2015 Nisan Anneleri

Tatlım evet söylenişleri çok güzel ama anlamlarını biliyor musun bilemedim paylaşmak istedim bence anlamları da çok önemli
Kur'an-ı Kerim'de Yasin ve Fetih sûrelerinde geçtiği için tercih edilen Ecrin pek çok ailenin zannettiği gibi Allah'ın mükâfatı değil, 'ücret' anlamına geliyor. Aleyna 'üzerimize', Ünzile ise 'indirildi' manasını içeriyor.

İlahiyatçılar, Kur'an'da geçen her kelimenin isim olarak verilemeyeceği konusunda geçtiğimiz yıllarda uyarılar yapmıştı.

Evet cnm araştırdım heryerde farklı geçiyordu bende şaşırdım isimde hoş olduğu için eşim cok iistedi bizde koyalım dedik

gerçekten nasıl da güzel ifade etmişsin balım ya bu geçirdiğimiz dönemler anca bu kadar duygu yüklü ve açık ifade edilebilirdi...yüreğine sağlık inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla sıhatle kucağımıza alırız da burada paylaşımlarımıza heppp devam ederiz..

hadi hayırlı haberlerle gelsin herkes inşallah sende kuzum meleğininde cinsiyetini öğrenirsiniz umarım çok inatçı çıktı bu sıpalarda canım

Vallahi canım ben bir kız annesi adayı olarak hiç erkek ismi düşünmedim ama eger oglum olsaydı bunlardan koymak istemezdim onun yerine anlamlı bilşnen isimlerden koyardım ahmet, kemal, hakan gibi ben farklı duyulmamış isim sevmiyorum tabi bu benim fikrim

canım kayra ayrıca eski türk mitolojisinde bir tanrının ismiymiş. annemde erkek olursa ömer kayra koyalım dedı bende arastırmıstım ama cocuguma tanrımsı seylerı hatırlatıcak ısım koymak ıstemem anlamını bıle bıle bılmezsen yapacak bızey yok tabı

Kesinlikle katiliyorum balim:):)

Ecrin aleyna kulağa hoşş geliyor tabi
hadi hayırlı haberlerle gelsin herkes inşallah sende kuzum meleğininde cinsiyetini öğrenirsiniz umarım çok inatçı çıktı bu sıpalarda canım

Aslında dr söyledi tatlım 13 haftada ultrasonda 10 sn de % 90 kızımız olcak dedi :) ama şimdi 17+4 teyiz kesinleşçek artık sabırsızlıkla akşamın gelmesini bekliorum netleşsinde ismiyle sesleneyim meleğime :)

zaten duus
zaten dusunmek istemedim icin bu gun koye cikicam iki gun kalkmak istiyorum zaten bu gun amcam cocuklar her zamanki gibi gelio cocuk karnima tekme bile atio ugrasamam onla aslinda takmak istemiyorum ama daha cocum alisveris etmek istiyorum kendime hamilelikle ilgili kiyafet bile almadim daha bunlari yapamicam gelio cocun benik eksimiz var dusunmeden edemiyorum bende para isinde bi aksaklik var ins ev isi olmaz ordakide biyle sıkısmayiz inanin bebegi en az 15 gunde bi goren ben bunlari takmakdan 2 hafta cokdan gecmis ama gidesim yok gerci doktor bir ay demisti bu arada saglik ocagina gideneniz veya arayaniniz varmi benim ki beni takip etmiyo burda bi kadin vardi eve bile gelirlerdi durum nedir die benim bos cikti ustelik benden uzakda kaydim amcamda oldugu icin yakindaki saglik ocaklari beni kabul etmio kayit alma kalksamda coj donmeli is var siz nasil yapiyorsunuz

Aslında dr söyledi tatlım 13 haftada ultrasonda 10 sn de % 90 kızımız olcak dedi :) ama şimdi 17+4 teyiz kesinleşçek artık sabırsızlıkla akşamın gelmesini bekliorum netleşsinde ismiyle sesleneyim meleğime :)[/QUOTE]

o vakit prensesimiz hoş gelsin sefalar getirsin güzel annişine :) sağlık sıhatle gelsin inşallah canım ismimizde belli mi ki sanki

Uuu daha dus bulgurumuzu yapcaz, prenslerin sunnetini yapcaz.ohoo yolumuz daha uzun yavrularr Allah o gunlere ulasmayi nasip etsin insalahhh

BENDE FERRUM KULLANIYORUM AMA AC KARNINA DEDİ DOKTOR ÇOK MİĞDEN BULANIRSA Bİ PARÇA EKMEK YİYİP İÇ DEDİ YOKSA AÇ KARNINA İÇECEKSİN DEDİ BANA CANIM YA AÇ KARNINA İÇİNCE COK MİĞDEM BULANIYO AMA

Uuu daha dus bulgurumuzu yapcaz, prenslerin sunnetini yapcaz.ohoo yolumuz daha uzun yavrularr Allah o gunlere ulasmayi nasip etsin insalahhh
önümüzde engebeli, yeni deneyimler dolu, allah nasip ederse uppppppuzun yollar var değil mi? umarım her anımızda birbirimize destek olabiliriz...hepinizden çok şey öğreniyorum iyi ki varsın iyi ki tanımışım sizi

Ben de canim:) umarim oyle olur ama ben oyle olucana inaniyorum. Eşime diyorum ki ay oglan kiprasti adam diyo ki vayh aslan oglum ama benim o minicik kipirtida ne hissettigimi bilmiyo. Ama biz burda birbirimizin dilinden anliyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…