Gunaydin kizlar bogazim cok sis basim cok agriyor bugun misafirim de gelecek ne yapabilirim ihlamur iciyorum gecmiyor
canım ödemm yapmıştır vucudun su tutmuştur gebelikte el ayak şişmesi herkezin başına gelebilir canım VUCUDUMUZDA KAN ARTIŞI %50 oranında artıyo buda vucutta ddaha çok su tutmaya yarayıp şişiriyo bizi sıkma canını biraz yürüsen haraket etsen geçer diye düşünüyorum
MERABA KIZLAR!!!
ŞİMDİ DOKTORDAN GELİYORUM DEVLEt hastanesine gittim üniversite hastanesi İĞRENÇ MUAMELESİNE MARUZ KALDIM ben cinsiyeti öğrenirim diodum söylemiyorlarmış ulturason cihazına saniyelik bakıo anlamadığın bi kaç değer söylüyor diğer doktora sonra gönderiyorlar seni doktor dediysem yeni mezun bi bayan bakıo hayvan gibi davranıo sana geç otur şöyle aç karnını diye bağırıyor gerizekalı .çıkabilirsin diyor ters ters bakıyor cık artık diye resmen dumura uğradım bunlar nasıl doktor olacaklar yani bir daha devlet hastanesine adımımı atmam.
Kizlar saglik ocagindan geldim simdi. Decaviti aldim ve evet ucretsiz veriyolar ustunde de yaziyo zaten. Benim hemsire yoktu soramadim decaviti nasil iciyosunuz ac mi tok mu ? Haftaya da aşıya gidiyorum, 20.hafta bitince gel dedi
Ciddi misin şu an çok şaşırdımMERABA KIZLAR!!!
ŞİMDİ DOKTORDAN GELİYORUM DEVLEt hastanesine gittim üniversite hastanesi İĞRENÇ MUAMELESİNE MARUZ KALDIM ben cinsiyeti öğrenirim diodum söylemiyorlarmış ulturason cihazına saniyelik bakıo anlamadığın bi kaç değer söylüyor diğer doktora sonra gönderiyorlar seni doktor dediysem yeni mezun bi bayan bakıo hayvan gibi davranıo sana geç otur şöyle aç karnını diye bağırıyor gerizekalı .çıkabilirsin diyor ters ters bakıyor cık artık diye resmen dumura uğradım bunlar nasıl doktor olacaklar yani bir daha devlet hastanesine adımımı atmam.
cnm ben tok içiyorum doktorum tok demişti bende akşam yemekten sonra içiyorum
Ben de oyle icsem. Bisey olmaz herhalde. Ya olur mu ki aklim karisti
Ciddi misin şu an çok şaşırdımBende dün gittim araştırma hastanesine ama beklediğimden daha ilgiliydi doktor hatta boyunu gramını falanda söyledi cinsiyeti de görebilirsem söylicem dedi ne bileyi demek ki dr dan dra değişiyor [/QU ankarada mı oturuosun canım?
kesinlikle tok iç canım,çok tereddüt edersen bi eczaneye gidebilirsin yakındaysa daha rahatlatır içini ama kullanımı tok :
Cnım birşey olcağını sanmıyorum tok karnına içildiğini biliorum ama hem doktorum hemde eczacı tok demişti ben sabahları cok erken evden çıktıgım için işe gitmek için ufak bir tost yiyorum onun üstüne içmiyorum yolda serviste midem bulanıyor diye ama sende sabah öglen ya da akşam tok karnına bir öğünden sonra içebilirsin ama tabi için rahat etmezse bir eczaneye fln sorabilirsinBen de oyle icsem. Bisey olmaz herhalde. Ya olur mu ki aklim karisti
Cnım birşey olcağını sanmıyorum tok karnına içildiğini biliorum ama hem doktorum hemde eczacı tok demişti ben sabahları cok erken evden çıktıgım için işe gitmek için ufak bir tost yiyorum onun üstüne içmiyorum yolda serviste midem bulanıyor diye ama sende sabah öglen ya da akşam tok karnına bir öğünden sonra içebilirsin ama tabi için rahat etmezse bir eczaneye fln sorabilirsin
Of çok üzüldüm CNm ya nasıl bir yemin ile oraya gelip görev yapıyorlar anlamıyorum . Bildiğim kadarı ile çok var böyle olanda ben burda alıştım hatta Türkiye'ye geldiğimde özeldeki doktorlar bile bana çok sert geliyor . Inş birileri bu olanlara dur demeyi bilir . Malum yürekleri kırmak öyle kolay olmamalı ..MERABA KIZLAR!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?