)
hahah süper yha cok yaratıcı bizde deneyelim bunu cnm güzel taktik :)
harikasın vallaCanim hiiic kacmasin oyle ben yapamam diye. Bi oyuncak bebek bi beze bakar bakiniz sekil A : Eki Görüntüle 1291573
:):)
harikasın vallagüzel yöntemmiş
boşuna demiyorum harikasın canım ya koptum işyerinde gülmektenNapim canim ya:) baktim biseye yaramiyo anca oglum oluyo he he babasi yesin pipisini diye diye dolasiyo ortada. Dedim sen misin bunu diyen
CNm hiç üzülme İnan doğduktan sonra eşin çok daha sevicek .. Bende ilki çok kız istedim ama Rabbim oğlan verdi çok şükür sağlıcakla kavuştuk başka ne istenir ki hem öyle bir aşk ki hiç düşünmüyorsun cinsiyetini bile şimdi oğlum baba delisi çılgınca yolunu bekliyor zamanla herşey yoluna girer inş ben öyle düşünüyorum sende içini ferah tut olur mu .. En büyük avandaş oğlum ile babası harika top oynuyorlar .. Eşinde eminim ki çok fazla baba oğul yapılacak güzel aktifeler bulucaktır ..KIZLARbende bir nisan annesi olarak oğlum olacağını duyuruyorum burdan ALLAH oğul isteyen herkese nasip etsin öncelikle sağlıklı olsun bütün bebeklerimiz İNŞAALLAH ALLAHIMA binlerce kez şükürler olsun çok şükür ikili tarama normal herşey seyrinde gidiyor ama benim eşim kız olsun cok istiyordu benim annem de kız olsun istiyordu açıkçası bende cicili biçili giydirrim tatlı tatlı gezeriz diye biraz hayallere kapılmıştım eşimde kız çocukları babaya daha düşkün büyüyüncede rekabete girmeyen ve daha tatlı olur diye benimde kanıma girdi doktorum söyleyince eşime baktım direk yüzünde hiç bi ifade yoktu kendi babasıylada anlaşamaz eşim kavga ederler görüşmüyor o yüzden acaba bunların mı etkisi var ben oğul fikrine nasıl alıştırcam sevdircem eşime bana yardımcı olun erkek bebek anneleri bana da fikir verin kız çocuğa nazaran + avantajları nelerdir ben kendimi cok sabitlemişim bu fikre sanırım durup durup ağlıyorum :'(
Aileyle bir ayni evde yasiyorsan bu durum zor canim hatta ayni apartmanda yasamak bile problemken seninki iyice karisik hal aliyor Allah yardim etsin...YÜZDE 90NI ZATEN AİLE YÜZÜNDEN BIKTIM ARTIK BENDE NAISL KURTULACAM YA
Özellikle alıntı almak istedim mesajını ki geriye Dönüp okuyamıyan annelerimizde görsün ..Buarada bugun 10kisiye selam vermek 10cesit yiyecek almak ikramda bulunmak sevapmis arkdslar ilk selam benden olsun Selamun Aleyküm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?