bende trioid hapı içiyorum onu gece sabaha karşı alıyorum bende beraber içmek istemiyorumBi de ben tiroidlerim için ilaç alıyorum ya ikisinin etkisi karışmasın sorun olmadın diye böyle taktik uyguladım iyide oldu
Sağol tatlım tüm miniklerimize maşallah
Anası tarihçi olunca böyle isimler ortaya çıktı canımTuğra da çok güzel Kutay da güzel ayy karar vermek çok güç
Günaydın Annişkolar 20.haftadan :)
Prensesimizin ismine karar verdik sonunda cok şükür :)
Eşimle ikimiz Ecrin istedik Kızımın halasıda Aleynayı çok istiyodu kıramadık..
Ecrin Aleyna oldu nasıl olmuş :)
Canim cok tatli bi isim. Adiyla yasasin insallah. Yolu yariladin sen cok sukur. Darisi tum anne adaylarina:)
çokkk güzel ismi annesi allah adı kadar güzel bir ömür nasip etsin inşallah...Günaydın Annişkolar 20.haftadan :)
Ay hadi guzel mutlu haberlerle gelgünaydın bugün 3 te dr aaa. güzel haberler inşallahhhhhhh
Adıyla sağlıkla huzurla büyüsün yasasın insallahGünaydın Annişkolar 20.haftadan :)
Canım ya ne güzel anlattın o süreci daha ayrıntılı daha güzel olamazdıCidden ya karar vermek guc. Nerden nerelere geldik valla ya. Once gebelik testi yaptik ay dedik kanda cikti mi cikiyo mu gebelik? Ultrasona girdik aha kese gorundu bebek ne zaman goruncek? Bebisi gorduk ve kalp atislarini bekledik. Coook sukur onu da duyduk. Cinsiywti beklemeye basladik. Bulantilar gecti, gecmedi mahvolduk. Kilo verdik, kilo aldik. Derken cinsiyeti ogrendik, gelsin mavisler pembisler. Sonra ilk hareketleri takip etmeye basladik. Hissedenler mutlu, hissetmeyenler merakla heyecanla bekliyo:) simdi isim arastirmasina girdik. Ve daha kimbilirrrr nelerin sohbeti gecicek burda? Kiyafetler, bebek odasi. Onlar halloldu derken doguma adim adim yaklasicaz. Ve bi bakicaz aa 9 ay bitmis minnoslar kucagimizda emziriyoruz
çokkk güzel ismi annesi allah adı kadar güzel bir ömür nasip etsin inşallah...
Güzel bi seçim olmuş canım sağlıkla gelsin prensesin inşallahGünaydın Annişkolar 20.haftadan :)
Adıyla sağlıkla huzurla büyüsün yasasın insallah
Güzel bi seçim olmuş canım sağlıkla gelsin prensesin inşallah
Ahaha evet canım bizim burda bi arkadaş var onunda iki oğlu var o da diyor kendime gelin seçeyim kızlar arasındanÇok Sagol tatlim senin de hayirli olsun insallah
Bundan sonra tüm kiz bebekler ve hatta embriyo lar benim gözümde gelin adayı
Bilemiyorum artik
Sen de dünür adayı
Bende Kutay Aren ve Kayra yı beğendim canım. Hatta oğlum olsaydı ya Aren yada Kayra koyacaktım :)Kızlarrrrrrrrrrrr hala isim karar veremedimSize seçenekleri sunuyorum bulduğum, ayrıca varsa aklınıza gelen önerileri bekliyorum teyzoşlar. Yusuf diyorduk ama peygamber ismi ağır gelir falan dediler bakalım düşünüyoruz
Arel: allahın tarlası bolluk bereket tarlası doğru dürüst kimse
Kayra Allahın lütfu
Alptuğ
Aren güneşin oğulları çölde bulunan en parlak kum tanesi
Kutay
Tuğra
Bedirhan güçlü lider dolunay parlak
Enes peygamber Komutanı
Eray yiğit kişi
Baturalp
Caner
Ayaz
Anıl berk
efe
Çınar
Kutay mübarek ay
Berke
Eymen
Yağız
Alptuğ
Alkım gökkuşağı
Aybars ay gibi parlak pars gibi güçlü
Baran direnci kıran ulu
Giray Kırım prensi
Giray efe
Güneş
Mirza hükümdar soyundan gelen
Yağız esmer yiğit
Batu güçlü kudretli
berkan şakıyan parıldayan
Batur korkusuz yiğit
Baturalp yiğitler yiğidi
Egemen
Gökay gök ve ay gibi güzel olan
Kutay uğurlu ay
Saltuk koşul denetime bağlı olmayan
Bende içmyorum canım ne olur ne olmaz diye yada birbilerini etkileyip faydasıda gider diye gece kalkınca kan hapını sabah da levotironu alıyorumbende trioid hapı içiyorum onu gece sabaha karşı alıyorum bende beraber içmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?