2015 Nisan Anneleri

Bu donemi yarilamis oldun ama. Bundan sonra somestra kadar gecer bir sekilde. Ben ozel okulda calistigim icin cok guvenemedim kendime. Cok yogun oluyoruz, butun gun neredeyse hic oturmyorum, tam gun okuldayiz fln. Senin tek mi cift yumurta ikizi mi
cift yumurta canim tedaviyle oldu. Evet bu donemi yariladim oyle boyle hayirlisi. Tedavi sureclerini filan dusununce korkuyorum heralde. Benim de yarim gun ama anasinifi heran diken ustundesin egil dogrul otur kalk filan.

Canim benim eskiden ogle doyorlardi biz cocuklugumuzda vardiklerinde saglik ocaklarinda ozellikle icilen demir kan ilaclarina ama artik ilaclar oyle degil onemli olan ki eskiden de bunun icin diyorlardi sut yumurta peynir ya da yuksek protein yuksek kalsiyum iceren yiyeceklerle alinmasin katismasin diyorlardi. Buna dikkat edersen sorun yok. Bu gidalarla arasinda oncesi ya da sonrasi iki saat olmali uzuzzuuunnnn yillar ara ara kan ilaci kullanan biri olarak

gecmis olsun bende de oyle bir sikinti vardi olmazsa kardiyaloga git dedi ama ben biraz tirstim. Progestan filan kullaniyormusun o da carpinti yapiyormus. Ben azaltinca dusuk riskinden dolayi kullaniyordum carpintilarim azaldi. Peki o taktiklari cihaz bebege zararli degilmiymis

Bu arada bu aksam is çıkışı Dr randevum var bakalım neler olacak?
Elevitim bitiyor onu sorcam
Birde su 20. Haftadaki aşı olayını
canim elevitte domuzla ilgili bir sey varmis. Varmis degil var artik kesin. Firma da yalanlamiyor zaten arayinca bu ilaci bana daha vermedi ama her gittigimde simdi verecek bidahakine verir diye korkuyorum bunun alternatifi muadili varmi ki acaba
bir de bu asi nedir ne icin. Kusura bakma yasima gore bilgisizim bu konularda

canim isimlerin soylenisi cok hos da hatta ecrin isminde cok tatli bir ogrencim vardi bayilirdim ona onu hatirlatiyor bende severim ama sanirim manalari anlamsiz ozellikle aleyna bir baglac sadece bizim daha gibi filan oyle dusun.
Uuu daha dus bulgurumuzu yapcaz, prenslerin sunnetini yapcaz.ohoo yolumuz daha uzun yavrularr Allah o gunlere ulasmayi nasip etsin insalahhh
dus bulguru derken bu dis bugdayi drdikleri sey mi Allahim ben cok cahilim iki tane kuzuyla napacam ne edecem :)

Evet evet canim ondan:) telefondan yaziyorum da az karisiyo arada

Reactions: nix
Ben de canim:) umarim oyle olur ama ben oyle olucana inaniyorum. Eşime diyorum ki ay oglan kiprasti adam diyo ki vayh aslan oglum ama benim o minicik kipirtida ne hissettigimi bilmiyo. Ama biz burda birbirimizin dilinden anliyoruz:)
öyle onlar çok anlayamıyorlar bizi burda birbirimizden destek alıyoruz bence de anne olmak rahmimizde o mucize oluşmaya başladığı anda başlıyor bizim için her anımız ayrı bir telaş :) ayrı pimpiriklenmeyle dolu ay iyi mi ,yediğim yarar mı vs vs bilmediklerimizi öğreniyoruz birbirimizden mesela ben hala hissetmiyorum bebeğimi sen ne zamandan beri hissediyorsun tatlım ben neden hala hissedemedim ki

Cnm araştırdım Nihat hatipoğlu üzerimize olsun anlamındaymış engel olmadığını söylüyor

Canim 10gun falan oldu benim. Ama gercekten icini ferah tut. Bi aksilik yok. Gun icinde hareket halindeysen hep hissedemiyo olabilirsin. Geceleri de genelde uyuyomus bu ponponlar her gebelik farkli oluyo uzme kendini hic. Kesin hissediyosundur da belki bagirsak hareketi falan saniyosundur. Ben kendimi oyle bi dinliyorum ki 3 saat pozisyon degistirmeden yatiyorum hissetcem diye 22.haftaya kadar yolu var

Evet evet canim ondan:) telefondan yaziyorum da az karisiyo arada
Valla dis bugdayi da olsa dus bulguru da olsa ben ne edecegimi nasil olacagini hic bilmiyorum. Simdi suanda aklima bisey geldi. Simdi nikahlarda nikah sekeri yerine nikah fidani veriyorlar bu tuplu kucuk cam fidanlari. Ben bunu cocuklarin mevlidinden sonra dagitsam insanlara bebek sekeri yerine cikolatayla birliktesizce nasil olur. Insanlarin tepkisi ne olur acaba beb3klerin dogumu Rabbim hayirlisiyla zamaninda nasib etsin bahara geliyor tam agac dikim zamani. Bebeklerimle birlikte bir suru agac yesermis olurdu. Size verseler boyle bisey tepkiniz ne olurdu

Cok degisik bi dusunce. Valla bana verilse cidden sekerden daha makbule gecerdi. Evimin onune diker oglumla beraber sulardim onu oh:):) hem cocuguma da doga sevgisini ogretirdim malum artik betonarme dunyasindayiz yesillik yok denecek kadar az

neeeeeeeeeeeeee 10 gün müüüü ama çoktandır hissediyormuşsun kuzum sen ne güzelllllllllllllll bence de kesin ben kuzucuğumun hareketlerini bağırsak hareketleri sanıyorum hala anlayamıyorum nasıl bir şey ki tarifi imkansızdır belki ama azıcık paylaşabilir misin belki bende o şekilde anlayabilirim lütfennnnn

Cok degisik bi dusunce. Valla bana verilse cidden sekerden daha makbule gecerdi. Evimin onune diker oglumla beraber sulardim onu oh:):) hem cocuguma da doga sevgisini ogretirdim malum artik betonarme dunyasindayiz yesillik yok denecek kadar az
Dimi brn biraz takintiliyim geri donusum cevre doga organik yasam filan. Arkadaslarim benle dalga geciyor. Boyle bisey de versem benim icin cok guzrl olur ben bayilirim ama arkadaslar beni tefe koyarlar artik ama istiyorum hatta fikrimi sevgili kocamla bir heves heyecanla paylasmak icin aradim simdi acmadi

Bence yanlis ya bak internetten kullanım talimatı var hatta evdeysen içindeki kagida bak oraya adamlar yazmis yani yemekle veya yemekten sonra alin diye. Belki aç dokunuyor ondan Miden kotu oluyor. Ben AC icmiyorum şahsen ilaç sonuçta yan etki falan yapar Allah korusun ...

Alemsin sen ya findik bak simdi benimki hareket edince aha japon baligi yuzuyo diyorum. Cunku o hissi veriyo sanki. Kasik tarafinda degil, gobegin 3-4 parmak altinda bi balik yuzuyo gibi. O kadar yumusakca sanki gelip carpiyo. Damar atmasina da benziyo ama daha belirgin. Damar atmasi duzenlidir bunu hissedersin ama o oyle degil anlik. Ay anlatabildim mi bilemedim

evet canım bende içemiyorum zaten o yüzden önce birşeyler atıştırıyoeum yoksa zaten istifar ediyorum ya birşeye yaramaz oyle olacagına kahvaltıdan sonra içiyorum bende

Gunaydin kizlar bogazim cok sis basim cok agriyor bugun misafirim de gelecek ne yapabilirim ihlamur iciyorum gecmiyor

ZATEN GÖREMEDİKLERİ İÇİN KIZ DİYORLAR :) BİDAHA EN ERKEN AYRINTILIYA GİDİCEM O ZAMAN BELLİ OLUR GALİBA :)

bende 2 ayrı doktora gittim ikiside kıza benziyo ded. ama %100 diyemeyiz dediler bende ayrıntılıultrasonu bekliyorum 22. haftada yaptırıcam. 20. haftada tam gelişmeyen organlar oluyomus. 22. haftada hepsi gelişmiş olduğundan doktorum 22. hafta yaptırmamı tavsiye etti. nasıl gececek zaman bilmiyorum ama bekliycez artık. :)

olur ole bekle bendede aynı durum var eşim oğlum diye ben kızım diye seviyoruz yawrumuzu:) artık
ayrıntılıda belli olur inşallahh:) benimde normalde 17+5 görünmesi gerekirken bugün 18+2yiz bizdeee önden gidiyouz. birde 4,5 kilo aldım şimdiye kadarrr

Ben yarın gitcem ona canm sanırım 20. Hafta itibariyle yapılıyor

bence 22. haftada gitmek en iyisi tabi sen bilirsin. çünkü 22. haftada tüm organlar gelişmiş oluyomuş. doktorum oyle önerdi bana.

valla bence de çok güzel bir hareket olurdu bu hem kendi çocuğumu düşünmüş olursun hemde etrafında o ağaçlardan yararlanacak herkesi bence çok güzel

Canım hevesini kırmak istemem ama Ecrin ismini bi daha düşünmeni öneririm. İsim konusunda bende cok araştırma yapıyorum sonuçta anlam çok önemli. Ecrin kuranda geciyor ama anlamı ücret anlamında yani manasız bir anlamı var. Aleynayıda iyi anlamı yok diye duymuştum ama şuan hatırlamıyorum tam anlamı neye geliyordu. ama Ecrini biliyorum Kuzenimin çocuğunun adı ve oda pişman oldu koyduğuna Sadece hatırlatmak istedim canım. Ecrin'in Kuran'da geçtigi ayet: (Kul mâ eselukum aleyhi min ecrin ve mâ ene minel mutekellifîn(mutekellifîne))
Türkçede anlamı: De ki: Buna karşılık ben sizden bir ücret istemiyorum. Ve ben olduğundan başka türlü görünenlerden de değilim.

ELİFCİMMM ECRİN İÇİN BİŞEY DİYEMİYCEM AMA ALEYNANIN ANLAMININ İYİ OLMADIĞINI BENDE DUYMUŞTUM ARAŞTIR İSTERSEN :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…