2015 Nisan Anneleri

yavrukuşum ben anlayamam ki öyle anlar mıyım acaba ayyyyyyy bilemedim kiiiii damar atması gibi ama değil düzensiz balık yüzüyo gibi kasığın 3-4 parmak altında ayyyyyyyyy çok zor üniversite sınavı bile bu kadar zor değil ama yaaaaa

Kiz napim tarifi yokki bunun yavrum anca bu kadar cikti valla

Gunaydin kizlar bogazim cok sis basim cok agriyor bugun misafirim de gelecek ne yapabilirim ihlamur iciyorum gecmiyor
Taze nane tüketebilirsin canım vardır her yerde bulabilirsen al.
Yıka çiğ çiğ yee.
Kaynatma falan demiyorum.
Bal aç karnına bi kaşık at ağzına eme eme yut.Limonlu ballı ılık su iç.
Doğal yöntemlerle bu kadar
Dinlen güzelim yaa misafiri falan iptal et derim ben.
İlerlerse ne yapacaksın,ilaç da içemiyoruz sürünürsün iyileşene kadar.

Ben ayni seyi dugunumde dusunmustum ama mevsimi uygun olmadigindan yapamamistik. Bence cok guzel bir fikir

Bende Kutay Aren ve Kayra yı beğendim canım. Hatta oğlum olsaydı ya Aren yada Kayra koyacaktım :)

Bende içmyorum canım ne olur ne olmaz diye yada birbilerini etkileyip faydasıda gider diye gece kalkınca kan hapını sabah da levotironu alıyorum[/QUOTE]
Bizde yusuf diyorduk aslında canım ama daha hala karar veremedik peygamber ismi ağır gelir diye düşündük de hayırlısı :)

Hayatım harikasın
Süper bi düşünce
Hemen kopyalıyorum izninle.
Hastaneye gelen herkese bir fidan.Hastaneye gelicek olanlar çok yakınlarımız sonuçta.
Abuk bişey de düşünmezler.
Vee çok hayırlı bir iş.
Severim senin aklını.
Çok hoşşşşşş....

Evet canım biliyorum ama zaten her kelimenin bir çok anlamı var. Mitolojik olarak değil de Allahın lütfu olarak bakıyorum olaya :) diyanetin bi açıklaması vardı bu konuda verilebilir diyodu :)

bizde isim düşünüyoruz tuğra ismini bende beğendim arkadaşlar şimdi eşime söyledim oda güzel olabilir diyor. aras tuğra nasıl olurki
Güzel olur bencede kuzum :) bakalım biz napcaz şu belirsizlikten kurtulmak istiyorum artık

Hımmm isimler mi konuşuluyor.
Eeeee ben de sölerim o zaman kızımın ismini:))
Bizim ki azıcık uzuncana:))
Eşimle iddiaya girmiştik o kız olacak ben erkek olacak diyordum.
O zaman kimin tahmini çıkarsa isim hakkı onun olsun dedik.
Veee eşim kazandı.
Babamız ismi bulmuş
ELA NAZ NİSAN:))
Dedim ya azıcık uzun.
Oğlum diyor ki anne babamın beynini yıkamalıyız bu çok uzun bir isim sadece Ela Naz koyduralım diyor.
Benim için farketmez isimlerin hepsini çok sevdim.
Tabiii kızcağız off bu ne biçim isim demez umarım.
Ben şimdiden ELAmmm diye sevmeye başladım.

Kızlar bende daha öncede söylemiştim oğluşumun adını Uraz olcakk herkes ismiyle hitap ediyo artık Uraz bey napıyo diyolarr Bende babasıda oğlumuzu ismiyle seviyoruz şimdiden alıştırcaz benim doktorum 12.haftada erkek ,14,haftada da kesin erkek demişti yarın tekrar doktor randevumuz var birde hayır kız derse haftalardır oğlum Uraz'ım diye sevdik nasıl olur bilmem

Evet canım bende yeni ögrendim ama bir iki tane kaldı onuda içicem artık
Dr yeni kutu al devam et derse de muadilini sorcam
Asi sanırım tetanoz aşısı . Saglık Ocağı'ndan aradı hemşirem. 20. Hafta asınız var dedi buradaki

hakkaten canım ya dopdlu hepheycanlı bir bekleyiş tabi doğumdan sonraki telaşeler heycanlar da bambaşka olacak inş. bütün bu süreci sağlıkla, mutlulukla geçiririz

canımcım bencede oğlun haklı acccık isimlerin hepsi çok güzel ama bide soyadı gelcek oldukça uzun üç isim olmuş çağırmasıda güç , ilerisinide düşünün .
ela naz koyup göbek adını nisan yapabilirsiniz yada tam tersi yıkayın bence babanızın beynini ;:)) tabiki yinede gönlünüze nasıl geliyosa öyle olsun :)

elevitin muadili decavit canım sağlık ocakları ucretsiz veriyo benim doktorum decavit kullanmamı önerdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…