2015 Nisan Anneleri

Gunaydin kizlar bogazim cok sis basim cok agriyor bugun misafirim de gelecek ne yapabilirim ihlamur iciyorum gecmiyor

Benimde çok sık şişer bademciklerim ve kurtarıcı karışımın şöyle : 1 su bardağına önce 1 çay kaşığı karbonat limon suyu(taze sıkılacak yarım limon) 2-3 tatlı kaşığı tuz ve üzerine ılık su. karıştırıp gargara yap doktor onaylı bir karışımdır.

Ayrıca sinüziti olanlarda bu şekilde yapıp burnundan çekerse (ki baya yakar) çok çok çok iyi geliyor.

Haklisn canim ama bianda korktum iste :) Ah hamilelik bu saatten sonra basliyo anlsilan

Kizlar saglik ocagindan geldim simdi. Decaviti aldim ve evet ucretsiz veriyolar ustunde de yaziyo zaten. Benim hemsire yoktu soramadim decaviti nasil iciyosunuz ac mi tok mu ? Haftaya da aşıya gidiyorum, 20.hafta bitince gel dedi

Aa gerizekalilar. Canim ara saglik bakanligini sikayet etsene. Keske hastanenin bashekimligine de sikayet etseydin

Kizlar saglik ocagindan geldim simdi. Decaviti aldim ve evet ucretsiz veriyolar ustunde de yaziyo zaten. Benim hemsire yoktu soramadim decaviti nasil iciyosunuz ac mi tok mu ? Haftaya da aşıya gidiyorum, 20.hafta bitince gel dedi

cnm ben tok içiyorum doktorum tok demişti bende akşam yemekten sonra içiyorum

devlet hastaneleri öyle malesef zaten hamileliğin vermiş olduğu bi hassasiyet içindeyiz onlar yumuşatacaklarına dahada üzüyolar insanı üzüldüm senn adınada

Ciddi misin şu an çok şaşırdım Bende dün gittim araştırma hastanesine ama beklediğimden daha ilgiliydi doktor hatta boyunu gramını falanda söyledi cinsiyeti de görebilirsem söylicem dedi ne bileyi demek ki dr dan dra değişiyor

Hastanelere de güvenmeyeceksek ne yapalım ya parası olan var olmayan var mecbur değiliz ki özele gitmeye geçenlerde annemde gitti kd başka bir şey için diyo ki hamile bir kadın vardı bişi soru nasıl azarladılar aklıma sen geldin diyo üzüldüm iyi ki gitmiyosun diyo...
Allah yardımcısı olsun gidenlerin

Ben de oyle icsem. Bisey olmaz herhalde. Ya olur mu ki aklim karisti
Cnım birşey olcağını sanmıyorum tok karnına içildiğini biliorum ama hem doktorum hemde eczacı tok demişti ben sabahları cok erken evden çıktıgım için işe gitmek için ufak bir tost yiyorum onun üstüne içmiyorum yolda serviste midem bulanıyor diye ama sende sabah öglen ya da akşam tok karnına bir öğünden sonra içebilirsin ama tabi için rahat etmezse bir eczaneye fln sorabilirsin

Aksam yemeginden sonra icerim canim. Prospektusunde de oyle yazmislar. Icinde demir de varmis. Tok icersem midemi etkilemez sanirim iyi olur yani

Yok canım istanbulda. Sanki karşılarında çocuk var bi de hamileyiz yani özel bi durum bu daha anlayışlı olup ona göre yaklaşmaları lazım. Az önce biride yazmış hamile bayanı azarlamış dr şaşırıyorum ya karşılarındakinin insan olduğunu unutuyorlar

Aynen hiç böyle bir muamele olmaz orda doktorsun sen yani o kadar okumuşsun beni üzmeye ne hakkı var para vermediğimizi biliyorlar ya ayy hala kalbim çarpıyor ya.

Of çok üzüldüm CNm ya nasıl bir yemin ile oraya gelip görev yapıyorlar anlamıyorum . Bildiğim kadarı ile çok var böyle olanda ben burda alıştım hatta Türkiye'ye geldiğimde özeldeki doktorlar bile bana çok sert geliyor . Inş birileri bu olanlara dur demeyi bilir . Malum yürekleri kırmak öyle kolay olmamalı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…