2015 Nisan Anneleri

Bi de ben tiroidlerim için ilaç alıyorum ya ikisinin etkisi karışmasın sorun olmadın diye böyle taktik uyguladım iyide oldu
Sağol tatlım tüm miniklerimize maşallah
bende trioid hapı içiyorum onu gece sabaha karşı alıyorum bende beraber içmek istemiyorum

Anası tarihçi olunca böyle isimler ortaya çıktı canım Tuğra da çok güzel Kutay da güzel ayy karar vermek çok güç

Cidden ya karar vermek guc. Nerden nerelere geldik valla ya. Once gebelik testi yaptik ay dedik kanda cikti mi cikiyo mu gebelik? Ultrasona girdik aha kese gorundu bebek ne zaman goruncek? Bebisi gorduk ve kalp atislarini bekledik. Coook sukur onu da duyduk. Cinsiywti beklemeye basladik. Bulantilar gecti, gecmedi mahvolduk. Kilo verdik, kilo aldik. Derken cinsiyeti ogrendik, gelsin mavisler pembisler. Sonra ilk hareketleri takip etmeye basladik. Hissedenler mutlu, hissetmeyenler merakla heyecanla bekliyo:) simdi isim arastirmasina girdik. Ve daha kimbilirrrr nelerin sohbeti gecicek burda? Kiyafetler, bebek odasi. Onlar halloldu derken doguma adim adim yaklasicaz. Ve bi bakicaz aa 9 ay bitmis minnoslar kucagimizda emziriyoruz

Canim cok tatli bi isim. Adiyla yasasin insallah. Yolu yariladin sen cok sukur. Darisi tum anne adaylarina:)

günaydın güzel anneler ve güzel ve yakışıklı melekleri bizzzz yoğun bir tempo sonrası yine aranızdayız... :) umarım hepisiniz iyisinzdir. gününüz aydın olsun işleriniz heeeeeeppp yolunda gitsin bide kontrole gidecek olan annişler için herşey çooooook güzel olsun cinsiyetleri öğrenemeyenler varsa inşallah öğrensin

çokkk güzel ismi annesi allah adı kadar güzel bir ömür nasip etsin inşallah...

Adıyla sağlıkla huzurla büyüsün yasasın insallah

Canım ya ne güzel anlattın o süreci daha ayrıntılı daha güzel olamazdı duygulandırdın valla daha sonra da yok gazı nasıl çıkacak yok çok uykusuzum muhabbete devam hatta ilk doğum fotoğraflarımızı da paylaşalım teyzoşların görmeye herkesten çok Hakkı var bence

Herhalde bu akşam bi çok arkadasın dr kontrolu var benimde mesai bitimi randevum var hayırlısı inşAllah cinsiyetimizde ksinleşçek sağlıklı sıhhatlidir minik kuzum benim İnşAllah,Hepimizin kontrolleri çok guzel geçer inşAllah..

Güzel bi seçim olmuş canım sağlıkla gelsin prensesin inşallah

Çok Sagol tatlim senin de hayirli olsun insallah
Bundan sonra tüm kiz bebekler ve hatta embriyo lar benim gözümde gelin adayı
Bilemiyorum artik
Sen de dünür adayı
Ahaha evet canım bizim burda bi arkadaş var onunda iki oğlu var o da diyor kendime gelin seçeyim kızlar arasından
Bizim babamız şimdiden diyor ki ben kızımı evlendiremem

Bende Kutay Aren ve Kayra yı beğendim canım. Hatta oğlum olsaydı ya Aren yada Kayra koyacaktım :)

bende trioid hapı içiyorum onu gece sabaha karşı alıyorum bende beraber içmek istemiyorum
Bende içmyorum canım ne olur ne olmaz diye yada birbilerini etkileyip faydasıda gider diye gece kalkınca kan hapını sabah da levotironu alıyorum

Ya kızlar muhammed ismi agır ama ilk isim olarak kullanılabilir bence muhammed yusuf koyarsın ama genelde yusufu daha cok kulanırsın efendimizin ismini koymak bakın nasıl güzel Her Peygamber, kendi isminden olanlara, her âlim ve evliya da, kendi isminden olanlara şefaat edecektir. Güzel ismin bu yönden de önemi vardır. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Allah indinde en güzel olan isimler, Abdullah, Abdurrahmandır.) [Müslim] (Üç oğlu olup da, birine adımı vermeyen, cahillik etmiş olur.) [Taberani]

(Allahü teâlâ buyurur ki: İsmi, Ahmed, Muhammed, Mahmud gibi Habibimin isminden olan mümine azap etmekten haya ederim.)
[R. Nasıhin]

(Bir evde bir, iki veya üç Muhammed olmasının zararı olmaz.)
[İbni Sâd]

(Oğlunun adını Muhammed koyan, çocuğu ile Cennetlik olur.) [A. Rufai]

(Muhammed isimli çocuğa her yerde ikram edin, onu aşağılamayın.)
[Hatib]

(Muhammed isimli kimseyi hakir görmeyin, onu mahrum etmeyin! Onun bulunduğu bir evde, bir yerde bereket vardır.)
[Deylemi]

İbni Abbas hazretleri, (Kıyamette, “adı Muhammed olan müminler gelsin” denilir, hepsi Cennete götürülür) buyurmaktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…